Môže blesk poškodiť oči bábätka?
Ahojte, možno moc stresujem ale nechtiac ako pohlo s hlavičkou som odfotila očko 7 tyzdnoveho bábätka s bleskom z blízka.
Môže sa mu niečo stať, nemá s tým niekto skúsenosti? Možno zbytočne stresujem a hľadám chybu tam kde nie je, no čítala som že bábo môže aj oslepnúť, preto sa veľmi bojím.
No ja by som teda stresovala rovnako. Ak si chces byt 100% ista tak chod k dr.
Neprijemne iste, ale utekat s tym k lekarovi? Prosim vas, ked mu nebudete osvecovat oci na dennej baze alebo viackrat denne, tak sa mu nic nestane a mozno ani tak by sa nestalo. Mozno sa tu dozviem nieco ine a zmenim nazor, ale takato panika mi pride uplne zbytocna.
Baby prosím vás, aj keď ste rodili a dojčíte, prosím Vás používajte zdravý rozum !
Bábätku sa nič nestalo. Naozaj nič ! Raz keď budete sedieť v čakárni s totálne chorým dieťaťom a potom tam niekto príde že s Bleskom odfotil dieťa tak sa budete za hlavu chytať
Lekári sú preťažení a fakt potom sa nemôžete sťažovať že su niekedy aj nepríjemní
Prečo by mal z toho oslepnúť? Veď človek často fotí deti, a toto už má cez 2 mesiace.
A keď sa zažne lampa v izbe, to sa nebojíte, že oslepne? Alebo keď slnko na neho vonku zasvieti a možno priamo pozrie tým smerom?
Chápem, že blesk fotoaparátu je bližšie.
Navyše v dnešnej dobe, keď ľudia mobilom veľa fotia, by potom bolo asi veľa detí slepých...
Predsa je to prvé a vysnívané dieťa a bojím sa všetkého, radšej sa opýtam mamičiek tu, predsa viac hláv, viac rozumu.
Niekdy si už prídem premotivovaná a precitlivená no radšej budem na hlúpu ako by som mala niečo podceniť.
@yvanielka bol to mobil, teda blesk z mobilu
Len to bolo z blízka pri očku lebo mykol hlavou, preto som sa zľakla či mu to nemôže uškodiť.
@jablon_katka a ty by si dala svoje 7t dieta do celkovej anestezy, aby mu vysetrili oci, lebo ty si ho odfotila s bleskom a bojis sa?
Nebolo mu to prijemne ake urcite netreba ist k lekarovi zapojte trosku rozumu..
@jablon_katka traumatizovat 7t dieta kvoli tomu? Vy ste asi tiez prvorodicka ze?

No každopádne mu to príjemné nebolo a išla by som asi radšej k dr. nech sa na to pozrie. Predsa len to este nie je uplne vyvyinuty dospely clovek.