Môže byť bábätko mrzuté kvôli návšteve?
Uz tyzden je u nas navsteva.Svagrina so svagrom. Moja 2-mesacna dcerka zrazu ma problem vecer so zaspavanim a cez den byva placliva a nervozna,dokonca aj v noci stale suchoce,vrti sa a musim k nej skoro kazde 2 hodiny vstavat a od piatej skoro kazdu pol hodinu. Nieco nie je v poriadku. Zacalo to presne odkedy prisla navsteva a mam pocit ze sa to stupnuje...dnes je extremne podrazdena,stale iba place a nechce spinkat. Priznam sa ale,ze uz aj ja som z tej navstevy nervozna a ledva cakam kym odidu,lebo aj ja som unavena a vystavena a ked su tu,nemam taky klu. Je mozne zeby aj malinka na to zareagovala? Mate s niecim podobnym skusenost? V kazdom pripade zistim ci to naozaj bolo tym,ked odidu ale napriek tomu by ma to velmi zaujimalo.
ono je to naozaj ine myslim si ked pridu rodicia...ved aj keby mi vadili,tak su to rodicia....moja maminka alebo svokra...nevadia mi a bola som kludna a navyse vedela som kedy pridu a na ako dlho a prisli v prvom rade za malinkou. Ale oni prisli kvoli sebe. Aby si nasli pracu. Svagrina je super a mam ju rada lebo aj ona ma moje babatko rada ale svagor videla som ak bol napaty ked malinka place-vadi mu to a mne vadi on. A este mi ide mudrovat ze place preto lebo je vychcana. Place preto lebo ja som z neho nervozna a malinka to citi a navyse huli cigarety na chodbe ako stoka sprepacenim a cela chodba hrozne pachne od cigariet. Sice aj moj manzel fajci na chodbe pod oknom ale nikdy ti nie nie moc citit potom lebo dokladne po sebe chodbu vyvetra...a ked som malicku davala do kocarika na prechadzku tak som ju musela prenasat cez tu zafajcenu chodbu...som taka vytocena uz....
no nie byt ale chodba smrdela...a kocarik je na chodbe...my sme jediny byt na nasom poschodi...a manzel zvykne fajcit pod stresnym oknom na chodbe...ale nic noe je citit...ale ked fajcia dvaja alebo traja ludia pod takym okienkom uz je teda citit...a teraz ked mam babatko som omnoho citlivejsia na jeho potreby na cigarety pristo na vsetko...ale respektuje ma nieto? nie....bolo to naposledy...uz ziadne nocovacky pre zachovanie dobrych rodinnych vztahov lebo mi to vadi...na mna s malinkou nikto ohlad neberie a ja som neni povinna byt tolerantna tiez...aj ked niesom zastanca oko za oko a zub za zub,jedna sa mi o moje dieta a pre mna za mna ked bude treba tak sa pohadam aj s pribuznymi...uz toho mam dost!!! Moje dieta,moj byt,moje pravidla!
absolutny suhlas s @timea7
tiez cim som starsia tym viac myslim na seba a zvykaju si 😉
teraz to uz prezijes ten jeden den, ale skus si tak spatne zrekapitulovat niektore situacie a co by si na ne povedala po tejto skusenosti a nabuduce to skus urobit tak, aby to aj vam vyhovovalo viac. Mozno to svagor ani tak nemyslel ako to vyznelo. Aj ty to teraz inak vnimas ked si nervozna. To ale nic nemeni na tom, ze sa necitis dobre... takze do buducna sa tym riad. Oni servis mozno beru ako samozrejmost, ale az im naznacis, alebo sa zacnes spravat tak, aby to aj tebe vyhovovalo, budu sa musiet prisposobit 😀
@noorzade ja som minimalizovala navstevy a nepacilo sa to teda nikomu,ale lutujem,ze som niekdy so zdvorilosti ustupila....dieta ma mat klud a najma,ked je take malicke a kojene
moje obe deti mali problem po navstevach,lebo ja som lietala okolo ludi,chystala pred,upratovala po....a boli navstevy,kt.nevedeli odist,darmo sa blizil cas kupania,kdezeeeee.....
niektore to uz ochopili,lebo deti uz maju....ale co ja z toho mam?teraz?nic
nechaj si tolko kludu pre seba a dieta,kolko potrebujesa ked to niekto nechape....neviem,ci stoji za to mu nieco vysvetlovat

@nyusika jasne ze ohlasene...este do porodnice mi volali ze kedy uz pojdem domov ze pridu. Nemohla som im to odopriet. Maju uz svoj vek a tesili sa.a urcite je to ine ...prisli s plnou taskou dobreho domaceho maska. Malemu oblecenie a aj financne podporili...nechceli veru nic zadarmo....a to varenie ....no co...ci som varila pre dvoch alebo pre 4 ...