Môže byť precikanie plienok spôsobené melónom?
ahojte, kupila som cerveny melon, malemu som z neho dala na obed dajme tomu a ani nie ze vela, co ja viem dva "krajce" , takto kazdy den uz tri dni a vzdy sa mi v noci tak pocikal, ze rano vsade vsetko mokre, myslite ze ozaj z toho melona? mne sa to nezda, on ma uz dva roky a NIKDY v noci neprecikal plienku. pritom si tak pomyslim ze ak melon spaapl na obed hadam to nebude vycikavat v noci............ 😕
ano ze vraj melon ma mocopudny ucinok ,takze co spapa cez den to moze ucinkovat cez noc ,v noci nevycika tekutinu [vodu]ktora bol v melone! 🙂! ale to moze byt-ale nemusi- ucinok melonu!
melon sam o sebe nie je mocopudny, ale je to z 95% cista voda, takze sa po jeho konzumacii chodi castejsie na toaletu. ale ak ho zjedol na obed, tak urcite ho skor vycikal nez vecer/v noci...takze bud vecer pred spanim pije viac vody nez obvykle, alebo nema male plienky?... nasa sa precikava len z tychto dovodov 😅
neviem, ci to moze byt sposobene melonom. zalezi asi aj od toho ,ake plienky pouzivate. ja som vyskusala mnoho znaciek a jedine pampers nepretekaju. ale aj pampers oranzove sleep & play pretekali.
možno mu je už malá plienka,aj mne sa malá vtedy preciká,znak že mám kúpiť väčšie.ale je to určite aj tým melonom..
zalezi aj kolko vecer vypije a ci sa budi aj v noci moja mala pije teraz viacej aj sa budi v noci aj dlhsie spi a plienku precika tiez ale moze to byt aj tym mel;onom
Pardon, neviem ako sa mi podarilo napísať do tejto diskusie 🤣🤣 chcela som inam

no skratka je uz velky chlap / samozrejme ze je jedno ci je to baba a ci chalan 🙂/, viacej pišká, tak ti tu plienku precika, ved ju ma celu noc...mozno aj viacej pil.....aj nam sa to obcas stane 😉