Môžem ísť s dieťaťom do termálneho bazéna?
Malý má 2 a pol mesiaca. Išli by ste sa kúpať na termálne kúpalisko? Teplota vody do 38 stupňov
@januska12323
@thereisabear ďakujem
A kedy áno?
@anonym_autor aj v 3 rokoch by som zvazovala. nasa ma 6 a vo virivke po chvilke sa ide schladit do plaveckeho lebo sa deti rychlo prehrievaju
Sorry ale to mas prve dieta?? Nie, s takym malym dietatom nemas co v takom teplom bazene robit. Do 6 rokov je to zakazane (na vacsine termalnych kupalisk), 6-14 neodporucane
Ja som akurat na dovolenke a je tu x deti, ktore ak maju 3 mesiace, zjem kefu. Dobre ze hned 2 dni po porode nejdu🤦♀️
dieta do 3 rokov do takej teplej vody vobec nesmie ist.
vo vacsine termalnych kupalist je normalne zakazane detom (niekde do 6, inde do 12, inde do 15 rokov) vobec vliezt. a kontroluje sa to......
38 stupňov je veľa aj pre dospelého, s malým môžem ísť do normálneho bazéna s vodou do 30 stupňov
Ja by som sa s 2 mesačným nešla kúpať a je jedno, či je to termálny bazén alebo nie. To dieťa nemá žiadnu imunitu, aj jednoduchý vírus preňho môže byt nebezpečný. Nestojí to za to.
@anonym_autor my sme s desattyzdnovou boli v poľsku na dovolenke a cestou domov sme sa zastavili v oraviciach kúpať sa. My aj staršie decká sa kúpali, ale bábätko spalo v kočíku v interieri, ktorý sme si zobrali k bazénu. Ale do vody by som ju nedala.
@anonym_autor dieta v takom veku nema termoregulaciu a mohlo by ho to zabit... tie vekove obmedzenia nie su pre srandu kralikov, ale aj preto, ze dospeli by mal mat viac rozumu a vediet, kedy "ma dost"... o hygiene / imunite ani nehovoriac
maly má 2,5 mesiaca ... nechápem, aky je argument, aby ste také malé dietatko tahali po kupaliskách ... to je zly zart asi ...
@januska12323
@thereisabear ďakujem
A kedy áno?
@anonym_autor do detského bazénika o rok-dva, do klasického dospelého ďalší rok a do termálneho úplne nakoniec aj to len na pár minút.
@anonym_autor toto myslíš vážne? S 2 mesačným ísť do termálneho bazena, či kam?
Ja neverííím 😲
maly má 2,5 mesiaca ... nechápem, aky je argument, aby ste také malé dietatko tahali po kupaliskách ... to je zly zart asi ...
@anonym_519435 Asi chlap pohrozil, ze pojde na dovolenku sam. A ze ich tu tento rok na MK bolo...
@anonym_autor do detského bazénika o rok-dva, do klasického dospelého ďalší rok a do termálneho úplne nakoniec aj to len na pár minút.
Dúfam že viacerým sa uľavilo kopnutim a jeblou odpoveďou. Čo sa dalo čakať na modrom koniku.
@januska12323 tebe a par z vás ďakujem za normálnu odpoveď 😊♡
Dúfam že viacerým sa uľavilo kopnutim a jeblou odpoveďou. Čo sa dalo čakať na modrom koniku.
@anonym_autor Treba trosku, naozaj len trosku rozmyslat. No a na blbu otazku, blba odpoved...
@januska12323
@thereisabear ďakujem
A kedy áno?
@anonym_autor určite nie a nie ďalších x rokov. Že ti to vôbec napadlo, nechápem .....
Vies o tom,ze v bazenoch s 38 stupnovou vodou je upozornenie "zakaz vstupu detom"? Skus zacat tym...
@anonym_autor povedzte mi že toto sa nepýtaš vážne..alebo ai ozaj taká..jeb...n..á?
@anonym_autor šak ked sa takto sprosto pýtaš ty zrejme nemás väčšie iq ako velkosť tvojich topánok
Vy ste fakt jebnute zeny na modrom koniku
@anonym_autor Mne sa zdá teplota vody celkom vysoká na také malé bábo . Keď moje dcéry mali okolo roku, roku a pol, kúpali sa v Bojniciach v kúpeľoch v termálnom vonkajšom bazéne ( vtedy ešte mali povolený vstup aj deti, teplota vody cca 32 ) , bežne od 2,5-3 rokov chodíme do Sklených Teplíc, Trenčianskych Teplíc , všade povolené vstupy aj deťom, ale tiež teplota vody max 32-33 stupňov.
@anonym_autor stačí zapojiť mozog a nepytat sa je*le otázky.
Vy ste fakt jebnute zeny na modrom koniku
@anonym_autor až po tebe, neboj sa. Žiadnej pricetnej matke títo nenapadne opýtať sa. Predpokladám, že v 600nedeli si robila scény s návštevami, ale teraz chceš malé decko ťahať po miestach, kde absolútne nepatrí. Už ta štípe funda, ze nevydrzis? Fakt niektoré by decka mat ani nemali.
@anonym_autor až po tebe, neboj sa. Žiadnej pricetnej matke títo nenapadne opýtať sa. Predpokladám, že v 600nedeli si robila scény s návštevami, ale teraz chceš malé decko ťahať po miestach, kde absolútne nepatrí. Už ta štípe funda, ze nevydrzis? Fakt niektoré by decka mat ani nemali.
@anonym_e0f115 Fakt niektore by rovno z nemocnice po porode na wellness isli.

Dieťa by do silne horúcej alebo liečivej termálnej vody nemalo chodiť do veku 3 až 6 rokov (podľa odporúčaní pediatrov a hygienikov).Prečo nie je termálna voda vhodná pre malé deti?Riziko prehriatia: Malé deti nevedia dobre regulovať svoju telesnú teplotu a nedokážu povedať, že je im príliš teplo. Horúca voda (nad 37–38 °C) môže viesť k rýchlemu prehriatiu organizmu až horúčke.Vysoká mineralizácia a obsah síry: Chemické zloženie a množstvo minerálov v liečivých vodách zaťažujú detský organizmus a citlivú pokožku.Baktérie a infekcie: V teplých termálnych vodách sa veľmi dobre darí mikróbom a baktériám, čo zvyšuje riziko infekcií či gynekologických problémov.