icon

Môžem ísť s dieťaťom do termálneho bazéna?

3. sep 2026

Malý má 2 a pol mesiaca. Išli by ste sa kúpať na termálne kúpalisko? Teplota vody do 38 stupňov

Strana
z2
anonym_e0f115
4. sep 2026
@2691

@anonym_autor v žiadnom prípade!!!!!
Vieš, čo je tam za zmes baktérií, plesní a parazitov? Bábätko nepatrí na kúpalisko !!!!

@2691 to jej v hlave ešte nedobilo. Bud chce ona alebo jej chlap. Lebo predsa nejaké decko ich nebude teraz 10 rokov obmedzovať. Už mu obetovala 9 mesiacov

vevesh
4. sep 2026

@anonym_autor a este ma napadlo, da sa ist, ale s tym, ze dieta sa kupat nebude a bude iba v autosedacke/vanicke/ mojzisov kos. Takto som tiez bola par krat na kupalisku, ale ked som mala nejake 2-3 deti...u nas sa da ist aj s kociarom, takze, pokial bola moznost, bolo dieta v kociku...

anonym_b2224a
4. sep 2026
@anonym_autor

Vy ste fakt jebnute zeny na modrom koniku

@anonym_autor najlepšia obrana útok.V termálnom kúpalisku je zakázané sa kúpať deťom do 12 r a aj potom je obmedzený čas.Dospeli majú tiež obmedzený čas v tých teplých bazénoch.A takéto malé dieťa určite nie.Ako ťa to vôbec mohlo napadnúť?

anonym_4846fe
4. sep 2026
@anonym_autor

Dúfam že viacerým sa uľavilo kopnutim a jeblou odpoveďou. Čo sa dalo čakať na modrom koniku.
@januska12323 tebe a par z vás ďakujem za normálnu odpoveď 😊♡

@anonym_autor jebla otazka=jebla odpoved. Akota tato chujovina vobec napadla? Tam by som nedala ani 3 rocne dieta. Oficialne az od 12-15 rokov. Dospeli sa ani len neosprchuju pred vstupom do bazena a vsetky tie bakterie maju v teple a vlhku raj.

Strana
z2