icon

Môžem používať parfum pri 3 mesačnom bábätku?

broskilinka
28. feb 2012

Chcela by som sa opytat ci ste pouzivali parfum ked boli vase deti male, pripadne ked ste kojili.... Maly ma uz vyse 3 mesiace, kojim, a ja by som sa uz rada navonala.... Myslite ze mozem?
Dakujem za odpovede 🙂

annaopialova
•
28. feb 2012

ahoj preco by si sa nemohla ked to neprezenies tak hej

tea333
•
28. feb 2012

ja som si davala vonavku do vlasov. nemam silny parfem, skor ovocnu vonu. nedavala som si nic na dekolt, zapastia ani krk.

katren
•
28. feb 2012

preco by si nemohla?????ved si na seba nedas celu flasticku, nie?

ani3012
•
28. feb 2012

vždy som si troška šprcla na sveter, antiperspirant som používala určite každý deň...pokiaľ vôňa nie je veľmi silná a dávaš si ju tak decentne (dobrého parfumu stačí málo) tak nemyslím,že by to bol problém ...ale na holé telo by som si nestriekala - za uši a zápästie áno,ale dekolt nie..... 😉

stvura
•
Odpoveď bola odstránená
•
anjelicek26
•
28. feb 2012

Ak to neprezenies, tak je to uplne v poriadku, ja pokial som kojila, tak len do vlasov a na zapästia, tak je to podla mna akurat.

luciferkax
•
28. feb 2012

môžeš.. avšak, môjmu to staršne vadilo, dokonca ohrnal nosom, ked som ho chcela nadojčiť hned po sprche... S guličkovým antiperspirantom sa musel zmieriť 😉 😉 😉 ale ináč som mu asi najkrajšie vonala "prirodzená" 🙂 🙂

zuzu0608
•
29. feb 2012

Ahoj,moja bude mať 4 mesiace,doma pravidelne používam deodorant a keď idem niekam,tak si frknem na seba parfém,samozrejme, že ho netreba na seba "vyliať". malej to pri kojení vôbec nevadí. snažím sa ho dať po kojení, aby trošku vyprchal a nebol taký silný 🙂 .Takže kľudne sa môžeš decentne vyvoňať 😉