icon

Možné aj nemožné o dúhovych deťoch

denne73
11. júl 2012

Ahojte. Narodila sa nám prekrásna dcerka. Momentálne má 4m a 2t. Dá sa povedať , že už od narodenia bojujeme z tzv. z oči, alebo urieknutím. Kontaktovala som jednu pani , ktota mi povedala , že máme dúhové dieťa. Zostala som v nemom úžase lebo také niečo som v živote nepočula. Sú to vraj detičky veeeeĺmi citlivé a veľmi skoro im dokážu ľudia odoberať energiu , čo sa prejavuje rôznymi zašklbmi tela tzv. úľakmi ,alebo neskutočným revom nie plačom. Píšem tu preto lebo by som rada spoznala mamičku, ktorá má taktiež dúhove dieťatko. Tieto deti prichádzaju na svet prave teraz. Ich predchodcami boli deti indigové a kryštálové.

mummy01
12. júl 2012

@denne73 😀 😀 😀 dik

denne73
autor
12. júl 2012

No a odteraz píšeme v sukromnej diskusii Anjelske deti - duhove deti

aliza
12. júl 2012

@mummy01 vsetky deti, co sa teraz rodia, su 'ine', ci uz duhove alebo krystalove 😉, na tom ani nezalezi, ze ake, zalezi len na tom, ako sa k nim spravame a co sa od nich naucime

monika15
12. júl 2012

@mimi21mimi

preco chces mazat????

nadezdah
12. júl 2012

@monika15 Myslím, že im to nehovorí, to by bolo divné, keby že úplne cudzí človek povie inému na ulici že o pár dní...tak ho označia za blázna. Dokonca ľudia ktorý sa venujú bielej mágii, tak hovoria, že byy sa o tom nemalo hovoriť ani pri výklade karieť. Že vlastne aj karta "smrť" neznamená vždy fizickú smrť. je to zmena , ukončenie etapi ...v živote.

monika15
12. júl 2012

@nadezdah
heeeeeeej, ja to tak viem ze nemozu o tom hovorit ak su to pravy .... co fakt vedia ze co a ako tak ze to maju zakazane.....

nadezdah
12. júl 2012

@monika15 No ono ešte musíš rozoznávať medzi bielou a čiernou mágiou. Biela ti neublíži a vlastne by nemala ani iným ublížiť. Bohužial, poznám ženskú, ktorá robí aj čiernu mágiu, a pred ňou sa musím ochraňovať aj ja aj moja rodina, lebo máme menší konflikt kvôli pozemkom, ale počula som už o jej zlých skutkoch.

monika15
12. júl 2012

@nadezdah
wow to som nevedela... a to ako viem ze ktora robi bielu a ciernu ?

bianca
12. júl 2012

@denne73 ahoj mozes ma pridat do sukromnej skupiny ak uz je vytvorena?

nadezdah
12. júl 2012

@monika15 Neviem či sa to dá rozoznať, to už len medzi ludmi sa pozozvedám, preto viem, že tá jedna dotyčná robí zlé veci.

@denne73 Neviem nájsť tú súkromnú skupinu, tak ak ma pridáš,budem rada.

denne73
autor
12. júl 2012

@nadezdah už si tam

katusska1
12. júl 2012

@denne73 mozem ta aj ja poprosit o pridanie?

katrinka8
12. júl 2012

Ahojte baby, skuste si pozriet knizku Kristalove deti od Doreen Virtue 😉 Je tam niekolko zaujimavosti o tychto detoch, na ne zrejme budu nadvazovat Duhove deti a mozno sa najdu medzi nimi podobnosti.

zana0077
12. júl 2012

poprosiiim aj ja do sukromky...tyka sa to dvoch z mojich styroch deturiek...myslim, ze tiez viac menej kvoli mne...rada sa dozviem cosi viac...

nadezdah
12. júl 2012

@zana0077 kontaktuj @denne73 ona je zakladateľkou.

denne73
autor
13. júl 2012

@katrinka8 mám výborne čitanie

janemari
13. júl 2012

@denne73 ahoj,tak ja som používala do kúpela bylinku Čistec Lesný,mávala som s malou dosť veľké problémy ked bola menšia,bez pridania byliniek do kúpela nebolo možné ani fungovať. Dho bol pokoj a cca pred týždnom,večer bola ako posadnutá diablom,nič nezaberalo,vrieskala ako o dušu,ani na rukách nosiť,ani ležať,len sa hádzala o zem,o posteľ a revala.Po hodine ked už bola úplne mokrá ma napdlo,uvarím čistec a poumývam ju ak nezabere volám doktora.A ver never po umytí cca do pol hodinky bola tvrdá spala.Takže odporúčam čistec,poprípadne aj ten kryštál by mohol byť dobrý,poprípadne podľa znamenia vyber ochranný kameň.

janemari
13. júl 2012

A ked sa tak bavíte o ochrane proti zlým ľudom,tak poradte niečo aj mne.Ako som sa dala do kopy s ex tak máme celá rodina smolu na smolu,akoby sme boli urieknutý,v bludnom kruhu.

nina55
13. júl 2012

@janemari cistec pomohol aj v mojej rodine. Je neuveritelne, co dokaze tato rastlinka s malym dietatkom.

janemari
13. júl 2012

@nina55 veru,kto neverí nech vyskúša a nieje dobrý len pre deti,ale aj pre dospelých.

nina55
13. júl 2012

@janemari vidis? u dospelaka som to neskusala. V kazdom pripade verim na ucinnost byliniek, = ved lieky sa vyrabaju z ich vytazkov, takze niet pochyb, ze maju zazracnu moc 😉

babulatko
13. júl 2012

@denne73 mohla by som ťa poprosiť pridať aj mňa do sukromnej diskusie Anjelske deti - duhove deti. Doma mám tiež takú 1,5 ročnú Dúhenku 🙂

denne73
autor
14. júl 2012

ˇUpny súhlas baby čistec aj nám milion krat pomohol ale ja len poteiram ručky a tvaričku , hlavne očka a ešte celu hlavku aj vlásky , neskušala som kupať,

nadezdah
14. júl 2012

@janemari Ja by som na tvojom mieste skúsila pátrať do starších koreňov jeho rodiny, či nemali nejaký problém a či ich niekto nepreklial. Už som sa stretla z takým, že tá pani sa vyjadrila, že všetci s manželovej rodiny a každý kto sa dso rodiny dostane, tak sú prekliaty, ale to bolo ďaleko ďaleko pred jeho narodením, niekoľko pokolení sa to ťahá. Čo ja viem, tak majú dve baby a obe sú ťažko choré a vraj to je súvis s tým prekliatim. Skús čosi pozisťovať, či aj pri vás niečo také nebude. Potom by som asi vyhladala pomoc nejakej odborníčky, ktorá s týmito vecami robí, nech vás nejako očistí od toho.

janemari
15. júl 2012

@nadezdah tak to ti poviem aj bez pátrania,že sú 100% prekliaty a nie len jeden krát,nakoľko sú to tak strašne zlý ľudia,že až. A nielen oni,ale aj dom v ktorom som bývala s ex.Nakoľko som rozvedená tak už je to trošku lepšie z našimi životmi,ale aj tak to nieje ono nakoľko týto ľudia naďaľej spôsobujú nepríjemnosti a problémy.

nella1
15. júl 2012

@nina55 kde sa da ten cistec kupit,? al.zohnat?

nina55
15. júl 2012

@nella1 nasej babke rastie nedaleko domu. Odkial si? Mozno by som ti doniesla 😉

rencica
30. júl 2012

@denne73 mohla by som aj ja poprosit o pridanie do diskusie? velmi by som sa chcela docitat aj ja nieco viac,dost ma taketo veci zaujimaju..dakujem

denne73
autor
30. júl 2012

@rencica ahoj máš tiež duhove dieťatko??? alebo si sama indigo alebo krištál?, V skupine su hlavne maminky duhovych detičiek alebo indigovych či krištalových. Prispievaju svojimi skusenosťami a taktiež hádžu fotky. Ak máš taketo dieťatko tak si naša, alebo citiš že si ina tak si naša 😉 😉 😉

rencica
31. júl 2012

@denne73 neviem isto ci sa mozem medzi vas radit,len mam taky vnutorny pocit..