icon

Môžu deti vidieť to, čo iní nevidia?

kykka
13. jan 2013

Ahojte, ja sice na take somariny ako duchovia a tak neverim, ale niekedy pri chovani mojho syna sa naozaj pozastavujem, ci predsa len nieco neexistuje. Moje babo sa totizto niekedy v noci budi a zacne sa rozpravat a ukazovat smerom k plafonu, a to je okolo 2.00 hodiny rano. Nestava sa to casto, ale len niekedy. Proste je ocividne, ze vedie dialog, a my sa s manzelom pozerame tym smerom, ktorym ukazuje maly a nic nevidime. potom maly povie, ze: bye-bye ( u neho je toto dovidenia) a zaspi. Alebo ked ho kojim, sice teraz uz len raz denne-vecer, ale velmi casto sa prestane kojit a pozera hore a ukazuje a smeje sa. neviem, co si mam o tom mysliet. Moze to byt iba nejaka detska fantazia?

Strana
z2
gergi7
13. jan 2013

My mame 2 domy, ktore su postavene za sebou. A m ame kamarata, ktory zvykne k nam prist a z casu na cas u nas prespi. No ale o spani sa hovorit neda! V izbe ma stale pocit, ze je niekto pri nom a pozera sa uprene na neho... Mne toho kamarata uz aj luto bolo, ked mi to hovoril. A to je chlap, ktory ma 50 rokov a svet obehany... od vtedy spava u nas v hostovskej

novazena
13. jan 2013

baby, normalne sa bojim ked to citam.. ale uz som sa aj ja nad tymto zamyslala.. syncek dvakrat akoby nieco zbadal, zlakol sa, schoval sa mi do narucia a nechcel sa tam pozriet hodnu chvilu.. bol taky vylakany.. uz sa to dlho nezopakovalo, no odvtedy si myslim, ze skutocne maju deticky tuto schopnost..

denisafono
13. jan 2013

no normalne sa asi idem bat ist do tmy, ani uz nejdem nic taketo citat, hlavne gergi7. 😀

gergi7
13. jan 2013

@denisafono, no super, a co mam povedat ja??? V takychto situaciach sa bat netreba!!! to mame len na blizku niekeho, kto nas chrani a chce nam pomahat. aspon tak to vnimam ja

raona
13. jan 2013

no mne sa to stalo tak dva tri týzdne dozadu, 3ročna dcérka mi rozpravala v noci, tiez to bolo okolo druhej tretej ze na plafone je Mikulas a usmieva sa na nu a ze ide k nam... Najprv som si myslela ze sa jej sniva a rozprava mi zo sna, ale ona mi odpovedala, na otazky co som sa jej hned na to pytala a na druhy den si aj pamätala, a povedala mi ze ano naozaj tam bol Mikulas co sa na nas usmieva a chcel ist k nam... o par dni na to, sa tiez pozerala tym smerom, ale to uz zjavne videla nieco skarede, bo sa strasne zlakla a nechcela sa uz nikam pozerat, zakutala sa do paplona skrčila sa ku mne, strašne rychlo dychala a potom tak aj zaspala.. tak tiez neviem co si o tom mysliet.. ked mi hovorila o tom Mikulasovi, som sa normalne zlakla ze niekto v rodine zomrel a prisiel sa s nami rozlucit... no nastastie nie, ale o par dni na to, zomrel sused, ktory sa nam vzdy prihovaral, posrandoval s malou... tak neviem ci to ma alebo nema suvis.. len pisem co som spozorovala...

kykka
autor
13. jan 2013

@denisafono No ja tiez... 🙂

denisafono
13. jan 2013

@gergi7 ano ja chapem, alebo vlastne neviem, ja sa strasne takychto veci-neveci bojim a strasne, ja vzdy opakujem, ked umriete tak sa nepridite so mnou rozlucit lebo dostanem infarkt, ale aj tak chodia, a vtedy by ma krvi nedorezali. 😖

dedenini
13. jan 2013

kto sam na vlastnej kozi nezazil nieco duchovne tak neveri... ja som bola do urciteho veku tiez proti takym reciam ze duchovia su medzi nami, anieli a co ja viem co este... ale na vlastnej kozi som si nieco zazila..videla.. ze od vtedy verim ze tu snami nieco je... toco som videla by bolo tazko vysvetlit a dlhy pribeh...a ja si pritom pripadam jak blazon - no radsej sa pousmejem nad tym🙂........ no taktiez aj ked umrel moj dedko, stala sa taka vec ze v celom dome,sa zastavili vsade hodiny...a prave vtedy aj kocur zomrel.. to bolo tiez divne..a taktiez mam bratranca, co neveril, na nic podobne... no zistil sam..ked videl na vlatne oci postavu v zahrade u svojej priatelky.. od vtedy na tuto temu sa ani nechce ropravat a je vidiet ze ma strach.. a ani k priatelke do jej rodneho domu nechce ist od vtedy...no a takychto zvlastnych veci sa mi v zivote udialo vela, ci mne alebo kamaratom alebo rodine... dcerka ma 9 mesiacov tak som zvedava ci aj nam sa nieco taketo udeje..teraz neviem.. obcas sa pozre zvlastne , alebo usmeje na vlastne nic..ale tak je malicka..tak robi vselico..tak zatial nemyslim ze by daco videla ...

gergi7
13. jan 2013

Moj muž so začiatku robil blbú zo mňa!!! že to sa mi muselo len snívať!!! dlho mi neveril. Ale zažil čo to už aj on a na tú tému sa dalej odmieta tiez so mnou bavit

kacusik69
13. jan 2013

hovori sa ze deti a zvierata (psy) vidia co dospeli nie... tiez neverim na take veci ako su duchovia a pod. ale poznam aj z mojho okolia vela pribehov kedy sa ludom, detom zda ze niekto "nezelany" je "s nimi"

broonislava
13. jan 2013

Ahojte. Ja dost verim ludom, ktori maju zazitky s "duchmi" a uz niekolko krat som aj lezala v posteli, ked som bola mladsia a velmi som si zelala vidiet mojho dedka, chcela by som sa s nim porozpravat, ale asi ked velmi chcem, tak sa mi nic neukaze. Uplne som na to aj zabudla, ale mam syna, epileptika, autistu, je velmi senzibilny na pocasie, podla jeho spravania presne vieme, ci bude teplo, zima, burka, prsat,....a on velmi casto pozeraval do cca. 8 rokov na plafon, akoby tam niekoho videl, moja mama hovorila, ze je velmi citlivy, tak mozno vidi duchov alebo anjelov, ale vzdy bol taky spokojny, ze som sa nikdy nebala, aj keby som nieco videla ja sama.

cicimotinka
13. jan 2013

Jasné, že vidia, aj náš malý je zhovorčivý s duchmi a mŕtvymi... toto si prečítaj, je to úžasná knižka http://www.gorila.sk/product/370492?gclid=CJWU0... 😉

katy1979
13. jan 2013

@kykka moj dedo je stale taky isty. Ale my to mame v rodine. S babkou sa tiez chodil kazdy rozlucit. Ja hovorim ze moja teta je tiez taka bosorka. U nej sa vela veci prejavovalo cez sny. Vzdy vedela kopu veci co jej nikto nepovedal. A ja mavam tiez sny ale vacsinou dost desive.

kykka
autor
13. jan 2013

@katy1979 Je vela ledi, ktori su akymsi mediami. Preste ich vedomie dokaze zachytit aj veci, ktore bezny clovek nie. No a vy to mate zrejme v rodine...

gergi7
13. jan 2013

@katy1979 teraz neviem ci je to dobre alebo.... Som na tom tak isto. nasi sa mi zo zaciatku smiali no po rokoch im uz do smiechu nie je. S mojim starymi rodicmi sa mi nikdy nesnivalo. Az na vynimky - a to tehotenstvo. 1x som tomu nechapala, ze co mal znamenat sen so starou mamou, ktory sa dokola opakoval. az po case som si uvedomila, ze ako mi doktor potvrdil tehotenstvo, viac sa mi s nou nesnivalo!!! pri synovi bolo to iste. opat so starou mamou.
3x sa mi snivalo opat, no so starym ocom. a ja opat nervy - stresy, ze dalsie babo. No nebola som to ja , ale moja sestra, co bola tehotna. A na posledy som mala sny od Mája do Júla s nasou mrtvou susedou, ku ktorej som mala velmi blizsko a bola ako druha starka. Hned rano som volala sestre, ze ci nie je tehotna. ona nebola
A ci verite alebo nie, v ten den nam volala svagrina, ze čaká babätko. A od toho dna ziadny podobny sen nebol

janka31
13. jan 2013

http://www.vydavatelstvomotyl.sk/index.php?main... baby ak by ste sa dostali nejako k tejto knihe, precitajte si, vrelo ju odporucam...je sice vypredana, ale ak sa k vam ma dostat, tak sa dostane 🙂 ked som mala asi 6rokov spali sme so sesternicou u starkinej sestry vo Vrutkach, vo velmi starom dome v jej spalni na manzelskej posteli...rano sme sa zobudili s tym, ze cez tu velku skrinu ktora bola v izbe sme sa dostali von do zahrady plnej kvetov....starka so sestrou sa nam smiali, aj tu skrinu otvorili ze ved tam je oblecenie ale tento pribeh sme hovorili nezavisle od seba, doteraz na tom trvame, neviem si to vysvetlit ale ze by sa nam snivali rovnake sny?

clarissa
13. jan 2013

To ked niekto povie,ze duchovia a anjeli neexistuju,to ako keby neveril sam vo svoju existenciu....Nehovorim o jezibabach na metle ani o domceka na stracej nozke ale o bytostiach z druheho sveta...Skoda ze ludia ktory neveria,musia takuto vec zazit na vlastnej kozi aby uverili..ja viem ze existuju a mam pred tym respekt...pocula som vela prihod aj z nasej rodiny aj z okolia a urcite to niesu reci typu "jedna babka povedala" . Nedaleko nasej dediny,je dom,kam by som odporucila nocnu vychadzku kazdemu nevercovi 🙂 ....A spat k teme ohladom deti a duchov,raz som sedela v obyvacke a dcera(mala vtedy asi rok a pol) sa pozrela do rohu za dverami a pytala sa ma kto to tam stoji...rychlostou svetla som zmenila temu a tvarila som sa ze som nic nepocula....su veci medzi nebom a zemou,su zivy aj mrtvy a su duse ktore medzi nami bud preto ze este nenasli pokoj alebo chcu nieco zivym odkazat...Ako sa vravi,o mrtvych len v dobrom a hlavne ziadne srandy..Su to vazne veci o ktorych radsej pomlcat ako si robit posmesky... 😕 😉

p4
13. jan 2013

Ja tize verim na take veci, a som o tom presvedcenaodkedy mi moj syn vdaka nejakemu straznemu najelovi zachranil zivot (prekopirujem vam to co som sem uz pisala) : Kusok od domu mame chodnik popri garazach a nad garazami je kopec s malym ihriskom. Presli sme s Domkom cez cestu na ten chodnik a on sa zrazu rozhodol, ze chce ist inakade ako ja. Asi 10 sekund som ho prehovarala,aby sme sli po chodniku a nakoniec som ho nechala nech ma zavedie kam on chce. Namieril si to priamo pod strechu tych garazi,tam zastal, otocil sa a zapozeral sa na miesto kde sme stali pred tym. A vtom momente tam dopadol šuter velky asi ako moje dve dlane. Presne na to miesto,kde sme pred chvilkou stali.
Je to sice trosku ine ako to ze deticky vidia duchov,ale ma to vela spolocneho.

lea162
14. jan 2013

Deticky do dvoch rokov vidia anjelov... Najma svojich straznych... 100% 😵 😉

bambibam
14. jan 2013

Môžu,moja tiež videla nejakú tetu,bola vystrašená ked sme ju išli hladať a dokazovala som jej ,že tam v izbe nik nieje. A dokonca bez srandy...byt v ktorom sme bývali bol 2-izbový a tá pani (1.vlastníčka) ktrorá zomrela ....za nejasných okolností...tam snami bývala. Ked som bola doma sama ...som ju mala pocit ,že cítim ,až som jej nahlas vysvetlila ,že jej nechceme ublížiť,a ako sme byt kúpili a že pre pokoj by bolo dobré aby si našla svoje miesto a že dám za ňu omšu. Ostal klud. Rozhodli sme sa ísť bývať do vačieho bytu a muž bol sám doma mal vybavovačky tak si zobral dovolenku. Raz večer sa mi priznal,že mal zvláštny pocit ,že v byte nebol sám........A ked sme byt predali a stretli sa s kupujúcov ,tak sa nás akože medzi rečou pýtala či nevieme niečo čo by tam mohlo byť alebo sa stať,lebo ked si večer líha spať tak má pocit,že niekto je sňou v izbe....

monika15
14. jan 2013

juuuj baby.. neblaznite som na vas natrafila o polnoci heheheheheh
ale jo jo... je to pravda.... moj maly to robil v kuse... :(((((( hruza
ja taka posera ze to sa ani neda povedat.. ja zrela na lekara ale vsicko mozne citim hrozny pocit..... :((((((((((((((

mariosmykal
14. jan 2013

Téma je duplicitná, pre lepší poriadok na stránke ju zamykám. Pokračovať môžete tu: https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/vidia-vase-deti-duchov-skusenosti-a-pribehy-rodicov/

Pekný deň

Strana
z2