Náš drobec nechce byť v ničom
Baby ja som taká zúfalá....Náš najmenší bude mať 5m...Myslela som si že po prvom synovi co nám dal riadne zabrať prvé roky že si tohoto menšieho užijem...(poznáte to keď prvé je zle druhé bude dobré) No jasné😠Niekdy mam pocit že tento menší je horši v niektorích veciach...☹nechce byť v kočíku...(Ani vanička,športiak,vajíčko,
Nič) Ani v hojdačke....V nosiči iba keď chce spať...inak sa strašne zlosti...tak mame dva...Druhý mame taky že môže byť otočený dopredu...v tom vydrží najdlhšie...Spánok taký 15-20min alebo 1h na mne v nosiči...ale to take spanie že zrazu otvorí oči ako keby nespal...skúšala som uspať a dat do postieľky...zaspí na 5min a hotovo...tiež na prsku asi raz mi zaspal na hodku a to som myslela ze budem skákať 2m....poobede je už taký unavený zlostny...😔v noci mi spával celkom dobre...ale aj to sa začína kaziť...
Tak ako čítam, sme na tom fakn, lebo môj aspoň nereve 😀 keď je tam, kde chce byť.
Som sa smiala, segra má 2 deti, že ide s malým von. Vravím jej, on nebude v kočíku. Ona neboooj, mám dve deti, hádam viem. O 10 min.boli nazad aj s malým na rukäch 😀😀😂
A ja milujem, keď sa ma mama opýta: a prečo nechce byť v kočíku?? A to ja mám ako skade vedieť 😀
@vilma7 Na také otázky sa odpovedá : Pre staré vreco! Aká otázka, taká odpoved. 😝
No ved aj ja som približne vedela do čoho idem...Muž ten sa spamätával 6r kým pozabudal aké to je s takým malym😉ale tak v kútiku duše som dúfala ze sa história nezopakuje...nuž čo už...to aby som vedela ze ich mam🙂tak mama tiež chodí len keď jej zavolám a to len u nás doma nemá odvahu ho von zobrať...oco ten ho videl asi pred mesiacom ani neviem...sestra je v zahraničí,brat tiež, druhy brat ten je síce tu ale nejak moc sa nenavstevujeme...svokrovcov už nemam...takže všetko riešime s mužom ako sa dá...už keď je ozaj zle poprosím mamu...
@kiara3 mladsi syn nechcel spat a ani lezat v kociaria vyskusala som vsetko-jedno iba pomohlo,uspat,prelozit a potom uz ok....ked podrastol,zmenilo sa to...ale my sme mali tooooolko roznych faz spanku-nespanku....a skoro vzdy pomohlo iba jedno-vydrzat,prejde to....
No myslím že iné mi ani neostáva...ako muž hovorí dali sme sa na boj tak dobojujeme...
@kiara3 Ahaaaa....uz chapem, diky baby.....on je taky mamickovsky, lebo som tiez planovala uzit si druhe babo naplno od narodenia, kedze pri prvej som ako prvorodicka stresovala za kazdu blbost aj neblbost....od narodenia mala ekzemy, moc som ju lutovala, do 1,5 roka sme s tym bojovali, potom prestali.....ona bola napriek tomu uzasne dieta a dodnes je velmi dobra......vela spala, sama! a bez prebudenia...ked nespala, v pohode sa zahrala, takmer vooobec neplakala....ale do roka, ked som na nej videla ekzemy, vzdy sa mi stiahol zaludok......tak som si bola ista, ze druhe mi to vynahradi....no houby....ekzemy silnejsie a horsie, trvali dlhsie (po roku konecne nemame) a k tomu ustavicny plac vsade a vzdy......no veru, bohovsky som si uzila babatko.....nebolo mi sudene.....to asi preto, ze tehu a porod ukazkove bez najmensej chybicky....kazda to mame inak....ale jedno viem, strasne moc tuzim skutocne si uzit babatko....ale vlastne uz neriskujem, tak cakam na sestrine ☺

@kiara3 Ja mám 3 deti a nikto mi nikdy nepomáhal s nimi, preto mám aj veľké vekové rozdiely, lebo som vedela, ako to bude, na všetko sama. Moja mama nie je taký babkovský typ, ona si radšej ide na záhradu kopať, ved som doma, tak nech sa starám. Už som si zvykla.