Nechali by ste 15 mesačné dieťa kúpať sa bez dozoru?
Dnes som bola u kamosky je celkom fajn zodpovedna...a dieta v kupelke nechala same...Moja dcerka ma 2 r. ,ale bez dozoru by som ju nenechala ani minutku.Či to iba ja mam taky strach?
@madeleine37 mne tema nepride divna, ale riesenie kamaratky na nete, ano. Bud jej poviem na mieste- počuj Zuzka, viem, ze si na to zvyknuta, ale nechávať take malé dieta same vo vode je veľmi nebezpečne, mala sa ti môže utopiť ani nebudeš vediet ako (ona si urobí po svojom, alebo aj nie) alebo som ticho a poviem si, ze jej vec, nejdem sa starať. Nie v byte úsmevy a za chrbtom je uz roznesena po celom Slovensku...
@sisaka Ved ja som hned na to reagovala.Ci sa neboji atd.Ona bola v pohode.Ja som stresovala.Pripadala som si divne vystresovane.Za to ta tema. Ci nestresujem niekedy prehnane a tak...islo mi len o ten strach o dieta nic viac
Je to podla mna dost nezodpovedne, fakt nevies, co sa moze behom sekundu pritrafit. Inak nechapem ako ohovara kamosku, vsak tu nie je nikde jej meno. Je tu kopec nezmyselnych tem, ked chcem reagovat, reagujem, ked nie tak nie. Toto nepochopim, ked sa ludia do niekoho navazaju, ked sa ich pyta na ich nazor.
@madeleine37 možno len čakala že jej hodis okom na to dieťa keď si tam bola
@abigail88 dakujem!!!Presne si to aj ja myslim.Je.mi to luto ze to vyznelo ako ohovaranie...ja ju mam rada...islo mi len o tu situaciu a co si o nej myslia ostatní...🙂

je to nezodpovedne, ale nechapem na co to ty riesis na modrom konikovi... treba si najst lepsie vyuzitie casu ako verejne ohovaranie kamaratky na internete...