Nedokážem sa postarať o dieťa
Ahojte narodilo sa nam dieta, bohužiaľ velmi predcasne, uz je poll roka v nemocnici, nedycha sam, teda potrebuje kyslik, podľa všetkého do konca života, nepapa sam, mozno raz trochu, su tam aj ine veci, mikrocefalia a pod, to sa človek dozvie neskor, neviem si predstaviť sa starat o neho doma,am deti este, museli by sme s nikym sa nestretavat, zrudit skolky a pod, deti mi bývajú chore, keby nieco chytil moze skoncit na ventilacii. Rozmýšľam ho umiestnit do centra aspoň na nejaky cas, neviem, momentálne som na tom zle snazim sa no nejde to, proti riesili ste niektora takuto situaciu? Dali ste dietatko niekde, na nejaky cas, samo navstevy a pod, urcite, potrebuje lieky, kekarov, rehabilitácia nevie co všetko, som taky zly človek? Neodsudzujte ma proti dá za odpoveď
@jaskolka ano ide mi aj o nasu rodinu, manzel je cely den v praci, bola by som sama na to, do toho aj dcera byva stale chora, je toho vela, chcem chodit za nim brat ho na vylety v ramci moznosti, mozno aj domiv ak to pojde, len kazdy den 24 hodin denne to nezvládnem, najpv by som sa zosypala ja lotom manžel tak hľadám riešenie, najbližší je take centrum od nas v martine ale pojdeme sa tam pozriet a uvidíme
@pribinak ano rozmyslala som. Hocijako, no viem ze uz teraz to psychicky nedavam, a to sestricky v nemocnici mi pomahali ked by som. Bola doma na všetko sama je to ine, ano mam hlavne dcera byva neustále chora neviem si predstaviť kebyze on chytil nieco ako by to skoncilo, ďakujem velmi pekne u nas na sr to funguje velmi zle nemysli sa na rodicov, deti ale pojdeme sa tam pozri a uvidíme casom ako sa to vyvinie, momentálne stale nie je v stave ist niekde, komplikacie uz trvaju dlho uz nech sa to aspoň stabilizuje
@zranena123 je veľmi fajn, že sj ty aj muž máte rovnaký názor na riešenie situacie
Určite chod na UPSVaR že chcete dieťa umiestniť do zariadenia. Aby ste si už začali riesir papiere a poraď sa aj so sociálnou sestrou v nemocnici ako ona odporúča postupovať
Ak by mal niekto hlúpe reči, tak si to nevšímaj, každý nech sa stará o seba
Čau
@zranena123 ahoj ako sa má dietatko po 2 rokoch ?

@zranena123 alebo casom transplantacia pluc (?) Ano este je strasne malicky, treba mu dat cas zabojovat. 15% je velmi malo :(