icon

Neverim...pretty woman moment.

homolca
14. okt 2019

Zienky, dnes som sa ocitla v roku 1994...pretty woman...isla som do obchodu kupit saty...nie oblecena ako stetka, ale mala som dve deti....to predavacky zhodnotili ako najhorsi handicap a patricne sa spravali...na pobavenie story :D trosku dlha...
1, na obchode zatvorene dvere - tak si otvorim zadkom a vojdem kocikom, ked uz mi nikto nepomoze
2, pozeram sa na saty a predavacka hovori inej zakaznicke - to nechala otvorene dvere tamta...ehm... mamicka.... co si pozera saty a tu ma deti (30 cm odomna, obaja ticho sedia v kociku)
ja: nebojte sa, detom nebude zima
predavacka: ale mne bude
ja: ehm, vonku je 30 stupnov dnes
predavacka: no, ja som tu od 9 rano, ja neviem ako je vonku
ja: ok, zavriem vam dvere...mozete mi pomoct? hladam saty po kolena pre mna
predavacka...tu mame podla cisel, hladajte
ja pozeram, vyberiem tri, ze si vyskusam, v kabinke uz su nejake saty, po predchadzajucej zene... mladsi mrnci v kociku, predavacka mi ho vopcha do kabiny, ja polonaha
ja: tieto mi nesedia, maju vysoky pas a su kratke
predavacka: no to su vsetky saty take, neviem co cakate
ja sa preobliekam, ze skusim druhe, ale vidim zatiahnutu nitku pri zipse (saty v zlave)
predavacka: kdeze, to nie je zatiahunte, vobec, ani nahodou, to je len nedosite, to nic
ja: tak asi nic, nesedi mi tento strih
predavacka: no ked ste si take vybrali, tak jasne, ze nesedia
starsi vidi ako sa vykrucam a zacne natriasat suknu...predavacka hystericka: tak toto sa nerobi...nemoze nam trhat saty (len sa ich dotkol)...bud tie deti niekomu zverite alebo odidete (akoze komu ich mam dat v tej chvili?)...mame tu aj inych zakaznikov (16rocne dievca, co pozera saty na stuzkovu a dvaja 16 rocni chalani s nou)
ja: je mi velmi luto, ze mate takuto otrasnu pracu, kde sa musite takto otrasne spravat a nemate kusok citu a pochopenia....zbalila som deti, nechala bordel v kabine, otvorila si sama dvere a odisla...chcela som vytihanut stovku ako Vivien a rozplakat sa "mam vsetky tieto peniaze a nemozem ich ani u vas minut" :D :D
co by ste im povedali vy?

Strana
z7
vanilka83
19. okt 2019

@halienka akoze vazne nemozeme vediet kto bol arogantnejsi v tej chvili ci predavacka ci zakaznicka lebo sme tam vtedy neboli ani ja ani ty... Podla mna predavacku nastartovali tie dvere to bol spustac lebo to je cosi strasne a nepredstaviteľné a neodpustitelne hlavne ked vidim ze zena ma kocik s dvomi detmi. A mamicka sa uz viezla.... Ja sama som predavacka a pracovala som v obchode v zivote ma ani netuklo ked niekto nezavrel za sebou dvere jednoducho som ich zavrela sama ved som tam na to nie? Nema kazdy casu jak hus klasu niekto proste potrebuje vbehnut len kúpiť a bezat zas prec. Ale ja som predavacka ja by som mala byt ta chapava ak nechcem prist o zakaznika a o trzbu lebo taketo malickosti si ludia velmi pamataju potom si ich rýchlo medzi sebou rozsiria a obchod moze ist ku dnu kvoli banalite 🤦‍♀️ to ako dana predavacka odpinkavala neustale zenu si myslim ze nebolo vobec na mieste ani profesionálne. Ci je zakaznik opity, arogantny, muz, zena, tehotna, matka, dieta predavacka sa ma spravat uctivo ak nechce prist o pracu a nieco predat tak isto aj casnicka aj tu som robila roky viem o com hovorim. A ked na pracu s ludmi nemas nemas ju predsa robit. Lebo toto je praca s ludmi.

vanilka83
19. okt 2019

@judar no ani na ten tvoj 😂

vanilka83
19. okt 2019

@halienka a to ze ju jednoducho hnusne vyhadzovala bezdovodne z obchodu s malymi detmi ktore ocividne nic take strasne nerobili tak to je vrchol vsetkeho vidno ze jej bola mamicka proti srsti uz od otvorenia dveri co je myslim spravanie uplne na ho... O pre predavacku. Ona sa ma snazit byt mila ústretova a pomoct s vyberom ved na to tam predsa je za to ju platia aby nieco predala a nie tam odpinkavat niekoho len kvoli tomu ze mi je niekto nesympaticky.

snowflake07
19. okt 2019

@ptmt1011
Tak ako aj ja mam zdravotny problem.Mam scoliozu napr..Kvoli nej som zacala cvicit a dotiahla som to na 2 miesto.v majstrovstvach Slovenska vo fitness.Ale s pokorou hovorim,ze vdaka chorobe som to takto dotiahla.A nebola som z toho nervozna ked mi to lekar povedal a k tomu,ze vela mam cvicit.To cvicenie ma tak chytilo,ze neslo prestat.
Neviem,ja som taka spokojna povaha.
Mozno tym vytacam ludi,ale ja sa prihovorim cudzej babke v parku,pokecam,usmejem,povzbudim....Aj ty si vyloz nohy,urob kavicku,zober decka do lesa,ved jesen je prenadherna.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Strana
z7