Nezbedné mamičky a ich nezbedné detičky
Síce som už roky v téme, ktorú zbožňujem tak som sa rozhodla otvoriť novú tému, práve kvôli tomu aby sme sa tu nestretávali len z jedného mesta a jeho okolia. Mali sme takúto súkromnú tému ale keďže sa nedá presunúť do verejnej tak zakladám novú verejnú tému. Takže všetky mamičky, ktoré majú nezbedné detičky - určite nás je veľa, tak sem sa.
@katecameron ahoj, jeeej ty máš 3 detičky, pozerám, že v peknom veku. No môžme začať porovnávať, ja mám pAocit, že keby som mala 100 detí tak zo všetkými skončíme u psychologičky, s dcérkou som bola pred rokom a syn je taký akčný, že už pediatrička sa nado mnou zľutovala, lebo že je strašne akčný, tak nás poslala na vyšetrenie a uvidíme, buď je hyperaktívny alebo ako povedala dr. príliš múdry a aktivity ktoré robíme mu jednoducho nestačia.
A ktoré z detičiek máš najakčnejšie?
@danciacik jednoznacne dceru stara mama ju vola vrtula ona v kuse beha ona snad ani nevie pomaly chodit oni maju straaasne vela energie ja keby som mala aspon 50percent co oni tak som stastna u nas je strasny chaos ale zaujimave je ze ona iba doma takto vystraja v skole je kludna ako baranok Najkludnejsi bol starsi syn no teraz cim je starsi tak sa to neskutocne zmenilo.On robi take nehorazne neplechy ze velakrat sa bojim o jeho zivot a samozrejme maly sa uci od tych dvoch uz v ockach mu vidiet ze je to sibal vsetci mi vravia ze maly bude najvacsi nezbednik.No co uz ma dobru skolu. 😀
@katecameron takže sa nenudíš, veru tie deti majú úžasnú energiu. Ja mám z nášho prcka pocit, že on nevie čo je to mať z niečoho alebo niekoho strach, on sa nezľakne keď zrobím kotrmelec rovno z postele, ani keď na neho niekto zvýši hlas, hocikedy sa strepe rovno na ulici lebo nepočúva, ale ani slzička tam nie je. Proste ťažký flegmatik.
No ale aspoň to berieš s humorom. Ja to občas nezvládam.
@danciacik snazim sa ale niekedy ma vedia poriadne vytocit potom je krik a ja som taka povaha ze mne je to jedno ci sa niekto pozera alebo co povedia susedia MNA to nezaujima ked sa nastvem tak je zle nedobre ale myslim ze im vela toho tolerujem a potom mi niekto povie ze mam zle alebo nevychovane deti tak to ma vie rozculit do nepricetnosti lebo keby oni sami vychovavali 3 deti tak neviem ako by vyskakovali ja sice manzela mam ale on nikdy nieje doma s detmi mi nepomaha zaraba peniaze aby sme od hladu nepomreli
@katecameron páni teraz si ma prekvapila, my sme na tom úplne rovnako aj povahovo aj s manželmi iba s tým rozdielom že ja mám 2 deti 😀
A este jedna vec co mam v zivote overene ze s takychto deti vyrastaju skveli ludia .Oni sa proste musia niekedy vyburit.take dobre deticky co iba sedia a peknesa hraju potom pridu do puberty a nikto si s nimi nevie dat rady lebo sa potrebuju vyburit a v puberte je nebezpecne sa vyburovat RADSEJ teraz TERAZ je to bezpecnejsie.Ja som tiez mala najburlivejsie obdobie v skolke a na ZS a v puberte moji rodicia nevedeli ze ma maju ani raz nemali somnou problem Nikdy som nefajcila nepila alkohol a ani na disco ma velmi nebavilo chodit ale zato ma strasne bavili deti.Mala som susedu mladucka mala 3deti tak som sa jej starala o syna stale som ho bravala vonku ona ani poriadne nevedela ze ho ma.ked zacal sused hovorit mna volal mama nie svoju vlastnu matku.Bol to ako moj syn.velakrat u nas aj spal niektori si mysleli ze je to moje dieta lenze ja som mala vtedy 14rokov 🙂
@danciacik tesime sa ze vyslo slniecko starsi syn ma riadnu nadchu no to som si mohla mysliet ze v skole nevydrzi byt nejako dlho zdravy tak sa snazime liecit nadchu kym je to na zaciatku
ahoj baby. danka dobry napad. no ako pozerám mám sa na čo tešiť ja mám len jedné nezbedníka a ešte nechodí ale mám čo robiť niekedy. a ja stále tvrdím že deti majú niekde nám neznáme miesto kde majú baterky z superenergiou - inak si to absolutne neviem predstaviť kde na to chodia
@katecameron aj my máme nádchu ale naša dr. je skvelá poradila mi kvapky - Kaloba to je čiste prírodné je to nanádchu a horné dýchacie cesty a super to zaberá.
@kondulka jooj teším sa že si nás tu našla moja, Ako sa má chrústik?
@katecameron aj my máme nádchu ale naša dr. je skvelá poradila mi kvapky - Kaloba to je čiste prírodné je to nanádchu a horné dýchacie cesty a super to zaberá.
@kondulka jooj teším sa že si nás tu našla moja, Ako sa má chrústik?
ahojte, tak ja čakám na peniažky a stále ten telefón nepípa a nepípa. Za dve hodinky ideme ku psychologičke som zvedavá čo nám povie.
@erikasadek ahoj moja, som rada, že si nás našla 😉 Ako sa vám darí?
My sme boli včera u tej psychologičky, tak Paťko je len zložitá povaha, dala pár tipov o mesiac sa máme prísť ukázať.
No a aby som sa dnes nenudila tak Larka od rána plakala že ju bolí zubček tak sme utekali na pohotovosť vyvŕtali jej zubček ale ešte stále je spuchnutá.
ahojte, tak ja som sa neozývala lebo sme mali problémy. Včera ráno bolel Larku zubček tak veľmi, že sme utekali na pohotovosť, tam jej dali injekciu a vyvŕtali zubček. Všetko bolo ok, ale Larka začala puchnúť, hrozne sme sa báli lebo ani 3 hodiny po návšteve zubára injekcia nevyprchala, práve naopak, stŕpla jej polovička úst a celé líce. Po 4 hodinách som už bola tak na nervy že som zavolala našej dr. tá mi kázala postaviť sa pred Larku a kázať jej zažmúriť očká, to našťastie zvládla, potom aby vycerila zúbky - to nám nešlo vôbec, skontrolovať ryhu medzi noštekom a ústami - žiadna tam nebola aj keď mala byť. Tak mi kázala okamžite utekať na pohotovosť, pýtať aby jej urobili zápalové testy a že si nás asi nechajú v nemocnici na neurologii. Lebo všetko nasvedčovalo tomu, že jej poškodil zubár lícny nerv. Tak sme utekali, samozrejme, že sme natrafili na jednu nemenovanú doktorku, ktorá tak figu borovú vie, ani Larku neprezrela poriadne a podľa nej to nič nie je, nič sa nestalo dala nám antibiotiká a dovidenia. Hneď som volala našej dr. nadiktovala som aké antibiotiká nám dali a čo nám povedali, tak povedala, že aspoň na antibiotiká sa trafila na také aké zaberajú aj na neurologické veci, tak sme utekali po nich, hneď som ich Larke dala a asi po 3 hodinách začala trošku hýbať pusinkou. Ešte nikdy som sa takto nebála. Ráno keď sme vstali tak líčko má stále spuchnuté ale mimika nám ako tak už funguje síce nie na 100 % ale aspoň tak na 50%. Išli sme k našej dr. a tá keď ju prezrela tak sme si vydýchli lebo mi vysvetlila, že sa bála, že jej mohol poškodiť hlavný nerv v líčku a to by dobre neskončilo a ak by sme nemali antibiotiká tak dnes ráno mohlo byť neskoro. . Za polhodinku mám volať o výsledky krvi a uvidíme čo bude ďalej ale hlavná vec, že nerv poškodený nie je. Ale poviem vám, už nikdy toto nechcem zažiť. Keď som ju včera tak videla, tak som musela vyjsť vonku aspoň do obchodu a cestou si poplakať lebo to bola hrozná beznádej. Aj teraz sa bojím, ale už nie tak veľmi.
jaj dnes prsi neznasam tieto jesenne dni a niekto mi tu vrta priklepovou vrtackou
ahojte. Tak my sme prišli od dr. tak Larka je na tom lepšie, už je takmer odpuchnutá len doktorke sa to líčko stále nezdá, no uvidíme. Obidvaja sú trošku nachladení tak si ich nechávam obidvoch doma a uvidíme.
tak snad bude dobre my sme tiez nachladeni ale uz dufam na ustupe nadcha este dnes idem do lekarne minut posledne prachy
ahojte, som tu dlhšie nebola
@katecameron ahoj ako sa máte?
Ja som trošku chorá ale ujde to, mala som teraz toho veľa takže som nestíhala, svokor bol na operácií, ja som riešila byty, pustila som sa do pečenia na objednávku a tak.
@danciacik trapime sa s chorobami chlapci su chory uz tyzden a stale nieco mam na robote ani ja som tu par dni nebola nestiham
jéééj baby, možem sa k vam pridat? moja dcera ma presne rok, ale ja mám dost 😀
inakšiu by som nikdy nechcela, ja ju milujem za to aká je, to je maska prveho stupna, ukecaná, zlá jak čert, ale takááá užasná, stále sa smeje a vystrája na mna skopičiny 😀 😀
@kalerabka33 no neboj cim bude vacsia tym vacsia maska 😀 ale zato tieto deti su inteligentne
jeeej ahojte.
Tak tu som pekne dlho nebola - fuj hanba mi. 😀
@kalerabka33 pekné meno ste dali, ako vás také napadlo?
@katecameron ako sa držíte?
@lamada181 sme, sme len máme sklerózu a zabúdam, kde mám písať. 😀
@danciacik no my sa cele sviatky trapime s chorobami ako kazdy rok dcera bola v nemocnici mykoplazmaticky zapal pluc aj chalani boli velmi chorí este stale niesme ok ale uzž je to podstatne lepsie
@katecameron juuuj tak to je nepríjemné. To aj cez Vianoce bola vnemocnici?
My máme tiež nádchu všetci ale už vyše mesiaca - zajtra ideme ku dr sa radiť čo s tým.

no tak ja sa pridavam ja mam snad najnezbednejsie deti na svete 🙂 ale vsak su po mamicke ani ja som nebola ina 😀