Nezbedné mamičky a ich nezbedné detičky
Síce som už roky v téme, ktorú zbožňujem tak som sa rozhodla otvoriť novú tému, práve kvôli tomu aby sme sa tu nestretávali len z jedného mesta a jeho okolia. Mali sme takúto súkromnú tému ale keďže sa nedá presunúť do verejnej tak zakladám novú verejnú tému. Takže všetky mamičky, ktoré majú nezbedné detičky - určite nás je veľa, tak sem sa.
hmm ale fajn isiel taky pekny vlak taky dost luxus
takze parada
a to vie pekne naserkat 😀
no baby tu sa vobec nepise to je hrozne s vami to mse tak zaneprazdnene ze nemame kedy semak pisat
mi mame toho vela noveho ja som po autonehode deti po zapale pluc mali sa mi pred dvoma dnami pokusil otravit zo zachidu ten bref oblizoval prstrkom skoro som z infarktovala ale vsetko jen ok
a ak vsetko bude ok budeme piati ak sa nic nestane tak drzte palceky a paulinka ma pred velkymi skuskami
@lamada181 joj tie deti clovek aj pozor dava a furt su tam kde nemaju byt 😠 ani mi sme dobre nepochodili u dr. synovi na prvy pohlad niec nieje no crp ma 44 to aby nahodou neboli zdraví
baby tak som dopadla uzasne v piaotk mi spravila potrat ci som chela alebo nie poprve zistili ze babetkovo mne je uz mrtve a vsetko od too narazu a s tich liekov co som mala dva tyzdne
mali je ok nastastie dneska si uzivaju mikulasa u nasich na dedine tak som rada ze si aspon ako tak odychnem a dam do kopy a paulinka je uzasna aj ked obcas hneva
@katecameron mas pravdu, a zistili s coho ma tak vysoke crp -cko, to neni normalne mat tak vysoke nie ☹
ahojte
@lamada181 Jani to mi je ľúto, v ktorom si bola týždni? ☹
@katecameron vy sa tiež trápite?
My sme na tom tak všelijako. Larka je chorá, Nelka je živé striebro ale veľmi zvažujem očkovanie, už som jej dala odklad a chystám sa na ďalší tak som zvedavá ako to zoberie naša dr.
@lamada181 tak to je smola fakt mrzí ma to dnes sme boli na krv doki predpoklada ze sa nezbavilô toho baćila co mal prednedavnom mame tieto moznosti bud to budu chlamídie mykoplazmy ,hemofil ,alebo hemoliticky streprtokok beta alebo to moze byt chronicky zapal mandlí no uvidíme ake budu vysledky vsetko sa robilo dnes do tyzdna by sme to mali vediet inak akutne prjavy nema ziadne uplne zdrave dieta
baby dakujem
adni v 12 tt a nemala som ani tucha to je na tom najlepsie a ked som mala tu havarku nikoho nenapadlo ma vysetrit na tehotenstvo nikoho ba dokna ani mna tak parada ale co uz som ok zivot ide dalej aj ked to boli mam pre koho zit a musim bojovat mozno este raz est emam casu kopec nie na tretie potom si dam k 30 darcek na hranie xix 😀

halo halo
tak ja som po vcerajsom vylete ko a makam mam vela papierovaciek xixi