Nočne bdenie 16 mesačného synčeka
Ahojte maminy. Mozno niektore z vas budu mat podobnu skusenost, prosim vas o radu - co vam zabralo alebo ci ste odhlalili dovod…
Moj 16mes syn okolo 5:00 v noci pije umele mlieko a nasledujucich 30-40 min sa mrvi a nevie zaspat, neplace, len si obcas sadne, lahne, pomrvi a potom zaspi. Vstava cca 7-8:00, cez obed spi cca 12:30-14:30, vecer zaspava okolo 20:00. Spi celu noc, az na to prebudenie na mlieko. Neviem ci je za tym zly rezim, alebo to sposobuje to mlieko…?!
Dakujem vam!
@stanka0806 Vobec sa netrap,vobec to neries. Mate krasny rezim. Vela deti ma problemy so spankom od 4:00 rano. Hladina malatoninu klesa na minimum a prirodzene sa velmi lahko budia. Ale tvoj syn uz vie ze este nie je cas vstavat a tak sa len mrvi a zaspi zase sam. Ty si to nevsimaj a tvar sa ze spis.
Je mozne ze sa budi len koli mlieku a mozes skusit zrusit. Ale ak by mu to malo sposobit stresy, nerobila by som to... okrem toho v tom veku je este mlieko prospesne.
@stanka0806 a to je problém? Veď nič také nerobí.
@stanka0806 myslím, že takéto spanie ti veľa matiek závidí a ja som jedna z nich 😅 môj syn má 2,5, ale bola by som šťastná ako blcha, keby mi spával aspoň takto 😂
@sona96 zeny ja som tym vobec nechcela rypat alebo tak, len mi to pride zvlastne, ze tak dlho je hore a nezaspi uplne sam, drzim ho za ruku (tu len prepcham cez postielku, ja lezim dalej v posteli) alebo niekedy ho vezmem medzi nas lebo sa postavi v postielke a stucha do mna 😂 mne skor ide o to ze o 3 mes sa nam narodi druhe, ale pevne verim ze sa to potom nejako “samo” vyriesi. Dakujem za nazory 😉
@stanka0806 ja viem, že si nechá rýpať...to len čistá závisť zo mňa hovorí 😅😅
@sona96 zaujimalo by ma ale cim je to dane ze niektore deti spi a ine nie… ale mas moj obdiv, moje dieta asi preto spi lebo vie ze keby nespalo tak to nedavam 😂
@stanka0806 čo si, ani ja to nedávam. Takto vlani mi od dlhodobého vyčerpania ochrnula polka tváre. Treba to len vydržať.
@sona96 drzim palce ! ozaj ma kazda moj obdiv za toto !

Neviem, ale bud rada, ze sa len pomrvi, pootaca, neplace a dalej zaspi.