Odkedy vám dieťa prespalo celú noc?
Chcem si len urobit taky maly prieskum.... 🙂
ahoj, starší mi prvýkrát prespal noc keď mal skoro 6m, pri mladšej som si tých prespatých nocí veľa neužila - má 26m a keď to tak spočítam, možno zo päť ráz sa stalo že sa v noci nezobudila /ale to som sa zase zobudila ja - vec zvyku 😝 inak sa budieva tak raz-dva krát za noc dúúúúfam a verím že čoskoro sa to zlepší 😅
ahoj, no ja mám 6 ročnú slečnu a pravidelne sa budí raz za noc - potrebuje ma pri sebe, stane sa,(asi 5 krát do mesiaca), že prespí celú noc sama vo svojej izbe 🙂 ked bola malá sa budila na kojenie 1-2krát a teraz sa budí na cikanie, aj ked ju dáme na WC tesne pre spaním....
Mame takmer 11 mesiacov a este sa nam to nestalo ani raz, nekojime. Budime sa neustale.
he he, moj malý bude mat 2 a pol ročka, a ked je len 2 krát v noci hore skáčem od radosti... 🙂 🙂 🙂 takže tak 🙂
cca 4 mesiace ked mal.. , no nie vzdy prespi celu nc, napr teraz sa zas naucil pravidelne okolo 2 rano prebudit na cajik
moj tak spinka uz dva tyzdne - takze od 2,5 mesiaca, ale to su obdobia - teraz prespi celu noc a pocitam, ze opat pride obdobie ze sa bude budit tak o tej tretej - ale dva krat za noc sa budil hadam len prvy mesiac - od zaciatku vnimal noc ako cas na spanie 🙂 je to moj poklad 🙂
od 4-ho do 8-ho mesiaca celú noc, potom sa to pokazilo, a do 2,5 roka sme boli každú noc hore aj 2-3 hodiny, čo sa malej nechcelo spať a vymýšlala..... ☹ ☹ ☹ teraz skoro týždeň spí celú noc a ani sa nepociká..... 😉 len nech to tak ostaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀
moja mala spi celu noc od narodenia, dokonca sme ju museli rano budievat, takze to je asi od povahy babatka, ale po kom to ma? 😀
Dobrý večer. My sme začali spávať celú noc od 3 rokov, dovtedy to bola katastrofa ☹ Ale určite to záleží od povahy dieťaťa. Každé je iné 🙂 a raz to určite príde. Držím palce, nech je to čoskoro. 🙂
od pol roka.....ale su dni ked sa budi,napr teraz ked sa mu tlacia zubky.alebo ked sa naucil posadit sa...ked sa zobudil v tom momente sa posadzuje
približne od jedného mesiaca, dovtedy sa budili raz na nočné kojenie, od mesiaca spali od pol desiatej do rána do šiestej. My sme si urobili dobré deti, dali sme si záležať 😎 😎 😎
starsi od 7. mesiaca..kojeny do 13.mesiaca-od 20 do 9.30
mladsi od 13. mesiaca. dva dni potom , ako som ho odstavila od 20 do 8.30
Ešte treba špecifikovať, čo je to celá noc. 😉 😉 😉 Aj moja kamoška mi tvrdila, že jej malá prespí celú noc. A potom dodala: od 23:00 do 5:00. 😉 😉 Ale k otázke. Moji chalani tak od 2,5-3 rokov. A teda od 20:00 do 6:30.
moj ma 16mesiacov a celu noc este neprespal 😉 ale uz som si zvykla 😅 srdiecko moje 😵
máme 2,5 roka a počet prespaných nocí by sa dal zrátať na prstoch jednej ruky 😀 😀 😀
Neverim, ak niekto pise, že od pôrodu, pretoze to dieta kojite, alebo mu dávate umele mlieko....prespat sa mysli, že k nemu nemusíte vstavat...neplace, pretoze je hladne, pocikane....nase presne od roka - nemali uz potrebu v noci papat.
mame 4 roky a 5 mesiacov,a len par krat za tyzden prespime celu noc :D :D,ale neni to nic hrozne len zohrejem kakao,vypije ho,poda mi flasku a spime dalej 🙂 🙂
Od narodenia doteraz 🙂 Nerátam ked sa ako mesačná najedla raz vnoci kedže pritom tiež spala 🙂
prvá dcéra prespala celú noc až ked mala tri roky,dovtedy sa budila na mliečko 2krát cez noc,druhá dcéra sa zobudí tak 3krát,ale tej stačí čajík,párkrát si cucne a spíme dalej
mne mala od pol roka asi... pred tym som ju nakrmila okolo 19tej ked sa okupala potom okolo 23-24, pred tym ako som sla spat... a spala do tej 6tej. Po pol roku uz spala od 19-20tej celu noc az do 6-7-8rano... ako kedy a tak je to doteraz.. sice niekedy sa jej daco zle sniva a zobudi sa, ale to je malokedy. Ked idem spat pozriem ci nie je pocikana, ak ano prebalim ju ale to sa nezobudi vobec... a vtedy vydrzi spat dlhsie.

V dvoch rokoch, ked som prestala kojiť. Ale samozrejme dudlík musí byt po ruke a keď vidím, že sa zobúdza, tak jej ho ponúknem a spí ďalej.