Ohrievanie jedla v mikrovlnke deťom
Kedy ste začal deťom ohrievať jest v mikrovlnke namiesto vodného kupela ?
@sissy27 ja neviem co by sa mohlo stať, ale bola u mňa sesternica, malej som robila polievocku a vyšlo mi to na dve dávky, tak som jej to na druhy deň prihriala v mikrovlnke a pozerala na mňa jak puk , že to by sa deťom nemalo. Na mlieko mam ohrievač, to zohrievame tam, je tam funkcia aj na prikrmy ale to dlho zohrieva a keď mala vstane a chce papat tak to supnem do mikrovlnky.
Nikdy som neohrievala vo vodnom kúpeli a aj vodu na UM keďže pije už len ráno a večer zohrejem v mikrovlnke. 🤷♀️
Urcite je zdravšie zohrievat v hrnci. My mame taky 0,7dc hrnček na zahrievanie pre malú, ale občas ohrievam aj v mikre a určite z toho nerobím tragédiu.
Vseobecne sa nesmie zohrievat v mikre nič co obsahuje špenát, brokolicu, huby. Možno je viac potravin, ale tieto viem s istotou , že sa nesmú.
https://tesco.sk/hello/clanok/co-nedavat-do-mik...
https://www.noviny.sk/zaujimavosti/206559-8-jed...
😮 wau... dokonca vraj ani ryza
Ja neohrievam a ani som neohrievala dcerke v mikrovlnke zatial nic a ani neplanujem. Ma cez rok. Ja si ohrievam ale viem, ze niektori ludia dokonca mikrovlnky vyhodili lebo je to zevraj zdraviu skodlive.
Co vsetko je zdraviu skodlive🤔 Ani ta bio uhorka co kupim v lidli nie je tak uplne zdrava...A budeme sa tu tvarit ze mikrovlnka je smrrrrt🤣🤭🙈 Ja ohrievam vsetko v nej,setri mi to cas a energiu,neviem si predstavit taku ryzu napr.ohrievat v kastroli. Je 21.storocie a rada vyuzivam techniku ked je dostupna a napomocna.
Ďakujem vám baby, aspoň nemám pocit ze som strašná matka co dva krát do týždňa zohreje jedlo v mikrovlnke 😀
Vodu na um ohrievam v kanvici rychlovarnej....obef mava na 95 percent vzdy cerstvy ale ked tteba ohriat niekedy tak mikrovlnka.ziafne ohrievace ani nic ine nemam
@henka123123 ja mam ohrievač, lenže vodu mlieko to zohreje rýchlo ale ten prikrm a ešte keď je nejaký hustejsi tak to tam zohrieva dosť dlho a mala by zjedla aj mňa zatiaľ 😀
Nemusis sa bat ja soom detom ohrievala od malicka okrem mlieka a ohrievam stale a vermi nikomu nicnie je
Bože, čo všetko škodí, sú horšie veci "ako mikrovlnka" niektorý ľudia by najradšej žili v nejakej bubline 😁
@fiafia ved ja som jej to tiež hovorila, že sú veci co viac škodia ako to, že jej dám polievku na 15 sek do mikrovlnky 😀

Jediné, čo som nezohrievala v mikrovlnke, bolo umelé mlieko. Príkrmy som väčšinou varila čerstvé, ak z nejakého dôvodu bolo treba zohriať, tak bez problémov mikrovlnka, takže určite skôr ako mala rok. Čo by sa akože malo stať?