Najlepšie plienky pre deti. Čo odporúčate?
Zdravím aké plienky odporúčate ked v noci precika pampers prémium care. Má 5mesiacov. Vdaka
Skusit inu velkost alebo inu znacku, tu je tazko radot pretoze kazde dieta je ine. Otazka je ci tam je tolko nacikane ze doslova pretecie, alebo to ma len nejako poposuvane, ze vytecie bokom.
Skúšali sme veľkosť 3,no aj tak kúsok precikala
@evita288 a koľko má kg? Ja som používala pri oboch deťoch premium care a vydržala plienka celú noc 10-12h, skúste keď tak väčšiu veľkosť keď je viac buclatejsia, poriadne záhyby podávať vzadu aj okolo nožičiek. Alebo ešte boli dobre huggies, z DM som používala hlavne cez deň tie neboli na noc dobré.
@evita288 tiez s tym precikavanim bojujem.nas ma 1rok a cca 8kg,skusala som pampers pants 5 precikal lebo zrejme ma volne okolo stehna, skusala som pants 4 zas na bruchu mu vytieklo, obycajne pampers 4 tiez precikal, jedine lepsie sadli Kolorky night 4 ale aj pri nich sa stalo ze precikal no vacsinou vydrzali do rana.poslednu dobu prebalujem nadranom okolo 4-5, vtedy ma malo v plienke a zda sa mi ze ten cas sa viac prehadzuje cize aj viac toho nacika a preto mu to tecie von.pri malej som pouzivala na noc baby softky, ale ona nemala s precuranim az take problemy.

Kupit vacsie?