icon

Podľa čoho zistiť, či je plienka malá či veľká?

ivka2112
29. apr 2019

Ahojte zienky. Mame 5 tyzdnoveho chlapceka a riesim taku vec - podla coho viete, ze nejaka velkost plienky je ta spravna? Konkretne riesim to, ze my pouzivame pampers 1 (2-5 kg) - mame asi 4kg, ale maly ma trosku otlacene nozicky. Tak som si myslela ze asi potrebuje vacsie - skusili sme pampers 2 (3-6 kg). Lenze ked sa pokaka, tak mu zboku ta plienocka preteka a je spinavy na kompletku (aj ked spravne vyberiem kridelka po bokoch noziciek). Dakujem pekne.

marya2
•
29. apr 2019

Pokiaľ nemá plienku príliš stiahnutú, tak to nevadí, veď bez otlačenia sa to ani nedá. Skús mu vložiť svoj prst medzi plienku a nožičku a zistíš.

arcticcode
•
29. apr 2019

No podla mojcih skusenosti to s tymi vahami na plienkach prehanaju. My preferujeme lupilu a velkost 4 pise ze 7-18kg, coznje totalna kravina, kedze rozdiel medzi 7 a 18kg je vekovo rok a pol. Nas ma 10kg necelych a zacina mu byt ta plienka do 18kg mala....

saskia_98
•
29. apr 2019

@ivka2112 bez otlačenia to nepojde. Nato tam ta gumka je. Co sa tyka vahy, ja som mala hned 2ky plienky ale babylove. Mne sa maly z pampers plienok (iba jedna odskusana) vyhodil, zaparil, strasne to smrdi ked to je nacikane a prekakal. Ale celkovo tie vahy to je take no .. Špunto ma 9.3 kg a 4 plienky su take akurat pricom pisu ze su od 7-13 kg.

puticka7
•
29. apr 2019

hej hej, ono ta gumka predsa musi drzat tu plienocku na tele, bez nej by vsetko co tam nacika a nakaka vypadlo 🙂 no ak tam v pohode a bez namahy strcis prst, tak je plienka dobra

ninah1486
•
9. feb 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

vyskusaj mu ju, su od vahy dietata