Poraďte oblečenie podobné Little people.
Nepoznáte niekto lacnejšiu verziu tejto značky? Akože produkty nádherné, ale tie ceny fakt choré! Kam sa hrabe Next
Kvalita produktov Little people podla mna zodpoveda cene, mame od nich par kuskov a su skvele🙂
filli..
Zdá sa ti drahá? No je to Slovenská výroba a kvalitná fakt.
Keď na to nemám, nekupujem napodobeninu. Radšej si nájdi nejakú inú značku ktorá bude vyhovovať cenou a nebude nutne kopírovať toto. Lebo značky ktoré napodobňujú väčšinou stoja za prd. Mne sa tiež niektoré veci od Little people zdali drahé, ale sem tam sa dá dopriať si pekný kúsok. A keď je zlý mesiac kúpim body radšej v Tescu... aj tak ich zapráska cviklou a ja z toho aspoň nedostanem infarkt 😂
@garajova01 ak si chceš urobiť radosť,tak kúp a nerieš čo s tým bude potom. Keby mám zakaždým, keď niečo darujem riešiť,či si to dotyční budú vážiť, tak mám doma plné skrine veci :D no a možno to tvoje dieťa pošanuje a podarí sa ti to neskôr aj predať 🙂 poprípade kúp, až keď bude mať dieťa väčšiu veľkosť (80 +) a ponosí to aspoň pol/trištvrte roka 🙂
Ja sijem a je za tym fakt kopec prace.Moje deti snad ani kupovane teplaky nemali.Ale takisto rada nakupim napr.Lindex alebo Next
Este dobra slovenska znacka s vybornou kvalitou je moonrise.sk.
No, takze už som o tej značke počula aj videla som na IG. Za koľko sa toto oblecenie predáva som nevedela, isla som si až na základe tejto diskusie pozriet. Je to dosť.. no. O kvalite nič neviem nemám nič z tejto značky a neplánujem ani kupovať ale pokial viem, je to slovenská znacka, asi nesiju ani haldy veci a ani ich haldy nepredávajú - vzhľadom na ceny. Prirážku si musia teda dat, aby niečo zarobili 🙂
@maciatkolulu u nás sa tiež začali medzi nohami parat, nebolo to len na 1 ks výrobku, ale 3 ks teplacikov som mala také 😐
Ja som mala od nich uz asi 5 teplacikov vzdy jedny z jednej velkosti, nosene v podstate vkuse a vyzeraju stale ako nove. Farby nevybledli, ziadne zmolky, uplne tip top. Vsetky mam odlozene na dalsie mimi. A suhlasim, su trochu drahsie ale zase treba podporit aj slovensky trh 😉
@maciatkolulu ja pisem len svoju skusenost 😉 Ked sa vam po jednom dni roztrhli, mala ste ich reklamovat.
Za ručnú prácu sa platí, nešijú to deti v Číne za 50 centov na deň. Ty si si predpokladám tiež nechala zaplatiť, keď si chodila, do práce, a zamestnávateľ tie peniaze odniekiaľ musel zobrať. Vitaj v realite.
@maciatkolulu Podla mna su v tomto pripade reklamacie strasne dolezite aby aj oni mali nejaky feedback. To je mala slovenska firma, ktora na kvalite moze zapracovat. (Narozdiel od gigantov ako next, zara, hm kde jedna reklamacia nic nezmeni) Mozno keby ste vyreklamovali poslali by Vam druhe a bola by ste spokojna. Takto akurat vsade pisete ake na hovno produkty maju, lebo sa Vam sa jedny teplaky rozparali 🤷🏼♀️ Ja neviem, ale toto mi pride typicky slovak, budem sa stazovat jake je vsetko drahe, na hovno, nekvalitne ale ani prstom nepohnem aby som nieco zmenil. Lebo jednoduchsie je otvorit hubu (konika) a zacat kydat.
Ženy ceny nie sú choré😂chorí sú ľudia čo žijú handrami a zaplatia to...mamičky,ktoré by sa bez prezentovania samých seba na internete,že na to majú nezaobišli a neprežili by....a keďže debilov sa nájde kopec tak nech žijú firmy,ktoré na nich zarábajú.....huraaaaaa👏👏👏👏👏👏👏
@maciatkolulu no zjavne sa Vas to dotklo tak uz nebudem provokovat 😂😂😂
A preco neurobis svoju znacku ty ??? Nech sa paci mozno to potom pochopis
@maciatkolulu tiež som počula sťažnosť na túto značku, síce jedinú ale bola
@maciatkolulu práve som dočítala celú diskusiu, akože dala som jasnú otázku a už také somariny okolo toho sa píšu.hadky urážky...bože veď keď sa tá odpoveď netýka danej témy, tak si to treba sepnut popod nos a nič napísať. Radšej sa už na konikovi rádit nebudem, maciatkolulu samozrejme nenarazam na teba
@derdia Takt to je už ina kategória žien. Albumy Newbie alebo “ čo nosíme “. Ja keď vidím aký zaspineny chodi môj syn z prechadzok tak by som nemala mu odvahu mu take veci von dať.
@misinka0611 presne preto si ja nepotrpim na také handry....ja chcem aby sa moje dieťa hralo a nežilo od malička tým,že je na oblečení záleží...ok záleží ale vramci normy...deti sa majú hrať a nie šetriť obelcemie....ale vďakabohu,že si môžeme vyberať ako svoje životy budeme žiť...😁

Prečo choré? Kukni si ceny značiek bfam, minioo alebo loow fat 😅 little People nie je nejaká čínska veľko výroba aby to mohli predávať za pár šupov 🙄