icon

Poslúchajú vaše trojročné deti na prosby a príkazy?

9. máj 2026

A v škôlke tiež posluchnu ? Ako tam fungujú ?
Je mi jasné že to nebude na prvý krát ale posluchnu ? Moja malá sa hnevá keď jej niečo poviem a hneď kričí hnevá sa hodí sa na zem proste bude si robiť čo chce

rachel36a
9. máj 2026

Samozrejme ze poslúchol v tom veku...

anonym_649bde
9. máj 2026

@anonym_autor povaha.a bude horsie.😅🙈🤣

anonym_14ad63
9. máj 2026

Autistka nemala potuchy čo po nej chcem, "normálne" deti poslúchli.

anonym_1e3acf
9. máj 2026

V tomto veku doma podľa nálady a ako sa vyspal. V škôlke anjelik najdrahší.

andrea_82
9. máj 2026

V skolke sa deti casto chovaju uplne inak, ako doma. Nas 3-rocny obcas posluchne bez problemov, obcas sa hodi o zem a vresti.

laskonkaa1
9. máj 2026

Ako kedy. Ked od neho nieco chcem ked je najedeny, dobre vyspaty a ma dobru naladu tak ano. Ked je unaveny, hladny tak pocuvne velmi neochotne na mozno 5x

anonym_55c733
9. máj 2026

Áno, poslúchali, kým nechodili do škôlky, boli ako anjelovi..
A priprav sa na to, že v škôlke bude poslúchať, ak je teda zdravá, ale doma vypustí paru, ako sa hovorí a bude ešte protivnejšia ako teraz.

anonym_49bd81
9. máj 2026

@anonym_autor mám tri deti, najmladšia má teraz 4 roky, staršie 13 a 16. Najstaršia počúvala celkom prekvapivo, dve mladšie mali argumenty, krik, plač, truc, odchádzali z izby, všetko, len nie upratovali. V škôlke ukážkové deti, ale ako samé povedali,.v.skolke predsa všetci musia poslúchať 🤷🏻‍♀️ Zo skúsenosti viem, že z toho na chvíľu vyrastú a v.buberte sa tento zlozvyk opäť prejaví v oveľa horšej podobe. Kým sú zdravé a viem, že vedia upratať, nejako neriešim, len opakujem jak papagáj.

lasona
9. máj 2026

Ale trt poslúcha. Akoby som hrach o stenu hádzala. 😄😄

autor
9. máj 2026
@lasona

Ale trt poslúcha. Akoby som hrach o stenu hádzala. 😄😄

@lasona tak som rada že niesom sama 😂 a vôbec ťa neposluchne ani vonku ? Ani na 10 krát ? 😅

anonym_c0fc30
9. máj 2026

@anonym_autor Moja poslucha podla nalady, ako sa jej chce, niekedy posluchne hned a inokedy sa tvari, ze je hlucha 🤷 V skolke je ako anjelik, najlepsi, tam sa tie deti vzdy inak chovaju ako doma. Doma mi este narocky spravi, ked jej poviem, nechod tam je tam voda, tak sup a uz je v nej a este nasadi taky zakerny vyraz, ze vie, ze spravila nieco co nemala 😀

andreatytler
9. máj 2026

@anonym_autor moj posluchal ak on uznal za spravne urobit o co som ho poziadala. Mal svoj nazor na vsetko uz od narodenia. Tak to ma byt, ale ide ma z toho niekedy slak trafit, lebo ja som vyrastala tak ze treba posluchat bez vlastneho nazoru.

anonym_e9986c
9. máj 2026

Maly 3r,chce ist do skolky na odrazadle,ked mu poviem nie,ano posluchne ale ta hlavka dole a smutny vyraz,no cely mama.
A ked mu poviem,tak dobre ta radost,uz ho neni.Je v skolke skor ako ja.
Ale poslucha,aj pisti ako kazde dieta.

valikadzm
10. máj 2026

@anonym_autor nie neposlúchali... A je kopec takých deti 😘

matkahelka
10. máj 2026

V skolke ano, na prvykrat.este ucitelkam robi asistentku a upozornuje ine deti, ak nepocuvaju. doma ako kedy- niekedy na prvy, niekedy na 101 raz. zavisi to od nalady, situacie, okolnosti. casto diskutujeme a dcera analyzuje, preco ma urobit to, co jej kazem. neprezivam to. je to dieta, nie pes, ze bude posluchat na povel.

taktotedanie
10. máj 2026

@anonym_autor posluchnu.. hoci nie vzdy na prvykrat, kedy ako ale posluchne, bez cirkusov v 99%
V skolke tak isto posluchaju, neviem o tom ze by vobec mali dieta s ktorym by mali problem, ze by nepocuvalo resp robilo to co robi tvoje dieta

lasona
10. máj 2026
@anonym_autor

@lasona tak som rada že niesom sama 😂 a vôbec ťa neposluchne ani vonku ? Ani na 10 krát ? 😅

@anonym_autor ako kedy..ale skôr nie, ako ano...musi mat náladu...tvrdohlavý je po otcovi

pettom19
10. máj 2026

90% nepocuvne, robi si podla seba, niekedy este just na truc, aby ma lepsie trafil slak 🤣. A presne ako u ostatnych - v skolke uplne ine dieta, sam vsetko robi, keby som nevidela na vlastne oci, neverim, ze to je moje dieta. Aj ostatnych dava v skolke do pucu, pomaha so vsetkym sam do seba, ale doma to je jedna katastrofa.