Prebalujem každé 2 hodiny a malý je vždy precikaný. Je to normálne?
Chcem sa dalej spytat ako je mozne ze vsetko ma mokre-chrbatik,postelku,oblecenie-no vsetko a v plienke je len malicko mocu?
Zle davam plienku?Prosim o odpisanie,neviem si uz rady:(
Dakujem
No ked ma vsetko mokre, neni to skor tym teplom ze je spoteny? Niektore deticky sa velmi potia a potom to moze vyzerat ze je mokry od niecoho ineho, hoci je len spoteny Alebo mu pipik smeruje dohora ked mu davas plienku a tym padom sa moze dostat pomimo plienku aj cikanica. Alebo su mu plienky volne, ze ju nema dostatocne upevnenu. Nieco z toho to bude 😀
aj moj maly je komplet precikany mylsim starsieho lebo na noc mu davam plienku este na den uz nema a ma tiez vsetko mokre a to spinka uz vo velkej posteli a musim ho niekedy uz o polnoci prezliekat a prebalit ale to je tym ze vypije vecer asi 2flasky mlieka a 2caju km zasopi 😀
U nás je tiež podobný problém. O jedenástej, o tretej mu musím vymeniť plienky a tak sa to dá vydržať, aj keď nehovorím, že sa nestane, že sa zobudí malý na to, že je mokrý. Odkedy používam najlacnejšie Tesco plienky (tie biele) odvtedy sa to trošku zlepšilo 😉 No on vypije 4 fl čaju dorána.
bud je mu moc teplo a tak sa vela spoti, lahšie obliekať alebo davať tenšiu deku či perinku, alebo je zal velkosť plienok alebo zla značka ktora mu nevyhovuje - napr. ja ked som dala malej pampers plienku čo si každy skoro chvali tak mi ju cez noc precikala! a obyčajne tescacke plienky celu noc ich ma, neprecika nič a plienka je taka žažka že ju ledva držim aka je plna ale pokial sa mi mala nezobudi večer tak ju neprebalujem peto treba skušať aka plienka by bola dobra aby tak dlho vydržala a bude ju nebude aby som ju prebalila a cez den to je ine 🙂
bud rada že sa len precika to preperieš a vyschne horšie by bolo keby sa prekakal až na lopatky aj to sa nám už stalo vtedy som nevedal čo skor ratovať ked som prebalovala a musela samozrejme aj všetko prezliecť ale našťastie to cez den v noci sa mi nepokaka - neni to jej čas 😀
skus to zmenit na diskusiu
je mozne ze vam nesedi znacka plienok..nam toto robili Hugiesky..ale je mozne, ze mas skrceny ten zahyb kolo nozisciek..treba upravit tu gumicku
ahoj, moze to byt tym, ze ma pindurika otoceneho dohora 😉 nam sa to stavalo, ked som ho zle zabalila a cikal akoby smerom nahor 😉
ahoj, skus vyskusat inu znacku plienok, my sme raz mali pampers a nikdy viac obe dcerky ich za chvilku precikali.teraz pouzivame len babylove a nikdy sa nestalo ,ze by ich precikali 😉
podla mna ak ma mokry chrbatik, tak sa poti. ....
ahoj,zmen znacku plienok,niekedy to trva dlhsie,kym najdete to prave orechove 😉 nam velmi vyhovovali babylove z DM-drogerie.
@tatiankaa1 nenapisala si ake uzivas, mne sa to stavalo pri huggies a neakych z lidlu, tie boli otrasne, gumicky vobec netesnili a vsetko islo vsade len nie do plienky, uz som informovala rodinu,nech mi take ani nekupuju, pampersy su najlepsie, pekne obopnu aj nozicky aj brusko, nic nepreteka a ani nepremaka,, menim plienku za kazdym ked treba, ked citim,ze v nej uz nieco je,, teraz je teplo, tak maly vela pije, menim aj kazdu hodinku.... su sice drahsie, ale cez net na akcie sa da v pohode 😉
@tatiankaa1 ...nepíšeš ako staré dieťatko máš 😕 ...pretože ak je už trošku väčšie,teda dokáže sa dať na kolienka, je na to celkom ľahké vysvetlenie 😉 nám tak spávali obaja chalani : kľakli si,zadoček vystrčili hore,tým sa plienka na brušku uvoľnila a všetko vytekalo von 😒 no a keď si potom ľahli normálne a pretočili sa na chrbátik tak boli mokrí všade,len plienka bola suchá 😀
...a inak rozmýšľam,z čoho môže toľko cikať,keď ho prebaľuješ každé 2 hodiny 😕 ...či to len mne sa vidí často?
-škoda,že si nezaložila diskusiu 😉
Môj syn takto býval precikaný keď sme používali plienky gaga. Okraje plienok boli kratšie a nepružné a všetko mu šlo na boky a chrbátik. Dostala som typ na plienky zn dada a som s nimi maximálne spokojná. Aj cenovo. Jediná chyba je, že ich dostať len v Poľsku okolo 8 eur a kvalitou sa dajú porovnať s papmers plienkami.
no urcite mu zle davate plienku. treba mat spravnu velkost a treba ju spravne dat. aby tie kraje boli pekne vyhnute von, nie v plienke stocene a treba ju aj poriadne zapnut. skuste vymenit zmacku plienok. pampers su najlepsie, ale z tych lacnejsich aj touyous z lidla su dobre, alebo z DM drogerie. niekomu zas vyhovusu Huggies. alebo tesco essential tiez nie su zle. hlavne si kupte take, co ma flexibilny pas. to mozete potom zapnut na pevno a flexi = elasticky pas netlaci dietatko. nie je mozne, aby bolo dieta kazde ľ hod precikane.
Sranda, ze moje deti sa nikdy neprecikali 😕 Co s tymi plienkami robite?? Treba mat spravnu velkost, musi sediet pri nozicke, aj na brusku uplnuta po zvieratko.. potom sa nic nestane.
Nam sa to stavalo, ked plienky nesedeli. Zle upnutie na brusku alebo nebola gumka dobre na nozickach, tak to vytieklo na chrbatik. Pripadne mate zlu velkost. Poriadne musis vsetko ponapravat a pozapinat.
no a moj bol precikany, lebo mu vsetko vytekalo okolo nozicky von. Bol prilis chudy (hlavne nozicky) a aj plienky jednotky boli velke a siroke okolo noziciek. Ked pribral, bolo vsetko v poriadku, plienky vyhovovali.
nooo tak nasmu sa to stane ked sa nejako divne postavi pindurikk v plienke. kolkokrat sa precika bud hore na brusku alebo mu to stecie po nohe.a ked bol este mimco stalo sa ze mal cistu plienku,mala somm ho na rukach a pekne krasne som bola mokra aj ja.mala ta sa mi malokedy precikala,ale pri malom to je caste. velkost plienky mame dobru,tak bud mu ja nejako zle ulozim toho pipika alebo sa mu tam nejako postavi. inak si to neviem vysvetlit ani ja.🙂
treba zmenit znacku plienok, nas maly mal toto iste, ked sme mali Huggies, Pampers Active baby su naj pre nas 😉
tak bud je mu plienka mala, alebo velka, nam ine ako pampersky nesedeli, a skusali sme ozaj vsetky,
Babatko by podla nasej doktorky malo mat popiskane plienocky na den 8-10 to je normalne, ale ak ho prebalujes castejsie urcite to je zle. ja svojho maleho prebalujem vzdy ked je treba takze a neriesim to vobec. Co sa tyka precikavania tento problem sme mali pri Pampers Sleep and Play a to skoro vzdy taktiez odporucam babylove z DM. 🙂 🙂

aké plienky užívaš? a užívaš správnu veľkosť?