icon

Prečo 11 mesačný syn preferuje cudzích predo mnou?

naty_123
Včera o 17:17

mam pocit ze ma moj 11mesacny syn nema rád, vždy ked sme u niekoho ide radšej na ruky k nim ako ku mne..

anonym_07f223
•
Včera o 17:19

Ti ludia su pre neho v tom momente zaujimavi, to nie je o tom, ze by ta nelubil. Pockaj, este moze prist cas, ze sa ani na zachod nepojdes sama co bude na tebe stale zaveseny.

2691
•
Včera o 17:33

@naty_123 buď rada, že je taký spoločenský.
Aj tak teba ľúbi naviac,aj keď ti to ešte nedáva najavo.👶

anonym_421bb8
•
Včera o 17:36

Toto vážne? Áno?

beata_k
•
Včera o 17:40

@naty_123 Jasne, ze ta ma rad 🙂 Ale poviem to ako to je...uz si obkukana. Je to uplne v poriadku. Nerob si s tym starosti

anonym_4e5677
•
Včera o 17:44

Vieš. Je v poriadku to, ako sa cítiš. A ja ťa chápem. A presne viem, ako si myslela tuto otázku.
Keď sa narodila dcéra, nezniesla moj spev, nezniesla sa hladkať, tulit, chcela sama lezat zabalená v perinke.
A nerobila som nič zle. Nech som robila čokoľvek, tak som sa cítila ako najhoršia mama. Venovala som sa jej maximum môjho času, chodili sme na krúžky, rozvíjala som jej schopnosti. Ale jednoducho bola taká. A je to v poriadku. Jasne, že ma rada . Len to nedala najavo tak, ako som si ja predstavovala.
Prišla druha a ona miluje moj spev, miluje ma objímať, chodí ku mne a dá si na mna hlavu, dá mi pusu. Je ina. A stále ma boli srdce, keď si prvorodena vyberie všetkých okolo, len nie mna .

chrobak7
•
Včera o 17:52

@naty_123 Ako keby som počul moju mamu: "Ja vás tak ľúbim... Že aj vy ma ľúbite?"

andulka220989
•
Včera o 17:59

No a potom sú tu aj také situácie, že keď k nám prišla návšteva (babka a dedko) tak dcérka spustila taký rev až sa zadúšala, že som musela s ňou odísť do druhej izby..... A nie. Nebol to znak, že ich neľúbi. Teraz ich ako 2 ročná vystiska, vyobjima a povie ľúbim ťa baba. U detí sú to len obdobia. Ale verím, že keď si ublíži a plače uteká za tebou (prípadne ty k nemu a on ťa objíme).

anonym_700576
•
Včera o 18:09

@naty_123 aj moje dieta malo v tom case rado viac babky ako mna, so mnou chodilo len spat ale hrat sa, jest nie nie mamka nie
Teraz? Ma takmer 4 a denne mi povie xkrat ze som najlepsia mamka na svete a musi ma mat stale v dohlade 😅😂

euka210
•
Včera o 19:52

@naty_123 pockaj na separacnu uzkost, ked ani na wc nepojdes bez neho 🤣...to boli casy...

slovakboy
•
Autor odpoveď zmazal
•
michaela329
•
Včera o 20:03

Jednoducho sú v ten moment zaujímavejší a je si absolútne istý, že Ty tam si tiež a k Tebe môže prísť hocikedy. Ja mám skoro dvojročného a tiež je hodne spoločenský, no okolo roku a pol začala aj silná separačka a to sú občas dni, kedy ho nonstop nosím na rukách 😐

andulka220989
•
Včera o 20:35
@slovakboy
Odpoveď bola zmazaná

@slovakboy To čo je za dedukciu? Aj autisti sú zvedaví.