Prečo 7,5 mesačné bábo nebaví byť v postieľke?
Ahojte. mame klasicku postielku na spinkanie pre maleho. Dali sme ju uz dole na druhy stupen lebo maly sa vyklanal aby nevypadol. No mam pocit ze musime ju dat dole na 3 stupen, Maly rackuje, nesedi este, ale stavia sa nam v postielke na nozky, dviha sa ruckami o bocnicu postielky. Potom sa nevie vratit nazad dolahu v postielke, Preto sa ho bojim nechat v postielke v tomto obdobi aby nespadol v postielke a neublizil si, lebo chrbtica je krehka. on stoji a ked sa pusti ruckami, ide padat dozadu. darmo ze mame chranice okolo postielky.Ako to bolo u Vas? Uvitam radu.
Ja sa len pytam, Co bude, ked zakladatelke zacne dieta chodit, skakat, vyliezat, vymyslat, vystrajat, vysypat, rozoberat 😄 Achchchch, aka to radost starat sa o leziace babatko 😄
@charlie1980 No toto aj mňa napadlo. Ale vieš, tie čo sme jej niečo napísali a sa jej to nepáči tak už sme len tie čo všetko vytýkajú lebo máme odrastené deti. Asi si dievča myslí, že doteraz sme tie deti nemali a prišli z Marsu alebo odkiaľ..... 😀 😅
@evittam Ty si urcite nosila deti 6rokov a dostala si do ruk hotoveho jedinca, ktory toto vsetko uz nerobil 😄😄😄
@charlie1980 No presne tak - ako si na to prišla 😀 😀 😀 Obe moje deti rovno nemali plienky ,samé sa vedeli o seba postarať, rozprávať a všetko ostatné. 😀 A u teba to bolo asi podobne - či?
Tak nereagujte na nu a bude klud😂
@mirkava 😉 Ja to nikdy nemyslím v zlom, len je na každom ako to pochopí. Vždy sa snažím poradiť a byť nápomocná. Áno je možné, že niekedy som až moc úprimná ale taká som - všetko poviem na rovinu a vždy. 😉 A tiež tu nie som stále. Skôr naopak. Keď si chvíľu nájdem čas....a oddychujem a aj sa tu zabavím. 🙂
Nechce sa mi citay komentare, ale ja ked potrebujem ist napr na WC, tak malu supnem do kociku a dam ju pred WC tak aby na mna videla a je to 🙂 🙂 😀
@evittam Si predstav taky budar alebo latrinu pred 70.rokmi 😄 Co by sme si asi pocali😜
@charlie1980 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Nooo, asi by sme sa pos...i alebo fakt neviem.
@charlie1980 a pred latrinu nepostavis kočiar???????
@mirkava Ale kde ja rýpem? Ma netoto.... 😉 🙂 Ale nie v pohode. Ale nemám pocit, že rýpem. Len proste sa mi niekedy niektoré "problémy" niektorých žien zdajú naozaj smiešne a banálne - no bohužiaľ ale fakt riešiť ako sa mám ísť s prepáčením vyšťať a vysrať pri dieťati......Vieš, ja len že ja som toto nikdy neriešila a tu som-to je všetko. Dnes sa mi vidí, že už sa tu rieši aj ja neviem - nič ma také trefné nenapadá - lebo toto ja fakt teraz asi "top".....No a teraz do mňa.... 😝
Presne môj názor, poznám mamičky, čo si berú deti so sebou na wc a majú ich počas "potreby" na kolenách, lebo inak by plakali. Totálne choré podľa mňa...
@tinule No, nepovedala by som až tak "ostro",že je to choré, ale inak máš pravdu. Ono vo väčšine prípadov si za toto všetko môžu mamičky samé - "jéééj, čo sa stane ak sa pôjdem vyčúrať a neuvidí ma, čo stane ak....." - no nič, ale ak si na to dieťa zvykne tak aj plakať bude a bude skúšať. A potom tu máme takéto témy. 😉
@mirkava No ja ano, len zjavne zakladatelka nevie, Co s dietatom, kym ide na WC. Okrem ineho, kociar sa da postavit aj pred WC, ak nie su stiesnene priestory. Ak su, dnes mame kadejake ine vymozenosti pre deti aj pri stiesnenych priestoroch.
@sardinka336 mila mamicka, mam len jedno dieta, som prvorodicka .to ze som pisala v inej teme o 3 rocnom dietati este neznamena ze ho mam, mame ho v rodine, nie kazda sesternica ci teta je zaregistrovana tu na portali a poprosila ma nech to napisem za nu, a pokial viem nie je zakazane sa zapojit sa do nejakej temy, ak nie je vulgarna typu nevie sa vystat ako to tu bolo spomenute.takze Vas vysmech nie je na mieste...

@veselalentilka A inak takto čo sa týka tej postieľky - bočnicu daj úplne hore, nahádž mu tam hračky, daj ho posediačky -ak teda už dokáže sedieť a neboj vyhrá sa - za tie 2 minúty čo pôjdeš na WC určite ak nie dlhšie, mne sa takto malá vyhrala aj pol hodinu a že sa postaví na nožičky a capne na riť alebo sa trošku odrie o tie mreže na postieľke - neboj sa neumrie na to a nič sa mu nestane. 😉 Už nie je až taký krehký ako si myslíš.