icon

Prečo 7,5 mesačné bábo nebaví byť v postieľke?

veselalentilka
1. sep 2016

Ahojte. mame klasicku postielku na spinkanie pre maleho. Dali sme ju uz dole na druhy stupen lebo maly sa vyklanal aby nevypadol. No mam pocit ze musime ju dat dole na 3 stupen, Maly rackuje, nesedi este, ale stavia sa nam v postielke na nozky, dviha sa ruckami o bocnicu postielky. Potom sa nevie vratit nazad dolahu v postielke, Preto sa ho bojim nechat v postielke v tomto obdobi aby nespadol v postielke a neublizil si, lebo chrbtica je krehka. on stoji a ked sa pusti ruckami, ide padat dozadu. darmo ze mame chranice okolo postielky.Ako to bolo u Vas? Uvitam radu.

evittam
2. sep 2016

@veselalentilka A inak takto čo sa týka tej postieľky - bočnicu daj úplne hore, nahádž mu tam hračky, daj ho posediačky -ak teda už dokáže sedieť a neboj vyhrá sa - za tie 2 minúty čo pôjdeš na WC určite ak nie dlhšie, mne sa takto malá vyhrala aj pol hodinu a že sa postaví na nožičky a capne na riť alebo sa trošku odrie o tie mreže na postieľke - neboj sa neumrie na to a nič sa mu nestane. 😉 Už nie je až taký krehký ako si myslíš.

denisekkk
2. sep 2016

@evittam no ja mam pocit ze kazda diskusia sa v poslednej dobe zvrtne do hadok ale mozno je to moj skresleny pohlad...ja sa hadat nechcem😁

evittam
2. sep 2016

@denisekkk Veď ani ja nie a ani sa nehádam. 😉

charlie1980
2. sep 2016

Ja sa len pytam, Co bude, ked zakladatelke zacne dieta chodit, skakat, vyliezat, vymyslat, vystrajat, vysypat, rozoberat 😄 Achchchch, aka to radost starat sa o leziace babatko 😄

evittam
2. sep 2016

@charlie1980 No toto aj mňa napadlo. Ale vieš, tie čo sme jej niečo napísali a sa jej to nepáči tak už sme len tie čo všetko vytýkajú lebo máme odrastené deti. Asi si dievča myslí, že doteraz sme tie deti nemali a prišli z Marsu alebo odkiaľ..... 😀 😅

charlie1980
2. sep 2016

@evittam Ty si urcite nosila deti 6rokov a dostala si do ruk hotoveho jedinca, ktory toto vsetko uz nerobil 😄😄😄

evittam
2. sep 2016

@charlie1980 No presne tak - ako si na to prišla 😀 😀 😀 Obe moje deti rovno nemali plienky ,samé sa vedeli o seba postarať, rozprávať a všetko ostatné. 😀 A u teba to bolo asi podobne - či?

moni244
2. sep 2016

@denisekkk rady tu mala na 1,5 stfany. Jej reakcie? Nema, neda sa, pred mesiacom riesila hyperaktivitu u 6 mesacneho dietata, lebo nelezi, ked ho prebaluje. V inej temw zase 3 rocne dieta v obdobi vzdoru, bud sa nudi, alebo si fajne vymysla

denisekkk
2. sep 2016

Tak nereagujte na nu a bude klud😂

mirkava
2. sep 2016

@evittam musím niečo napísať. Chodím tu sporadicky. Ale vždy keď som tu na mk tak ťa tu nájdem ako búrlivo diskutujes. 👍😉. Teraz to nemyslím v zlom skôr naopak

evittam
2. sep 2016

@mirkava 😉 Ja to nikdy nemyslím v zlom, len je na každom ako to pochopí. Vždy sa snažím poradiť a byť nápomocná. Áno je možné, že niekedy som až moc úprimná ale taká som - všetko poviem na rovinu a vždy. 😉 A tiež tu nie som stále. Skôr naopak. Keď si chvíľu nájdem čas....a oddychujem a aj sa tu zabavím. 🙂

mirkava
2. sep 2016

@evittam ťa asi mám na teba "šťastie" 😀. Ale ty si taká prudká žena...

evittam
2. sep 2016

@mirkava Aaale kdeže, to sa ti len zdá. Ja som úplne v pohode. Len je pravda ak ma niekto bezpredmetne "vytočí" tak si to aj "vyžerie" a to hneď. 😉 Ja som len úprimná a nič neskrývam. 😉

mirkava
2. sep 2016

@evittam normálne by som ťa chcela spoznať. Musí byť s tebou sranda 😁

ivca88
2. sep 2016

Nechce sa mi citay komentare, ale ja ked potrebujem ist napr na WC, tak malu supnem do kociku a dam ju pred WC tak aby na mna videla a je to 🙂 🙂 😀

evittam
2. sep 2016

@mirkava Heheh, díky moc. Jj, že vraj je. Všetci ma tu majú radi. A myslím, že by sme si možno aj sadli.....Tak ak budeš mať cestu do mojich končín - kľudne sa ozvi-rada si dám s tebou kávu alebo niečo iné. 😉

evittam
2. sep 2016

@ivca88 Táto téma o tom chodení na WC ma vždy tak pobaví - ja mám teda 2 deti a nikdy som nič podobné neriešila - proste som sa išla vyčúrať alebo vy.... a deti to normálne prežili - či mali mesiac alebo rok alebo neviem koľko.... 😀 😉

charlie1980
2. sep 2016

@evittam Si predstav taky budar alebo latrinu pred 70.rokmi 😄 Co by sme si asi pocali😜

mirkava
2. sep 2016

@evittam a sme aj v rovnakom veku cca. Som sa zas pobavila, lebo ty zas rypes. Ja som môjho dávala do vajíčka pred vecko 😀

evittam
2. sep 2016

@charlie1980 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Nooo, asi by sme sa pos...i alebo fakt neviem.

mirkava
2. sep 2016

@charlie1980 a pred latrinu nepostavis kočiar???????

evittam
2. sep 2016

@mirkava Ale kde ja rýpem? Ma netoto.... 😉 🙂 Ale nie v pohode. Ale nemám pocit, že rýpem. Len proste sa mi niekedy niektoré "problémy" niektorých žien zdajú naozaj smiešne a banálne - no bohužiaľ ale fakt riešiť ako sa mám ísť s prepáčením vyšťať a vysrať pri dieťati......Vieš, ja len že ja som toto nikdy neriešila a tu som-to je všetko. Dnes sa mi vidí, že už sa tu rieši aj ja neviem - nič ma také trefné nenapadá - lebo toto ja fakt teraz asi "top".....No a teraz do mňa.... 😝

tinule
2. sep 2016

Presne môj názor, poznám mamičky, čo si berú deti so sebou na wc a majú ich počas "potreby" na kolenách, lebo inak by plakali. Totálne choré podľa mňa...

evittam
2. sep 2016

@tinule No, nepovedala by som až tak "ostro",že je to choré, ale inak máš pravdu. Ono vo väčšine prípadov si za toto všetko môžu mamičky samé - "jéééj, čo sa stane ak sa pôjdem vyčúrať a neuvidí ma, čo stane ak....." - no nič, ale ak si na to dieťa zvykne tak aj plakať bude a bude skúšať. A potom tu máme takéto témy. 😉

charlie1980
2. sep 2016

@mirkava No ja ano, len zjavne zakladatelka nevie, Co s dietatom, kym ide na WC. Okrem ineho, kociar sa da postavit aj pred WC, ak nie su stiesnene priestory. Ak su, dnes mame kadejake ine vymozenosti pre deti aj pri stiesnenych priestoroch.

mirkava
2. sep 2016

@evittam aj ja som bola taká. Malý veľa plakal lebo mal ťažkú kolliku. Urobil sa mu pruh a nesel plakať. Tak som sa išla aj pototo len aby nezaplakal a teraz mám z toho bolesti chrbta atď. Ale je to môj poklad. Trochu som ho rozmaznala a teraz musím vychovavat....

ivca88
2. sep 2016

@evittam rybka, ty si rob co chces,
Tebe som nic nepisala 🙂

evittam
2. sep 2016

@ivca88 No prepáč, že som reagovala. Hlboko sa ti ospravedlňujem. A dík za radu, ale ja si robím čo chcem aj bez nej. Pekný večer ti prajem, rybka.

mirkava
2. sep 2016

@evittam hihi

veselalentilka
autor
2. sep 2016

@sardinka336 mila mamicka, mam len jedno dieta, som prvorodicka .to ze som pisala v inej teme o 3 rocnom dietati este neznamena ze ho mam, mame ho v rodine, nie kazda sesternica ci teta je zaregistrovana tu na portali a poprosila ma nech to napisem za nu, a pokial viem nie je zakazane sa zapojit sa do nejakej temy, ak nie je vulgarna typu nevie sa vystat ako to tu bolo spomenute.takze Vas vysmech nie je na mieste...