icon

Prečo dcérka nechce byť s otcom?

gabika1234
8. jan 2012

Ahojte potrebovala by som poradiť :O(( od 4 mesiacov moja dcérka nechce byť u otca , nie to už aj držať na rukách :(( stále chce byť u mna. Manžel sa jej venuje ako sa len dá pomôže i v domácnosti ako sa patrí. Ked ho vidím je mi smutno , že nechce byť unho . Snažíme sa a stále nič. Manžel je z toho smutný... Vie nám niekto poradiť?

eri28
•
8. jan 2012

skus odist, ked sa da na pol dna treba cez vikend, co sa stane ci bude len plac, alebo pojde k nemu, mozes byt treba u susedy, alebo na telefone, ja nie som mama, sete, mna to len tak napadlo, tak neviem ci je to okej 😉

ivetkab.
•
8. jan 2012

Dieťa nemôžeš do ničoho nútiť. Ver tomu, že nikto pre ne nie je teraz taký dôležitý ako je mama. Jedna vec je čo chceme my maminky a druhá čo potrebuje dieťa. Ocinko sa s ňou zatiaľ môže maznať aj keď ju máš Ty na rukách. Manželovi vysvetlí, že vy dvaja ste pre ňu a 100% teraz najdôležitejší ľudia na svete. Ono to príde samo. Nenúťte ju, pretože sa môže stať potom pravý opak.

luciferkax
•
8. jan 2012

Neboj, podrastie, a bude aj ocko... u nás napríklad ku ockovi ide, ale... len v prípade, žče ja ho nechám v postielke, rozplače sa a vtedy je dobrý aj tatík 🙂 a vydrží pri nom dovtedy, kým nevidí mna alebo moju fotku 😉 😉 😉

kkupka
•
8. jan 2012

moja 6 mesačná tiež veľmi nechce ku ockovi, dosť plače. dúfam, že sa to napraví, ale je to asi moja chyba, lebo ju mám stále pri sebe, vystrájame spolu a moc nechce k nemu.

eaka
•
8. jan 2012

Ahoj, moja dcéra mala také obdobie, mne na kolenách pri otcovi áno, jemu na kolenách už nie, tiež bol z toho vedľa jak tá jedľa, ale prešlo to, je to proste len také obdobie, do ničoho ju netreba nútiť, ja som si ju vzala k sebe a sama som sa pritúlila k jej otcovi a tak bola v pohode; objímala som ho pred ňou a pod, aby videla, že tatinko je naša láska a nie niekto, koho sa treba báť.. a viac detailov si nepamätám, ale určo to prejde.. 🙂

dari
•
8. jan 2012

prejde ju to, je v takom veku... a neskor este okolo tych 3rokov neutecies ani na wcko 😀

lulu19
•
8. jan 2012

@gabika1234
aj moj maly to ma teraz ale vsimla som si len ked som ja nablizku tak nechce byt s ockom ale ked idem prec tak je s mim ho len ked idem do kuchyne sice placka ked mu ho dam ale uz ked ma neviditak je dobre

anjelik2509
•
8. jan 2012

Ahoj, aj naša máva obdobia, že raz nechce byť u toho, inokedy u toho...treba vydržať, nevzdávať sa, otecko nech sa jej stále venuje ako dosiaľ, alebo si spravte nejakú zábavu všetci traja, ona pochopí, že ju ocko ľúbi a že je s ním sranda...chce to čas a trpezlivosť 😉 držím prsty 🙂

janinah
•
8. jan 2012

to sa spraví,je to prechodné,ocko nech je pri nej aj naďalej a skúste ju okabátiť-nech si ocko oblečie tvoje použité tričko s tvojou vôňou,možno zaberie 😉

nella1
•
8. jan 2012

moja dcerka od narodenia chcela byt stale somnou, kdekolvek som sa pohla aj ked bola malinka musela ma mat na ociach vela veci som robila s nou na rukach ale ked som videla ze je spokojna bola som aj ja s tatinom moc tiez nechcela.....ja myslim ze to puto na maminku je predsa vacssie ako s tatom teraz bude mat dva rocky a az teraz vidim ako pomalinky viacej priima tatina ja si myslim ze to chce cas, nic nesilit nechat to prirodzene ten vztah s tatinom vyvinut .este je to malinke babo takze si u nho na 1vom mieste ty maminka 🙂