Prečo nechce 6-týždňové bábätko spať v kočíku?
Ahojte, moje 6 tyzdnove babo mi spi v kociku vonku nejaku pol hodinu doobeda. Poobede je to lepsie, ale cez ten den...viete mi poradit?
Dakujem
Ahoj, nie kazde dieta je kocikove. Moj nespal v kociku nikdy. Teda, raz ano, ked mal asi mesiac. To bolo prvy a posledny krat. Nechcel sa ani nosit, a to sme skusali satky, rozne nositka... spal iba v postielke.
Nevzdávaj to. Moj mal na zaciatku obdobie iba satky, kocik isiel bokom. Som rada ze som to nevzdala, zvykala aj nan, odpadol by mi neskor chrbat aj ruky z nosenia. Cize musel aj kocik, lebo stary rodicia a nedalo sa nosiť stále. Striedali sa obdobia, niekedy som mala pocit, ze uz ho nebudeme potrebovat a potom zase ok, bol v nom rad a ja tiež.
@misickaa4 treba skusat, u takeho maleho babatka sa stale vsetko rychlo meni, jeden tyzden kocik nemusi, druhy ti bude spat iba v nom, uz sama vies ktory je asi jeho najdlhsi spanok, tak chodievajte von len pocas neho, moze si pospat cez den aj v postielke, alebo nosici, tieto prve tyzdne sa neda este nastopro povedat co ma rad a co nie, tiez si hlada co je pre neho najprijemnejsie....
Dcéra mala take obdobie medzi 1-6 mesiacom, že kocik ani za svet, inak rev a nedala sa utisit a po roku kocik už vôbec.. každé dieťa je ine

skus nosic/satku, niektore deti su “nekocikove” 🤷🏼♀️