icon

Prečo nemôže malý vôbec spať?

moncicatko19
25. aug 2010

spanok. ako mu pomôcť?

juliagregor
•
25. aug 2010

každé mimi má inú potrebu spánku,
ale odporúčam rovnaký režim, v rovnaký čas papať, ísť na prechádzku, mojkať sa...snažiť sa vyhýbať stresovým situáciám, obmedziť návštevy...., ľahnúť si s ním, aby ťa cítil....
nepíšeš, či narieka, alebo len nespí

anjelicek26
•
25. aug 2010

Ma priechodny nostek? Kamoska ako dieta nemohla spavat, lebo mala zarastene vnutri nosne dierky. Operativne jej ich ako dietatu otvarali.

atrami
•
25. aug 2010

Treba napísať toho trošku viac. Ako sa chová, keď je hore-plače alebo pokojne leží. Ako spal doteraz. Niektoré deti akoby nepotrebovali spať. Ja som mala takého najstaršieho syna. Pospal si pol hodinky a viac nepotreboval. Malo to jednu výhodu, rýchlo napredoval vo vývoji.
Ak neplače a je pokojný, treba zaviesť pomaličky určitý režim. Bude to jednoduchšie aj pre Teba. Ak chceš ľahni si k nemu a oddýchni si, alebo si ho daj do lehátka /prípadne vajíčka/ a maj ho vo svojej blízkosti, nech Ťa vidí.

katarina822
•
25. aug 2010

klikni https://www.modrykonik.sk/forum/starostlivost-o-dieta/kazde-dieta-sa-vie-naucit-spat-realne-skusenosti/ a ako pise atrami treba viac napisat kolko spi place kym zaspi spi malo zobudi sa place alebo pokojne lezi spi este v perinke nieje mu horucu spinka v kociku . je to len teraz alebo od narodenia.

mucka1985
•
25. aug 2010

mne dcéra zaspávala na hrudníku nejaký čas pomáhalo to