Prečo nemôže malý vôbec spať?
spanok. ako mu pomôcť?
Ma priechodny nostek? Kamoska ako dieta nemohla spavat, lebo mala zarastene vnutri nosne dierky. Operativne jej ich ako dietatu otvarali.
Treba napísať toho trošku viac. Ako sa chová, keď je hore-plače alebo pokojne leží. Ako spal doteraz. Niektoré deti akoby nepotrebovali spať. Ja som mala takého najstaršieho syna. Pospal si pol hodinky a viac nepotreboval. Malo to jednu výhodu, rýchlo napredoval vo vývoji.
Ak neplače a je pokojný, treba zaviesť pomaličky určitý režim. Bude to jednoduchšie aj pre Teba. Ak chceš ľahni si k nemu a oddýchni si, alebo si ho daj do lehátka /prípadne vajíčka/ a maj ho vo svojej blízkosti, nech Ťa vidí.
klikni https://www.modrykonik.sk/forum/starostlivost-o-dieta/kazde-dieta-sa-vie-naucit-spat-realne-skusenosti/ a ako pise atrami treba viac napisat kolko spi place kym zaspi spi malo zobudi sa place alebo pokojne lezi spi este v perinke nieje mu horucu spinka v kociku . je to len teraz alebo od narodenia.

každé mimi má inú potrebu spánku,
ale odporúčam rovnaký režim, v rovnaký čas papať, ísť na prechádzku, mojkať sa...snažiť sa vyhýbať stresovým situáciám, obmedziť návštevy...., ľahnúť si s ním, aby ťa cítil....
nepíšeš, či narieka, alebo len nespí