icon

Prosím o radu tie mamy, čo museli dávať dieťa do kočíka už uspaté

1simuska01
5. mar 2020

Prosím vás žienky povedzte mi ktoré ste dávali dieťa do kočíka uspate pretože tak plakali že sa tam.proste nedali uspať. Naša malá má.od narodenia problém so zaspavanim až fitlopte nám.pomohka takže teraz 4a pol mes.je na ňu naučená a keď ideme.von najskôr ju musím.uspat položiť niekedy sa nepreberie pri prekladanie a keď hej tak pobeham cez prechodovu listu a zaspi..A potom ideme von. Je narodená v októbri čiže teraz sa to ešte dá ale chcem sa spýtať príde jar teplejšie dajú sa preč fusaky,prestanú sa obliekať overaly. Ani doma ju neuspavame len tak ale v oerinke a aj so zviazanými rukami do veľmi diriguje,keď je v Tom overaly tak nie. Ako keď bude teplejšie ju na tej lopte uspím príklad v lete keď bude už teplo a bude mať len tepláky ak.leginy s tričkom. A bude stále dirigovať to ju mám.davat v oerinke do kočíka aby sme.mohli ísť von? Viem že je to ďaleko može sa ešte zmeniť ale mám z tohto obavy lebo naozaj veľmi zle.spava ..

vmatuscinova
5. mar 2020

@1simuska01 skuste zmenit modus uspavaci na hojdanie, mne pomohla velka zavesna hojdacka na balkone, na vzduchu som si syna na seba polozila cez pliecko, hojdala sa s nim, potom prelozila do kocika, od 6m som ho naucila aj na balkone spinkat v kociku bez pohybu

1simuska01
autor
5. mar 2020

@vmatuscinova na hojdačky my nemáme.miesto ale

lucindav
5. mar 2020

@1simuska01 no nepotesim..ja som hviezdu proste preto v kociari nevozila, chodili sme von v nosiči.. keď sa naučila sedieť tak sportak už bol ok. Ale spala v ňom minimálne 🤷🏻‍♀️

wena
5. mar 2020

Veľmi pravdepodobne už v lete nebude mať problém zaspať sama v kočíku alebo bez hojdania. Naša malá to mala takisto a teraz v 7 mesiacoch už zaspí sama v postielke a aj v kociku. Ešte je malá na samostatné zaspávanie, väčšina detí v tomto veku to ešte nevie.

1simuska01
autor
5. mar 2020

@wena ja sa obávam toho že keď ju budem dávať už športového keď bude sedieť. Že ako v ňom bude spávať? Či radšej bude spávať doma a von budeme chodiť keď bude hore či jak. Lebo v hlbokom není problém aj keď slnko svieti tak jej to zavriem a svetlo jej tam nejde..ale keď bude v.sportovom amen tma.kedze ona sa po polhodine zobudí vždycky,a treba ju uspať aby sme.kohli byť ďalej vonku,no mám strach že v športovom ju uspím.

1simuska01
autor
5. mar 2020

@wena lebo naša malá je to bábo čo spí polhodinu a dosť.cci je doma.v postieľke v kočíku ...treba ju keď som.vonku ďalej uspať...a niekedy to trvá na dva ch zadných kolesách skackat a tak rôzne chodiť s kočíkom aj polhodku ...tak preto mám obavy

1simuska01
autor
5. mar 2020

@1simuska01 nepotrebujem aby sama.zaspala ale aby sa dala uspať v Tom športovom..a nie že ju mám uspať na rukách a prekladať. Snáď to bude ako vravíte.

jancika275
5. mar 2020

@1simuska01 v sportovom dieta sedi, pozera z kocika a pritom zaspi a potom iba das kocik na lezanie. Aspon u nas to tak funguje.

saluda
5. mar 2020

@1simuska01 poznám veľa detí, ktoré neznášajú ležať v hlbokej vanicke. Aj všetky moje 3 🙉. A potom prišiel sportak a úplný obrat. Do vaničky som ich dávala už uspatych, alebo sme nepoužívali vôbec, lepšia bola manduca. Nemusíš sa báť, že v lete bude ešte stále rozhadzovať rukami, to by uz malo každú chvíľu odzniet. V sportaku zaspali v pololahu a potom som sklopila do lahu

janickacrazy
5. mar 2020

@1simuska01 inak neskúšala si dať malú v kočíku na bruško ležať? mne sa tak jeden syn rád vozil vo vaničke, aj v športiaku na brušku alebo vo vajíčku na konštrukcii voziť? niektoré deti majú radi, ked dačo aj vidia z toho kočíka, potom sú kludnejšie, treba všetko poskúšať a neboj sa, niekedy je to len obdobie a zase príde iné

1simuska01
autor
7. mar 2020

@janickacrazy nie neskúšala lebo aj tak máva strechu hore tak by nič nevidela

janickacrazy
7. mar 2020

@1simuska01 ked bude pekne, tak možeš skúsiť