icon

Prvé kočíkovanie novorodenca vonku

sandrita_v
11. sep 2022

Ahojte,
Chcela by som sa Vas spýtať po koľkých dnoch po príchode z pôrodnice ste zobrali von babatko kocikovat?
Mam doma 3 tyzdnovu dcérku a rada by som s nou sla uz von ..len neviem ci to este nie je skoro..
Dakujem za kazdu radu 🙂

natalala
•
11. sep 2022

@sandrita_v urcite nie je skoro a este je aj fajn pocasie, ak sa ty citis dobre, tak chodte 🙂 niekam do parku/prirody kde nie su davy ludi, uvidis aj tebe to dobre padne. Ja by som sa zblasznila byt 3 tyzdne zavreta doma 🙈 my sme boli asi ked mala 1,5 tyzdna (ja som bola po cisaraku a aj babo malo nejake problemy, tak sme boli dlhsie v nemocnici) a bol februar.

denden77
•
11. sep 2022

na druhy den od prichodu 🤷‍♀️😊

lalala94
•
11. sep 2022

Je to na tebe. Ja som išla vtedy, keď som sa fyzicky cítila ok, čiže u mňa po dvoch týždňoch. Niektoré idú hneď, nie je žiadny predpis.

majulino
•
11. sep 2022

S prvorodenym po týždni skrz vysoké teploty (38°C a večer neskutočne množstvo komárov.
S druhorodenou po mesiaci skrz mrazy je silvestrová 😅
S tretorodenym hneď na druhý deň

elizabet173
•
11. sep 2022

@sandrita_v kľudne s ňou môžeš ísť von, v troch týždňoch som kočíkovala v zime, keď mrzlo. Len otoč kočík tak aby na bábätko nefúkalo a neobliekaj ho príliš

sonicka96
•
11. sep 2022

Pri prvom som išla hneď na druhý deň, až keď bolesť si dala pauzu. Pri druhom hneď ako nás pustili z nemocnice,keďže sme museli cestovať 60km 🙂 tam bola veľká záhrada takže sme mali aj kľud 🙂

nikpa
•
11. sep 2022

@sandrita_v už včera bolo neskoro 🙂 neviem načo toľko čakáš 🤷 veď je vonku pekne. Ja som išla s prvým po príchode z pôrodnice v januári asi po 4 dňoch a s druhým, narodeným na jar, sme rovno z pôrodnice zostali vonku keď sme vystúpili z auta pred barakom 😀

nelca84
•
11. sep 2022

@sandrita_v na druhy den. Neviem naco cakas 3 tyzdne.

petamich
•
11. sep 2022

@sandrita_v my sme tiez sli hned 🙂 ono postupne sa na to ma ist a babo sa ma adaptovat hlavne v zime, teraz je este pekne takze kludne mozete ist

zuzanockamt
•
11. sep 2022

@sandrita_v Hneď po príchode z pôrodnice. Narodil sa v stredu, v nedeľu už bol von. Bol február. Týždňový už cestoval busom v šatke, mala som vybavovačky.

luliu
•
11. sep 2022

@sandrita_v už dávno by som s ňou bola vonku. V takomto počasí by som šla hneď na druhý deň. Mám zimné deti a po týždni sme boli vonku
V čom máš pocit, že je skoro? Za mňa pridlho čakáš 😉

cimage
•
11. sep 2022

3-4den po porode, bol marec a pekne slnecne pocasie, bez vetra. Ja som uz potrebovala byt vonku.

dada0902
•
11. sep 2022

Po týždni sa mi zdá ja som sa riadila podľa pediatricky keď povedala ze môžem začať chodiť von tak som začala

patka06
•
11. sep 2022

Vonku sme boli hneď v deň príchodu z pôrodnice - dcéra sa narodila, takto začiatkom septembra, bolo krásne počasie.

jaskolka
•
11. sep 2022

Syn narodený v októbri, asi po 3 týždňoch sme šli, lebo fakt zle počasie sme vtedy vychytali, a do lejakov a vetra sa ani mne nechcelo, takže otvorené okno to riešilo 🙂
Dcéra je májová, tam asi na tretí deň po návrate z pôrodnice sme šli na prechádzku.

rk123
•
11. sep 2022

po tyzdni, bol zaciatok novembra

jaga18
•
11. sep 2022

Kým som sa stihla doma zložiť, dcéra (16toho času) s ním už aj bola vonku. Stihla ho ísť ukázať kolegyniam do práce, kde brigadovala, tak 500m od nás, v bistre. Nebola som 2x nadšená, ale do pol hodiny s ním bola späť a malý sa ani nestihol zobudiť.

veronika3110
•
11. sep 2022

@sandrita_v posledné 3 týždne bolo celkom pekne, určite si mala ísť.. slniečko, čerstvý vzduch… my sme tiež boli druhý deň po príchode z nemocnice… rovno sme šli ku doktorke a potom sme si urobili malé kolecko..

janka1011
•
11. sep 2022

@sandrita_v 3 týždne a ešte si s ním nebola von?Prečo? Neni ani minus 25 ani plus 40...počasie ideálne, dokonca v každom počasí sa s deťmi chodí von, novorodenec sa môže v kočíku voziť aj hneď, veď mu to nijak neublíži, skôr naopak.

ls56
•
11. sep 2022

Hneď keď bolesti odišli a citila som sa ok,tak sme boli vonku.

viestta
•
11. sep 2022

Po týždni a to sa narodil na konci januara