icon

Pupok novorodenca: Ako čistiť po odpadnutí pahýľa?

Dnes o 09:23

Ahojte, dnes odpadol babatku pupocny pahyl. Ma tyzden. Vyzera to takto. Je to v pohode? Ako to cistit? Doteraz sme davali peroxid ako kazali v nemocnici, ale teraz neviem, ta krv je vpohode?

Pupok novorodenca: Ako čistiť po odpadnutí pahýľa?
anonym_beb7ac
Dnes o 11:26

@anonym_autor chod do lekárne, tam ti poradia. Mne v tejto fáze predali voľačo v spreji, neviem presne aká dezinfekcia to bola. Pekne sa mu to vyhojilo a tým, ze to bolo v spreji, to bolo aj praktické. Vždy po kúpaní som len 1-2 krát nastriekala...

autor
Dnes o 11:48
@anonym_beb7ac

@anonym_autor chod do lekárne, tam ti poradia. Mne v tejto fáze predali voľačo v spreji, neviem presne aká dezinfekcia to bola. Pekne sa mu to vyhojilo a tým, ze to bolo v spreji, to bolo aj praktické. Vždy po kúpaní som len 1-2 krát nastriekala...

@anonym_beb7ac dakujem skocim, a cistila si to aj vodou? Alebo cisto tu dezinfekciu?

anonym_beb7ac
Dnes o 13:09
@anonym_autor

@anonym_beb7ac dakujem skocim, a cistila si to aj vodou? Alebo cisto tu dezinfekciu?

@anonym_autor umývala som len v čistej vode a s mydlom len zadok. A s tou čistou vodou som pupok normálne omyla počas kúpania. Ved potom to aj tak vydezinfikujes.