icon

Reakcie okolia na ,,iné dieťa"

13. júl 2020

Zeny ako zvladate pohlady ludi? tie co mate ine dieta, ako uz som si za tie 2roky v nasom zapadakove celkom zvykla ale dnes sme stali v obchode pri pokladni a jedna pani dosla k mojemu synovi na par cm aby sa uistila ze nema usi akozeeee... ked na neho takto cumia alebo drgaju do seba ze kukaj kukaj nema usi mi to dviha tlak ale snazim sa ovladat... zeny ako to ignorovat? zo zaciatku mi bolo stale do revu a teraz sa ovladam aby som nieco skarede nepovedala... som fakt flegma a tiez si vsimnem ak je niekto,, iny" ale aby som to hned komentovala a cumela jak tela tak to nie 🤦‍♀️

Strana
z2
katpizur
14. júl 2020

Niekedy treba takychto ludi aj uzemnit, co maju nejake blbe narazky. Ludia maju obavy z inakosti, ked nieco nie je bezne. Ale to nie je tvoj problem. To je problem tych ludi co to riesia 🙂

ajka0207
14. júl 2020

Síce nemám tento problém ale chcem ti povedať že ľudia sú v tomto hrozne netaktni, nechapem prečo a hlavne cudzí a k malým deťom. Snaž sa to ignorovať, ľudia by robili kadečo aj keby nemá žiadny hendikep. Moja mladšia má veľké modré oči a pomaly každý deň to niekto cudzí komentuje. Fakt, jedným uchom dnu a druhým von

marygk
14. júl 2020

Ahoj, u nás na ulici bývajú dvojičky ktoré sa narodili predčasne a sú autisti. Ale všetci ich berieme v pohode, aj keď robia krik na dvore tak je to riadny hukot. Blbé komentáre má len jeden sused a aj to len v tedy keď je na mol a má v robení kriku konkurenciu. Inak neviem o nikom, že by mal hlúpe narážky a dúfam že ani nemá. Beztak je to náročné a ešte riešiť okolie. Kašľať na každého. Veľa síl a trpezlivosti s idiotmi v okolí.

Strana
z2