icon

Nepríjemná situácia a konflikt v obchode: Vaše skúsenosti?

Dnes o 14:37

Ahojte, dnes sa mi stala nepríjemná situácia v obchode a teda chcela by som vedieť, či sa aj vám stalo niekedy niečo podobné. Dnes sme boli s mužom a deťmi v obchode. Muž s deťmi stál už pri kase, keď som si spomenula, že som zabudla ešte na jednu vec, tak som po ňu rýchlo odbehla. Ako som chcela ísť naspäť ku kase, tak uličky boli narvané ľuďmi a ja som sa snažila ich obísť. Jeden pán išiel doslova po strede uličky a ja som sa mu snažila vyhnúť a keď som ho obchádzala, tak som sa ho kúsok dotkla. Nebolo to ani strknutie, ani že by som ho šla zvalcovať, ani nič podobné a hneď na to sa začal pán po uličke rozkrikovať, že dobre že som ho nezvalcovala a vyslovene dvíhal hlas a hovoril to fakt škaredo. Ja som mu len na to povedala, že v poriadku ale ani on nemusel ísť po strede uličky... On mi na to povedal no jasné lebo ty si veľmi úzka. Akože ostala som v šoku. To reálne cudzí ľudia po sebe takto vyštekujú na ulici a navážajú sa do postavy tomu druhému? Som pol roka po pôrode, snažím sa dať si postavu dokopy, ale samozrejme nejde to bohvie ako rýchlo, ale to je jedno aj keby som videla najviac obézneho človeka na planéte, nikdy by som nemala potrebu poukázať na jeho postavu... Najviac ma zarazilo že pán tam mal ženu s deťmi cca 4 a 6 rokov. To reálne takto rodičia dávajú príklad svojím deťom? Ja si stojím za tým, že som sa ho pri obchádzaní dotkla minimálne, ale teda takúto reakciu som nečakala. Podotýkam že mohol mať tak 35 rokov a ja mám 30 rokov, čiže normálne dospelí ľudia... Je v poriadku, že keď sa mu nepáčilo moje obchádzanie že ma upozornil, ale takýmto spôsobom? Stalo sa vám niečo obdoné? Boli ste svedkami, keď cudzí ludia na seba pre nejakú hlúposť útočili takto úboho? Mne to prišlo ak v siedmej triede na základnej škole.. základnej

Strana
z2
anonym_ae6de9
Dnes o 14:42

Ľudia čo si tak všímam, tak dosť precitlivelo reagujú. Kašli na neho.

anonym_38b665
Dnes o 14:42

Ľudia su dobytok. Mala si ísť ďalej a vôbec mu nevenovat pozornost

anonym_a0987a
Dnes o 14:44

To sa ti kvoli tomu chcelo pisat tento sloh? 🙂 Mala si povedat prepacte, neobzerat sa a ist dalej.

marianarem
Dnes o 14:45

@anonym_autor Je mozne, ze bol uz z niecoho vynervovany, mozno predtym 10x donho vrazili jeho vlastne deti alebo nieco ine sa stalo a len si mu padla do rany.

anonym_2011f0
Dnes o 14:46

On precitvelo reagoval na tvoje stuchnutie, ty precitlivelo reagujes na jeho poznamku o postave. Mali ste obaja blby den. Nic si z toho nerob, zajtra vyjde slnko aj pre neho aj pre teba a bude dobre.

anonym_8388ae
Dnes o 14:49

Z tohto si zostala v šoku? Si nejaké precitlivelá. Dokopy sa nič nestalo. Koniec drámy

anonym_96e333
Dnes o 14:52

To si mala cas este aj reagovat,poviem prepacte nechcela som a letim dalej,mohol by vykrikovat co kolvek.Ja na taketo veci nereagujem ale ak do niekoho drgnem,tak je to automaticky ako reflex,povedal prepacte.

januska12323
Dnes o 14:56

Takže sa nič nestalo a robíš drámu z nejakého somára v obchode.

anonym_389ec9
Dnes o 15:05

Ty zabudneš, beháš od pokladne a nazad, vrazíš do neho a ešte ho obviňuješ z nepríjemného správania? Jeho fakt nezaujíma, že si pol roka po pôrode, ani to netuší. Nechápem, prečo sa tým oháňaš. Proste, vrazila do neho tučná ženská, ktorá sa správa v obchode ako pomätená a tak sa rozčúlil.

anonym_241193
Dnes o 15:06

@anonym_autor no ja som zatrubila na cuvajuce nakladne auto co cuvalo do mna, trubila som intenzivne dlho, zastavil a vykukol a ja som si zatukala na celo ci mu nesibe, vystupil a s amokom ma isiel bit, zamknuta v aute s malyn synom, trieskal do auta a skoro mi vytrhol klucku, buchal pastou do okna....otvor ty p.....!
potom som sa obzerala ci niekde na mna necaka a nenapadne ma kedze som parkovala.

anonym_620e2a
Dnes o 15:11

Popravde áno, komentujeme pred deťmi tučných ľudí, ale nie tak, aby to tí ľudia počuli.

tenerifka
Dnes o 15:12

Boze nie, nikdy na mña nikto takto ani podobne nezareagoval, ale ja uz zijem 27 rokov v civilizacii. Len som si predstavila taku situaciu niekde u nas v supermarkete, a pan by sa ma pravdepodobne spytal "mi niña, neublizila si si?"

anonym_0c490d
Dnes o 15:20

@anonym_autor ľudia sú strašné zlí vseobecne ty si tiež nereagovala úplne super.Aky požičaj, taký vrat.Co mu ty máš rozprávať, že nemá ísť stredom uličky?🤣bola si oprskla a vrátil ti to.Ja neznášam tieto rodinné nákupy kde sa rodina s deťmi dovali do obchodu deti behajú, rodičia sú nervózni.Naco to je dobre nech sedia v aute, alebo nakupujú sami.

anonym_fe3f5f
Dnes o 15:23
@tenerifka

Boze nie, nikdy na mña nikto takto ani podobne nezareagoval, ale ja uz zijem 27 rokov v civilizacii. Len som si predstavila taku situaciu niekde u nas v supermarkete, a pan by sa ma pravdepodobne spytal "mi niña, neublizila si si?"

@tenerifka jasne, ty aby si si nekopla do slovakov…

Autorka: stacilo povedat: s dovolenim, ale prepacte, mozem prejst?…. Ci nemas usta? A ked si ho uz drgla, tak prepacte… a ziaden konflikt by nebol. Keby si nesla ako velka voda a nebola by si oprskla, tak by ani on nereagoval ako reagoval.
Reagovat na postavu nemal… to ano…

anonym_31d3b6
Dnes o 15:23
@anonym_389ec9

Ty zabudneš, beháš od pokladne a nazad, vrazíš do neho a ešte ho obviňuješ z nepríjemného správania? Jeho fakt nezaujíma, že si pol roka po pôrode, ani to netuší. Nechápem, prečo sa tým oháňaš. Proste, vrazila do neho tučná ženská, ktorá sa správa v obchode ako pomätená a tak sa rozčúlil.

@anonym_389ec9 fúha,presne o Tom ta pani písala ten príspevok,o Tom ako sa ľudia hrozné správajú,ty si bohužiaľ jedna z tých nevychovanych,vôbec nechápeš,že takto sa správať dospelý chlap nemá

tenerifka
Dnes o 15:30
@anonym_fe3f5f

@tenerifka jasne, ty aby si si nekopla do slovakov…

Autorka: stacilo povedat: s dovolenim, ale prepacte, mozem prejst?…. Ci nemas usta? A ked si ho uz drgla, tak prepacte… a ziaden konflikt by nebol. Keby si nesla ako velka voda a nebola by si oprskla, tak by ani on nereagoval ako reagoval.
Reagovat na postavu nemal… to ano…

@anonym_fe3f5f napisala som svoj nazor a ze sa mi to nikdy nestalo, tak to respektuj, ja takisto respektujem tvoj. Nevravim, ze inde na svete nie su hulvati, ale to percento najma u ludi v juznej Europe bude uplne na minime oproti vychodnej Europe

anonym_5d8ecf
Dnes o 15:32
@tenerifka

@tenerifka uz to fakt prehanas, my tu na Slovensku tiez zijeme v civilizacii. Kvoli jednemu debilovi zasa povysenecky reagujes, v kazdej diskusii, kde sa vyskytne debil musis podotknut, ze ty zijes v civilizacii.
Mne sa napriklad tiez este nestalo to co autorke a to som starsia od teba. Cize nabuduce skus pouzit vecnu reakciu a nie hned sudit cely narod. Mozno keby si chodila na obdobu modreho konika tam kde zijes, budes prekvapena.

Autorka: tomuto treba nabuduce predchadzat milym spravanim z tvojej strany: jej prepacte, nechcela som, plus usmev.

anonym_fe3f5f
Dnes o 15:35
@tenerifka

@anonym_fe3f5f napisala som svoj nazor a ze sa mi to nikdy nestalo, tak to respektuj, ja takisto respektujem tvoj. Nevravim, ze inde na svete nie su hulvati, ale to percento najma u ludi v juznej Europe bude uplne na minime oproti vychodnej Europe

@tenerifka to nie je o nazore … nazor by bol, keby si si odpustila poznamku o civilizacii. Robis to s obmenami v kazdej diskusii… nezabudni, aj ty si slovenka… zabudol vol, ze telatom bol …

anonym_7f51da
Dnes o 15:39

Ako človek, ktorý síce len brigáduje v obchode, ti poviem, že toto je veľmi bežné. A ako sa ľudovo povie, maj v piči 🙂

anonym_38b665
Dnes o 15:43
@tenerifka

@tenerifka ... Počuj ty Slovácka, ktorá si myslí, že je viac, lebo pred 27 timi rokmi opustila túto krajinu. Každý druhý tvoj príspevok je o tom, že čo sa tebe ešte nikdy nestalo v tom tvojom zahranici.Ziješ niekde, kde je 5,5 človeka a tvoj čas spočíva vo vykladani a odkladaní gycoveho porcelánu a fotenia fotiek jak u anglickej burzoazie. To, že nejaký starý debil je debil, neznamená, že sme tu všetci takí. Takisto ako platí to, že nie každý Slovák, ktorý žije v zahraničí je nafukana trubka ako ty.

ria_sprout
Dnes o 15:56

Mne sa minule stalo v Tescu v samoobslužnych pokladniach - vedľa mňa platil taký pár asi 30r ľudí. Chlapovi niečo nešlo nablokovat (lebo to nevedel obsluhovat) začal hulákať, trieskať do pokladne, doslova nadávať strašne zjapal, aká ***** že to len na Slovensku také **** máme a podobne. Mňa veľmi soklo, že jeho žena sa na tom smiala čo hovoril. Ja by som sa od hanby prepadla mať takého muža, by som ho kopla do riti. Koho vytoci takáto tupost, nemal by mať prístup medzi ľudí. 😒 Ľuďom j*B* to už dlho hovorím.

lenkahvh
Dnes o 15:57
@tenerifka

@tenerifka
Fíha, my tu na Slovensku nie sme v civilizácii?

aylinn_
Dnes o 15:59
@tenerifka

@tenerifka nooo , ja som sa v centre v pešej zóne vyhýbala kolobežkarovi , ktorý išiel 30 podľa mňa , narazila som kvôli tomu do jedného pána a ten pomne začal vykrikovať “Hija de puta” 😁 takže ľudia sú všade hrozní, keď im už ráno niečo sadne na nos 🙈

cyberk
Dnes o 16:00

No ak si sla ako tank a videla si, ze sa ocividne NEZMESTIS cez ulicku a nepovedala si Zdovolenim… tak sa mu necudujem. Pre niekoho je nechutne, ked sa niekto obtrie o jeho kožu.
Ja si vacsinou chytim kabelku lebo vsade vidim vreckarov. 😂

anos18
Dnes o 16:00

@anonym_autor ľudia sú stále horší. No ale ja keď čo len trošku náhodou do niekoho šťuchnem, hneď sa ospravedlním a usmejem sa. Väčšinou úsmev zaberá 😊

lenkahvh
Dnes o 16:01
@anonym_fe3f5f

@tenerifka to nie je o nazore … nazor by bol, keby si si odpustila poznamku o civilizacii. Robis to s obmenami v kazdej diskusii… nezabudni, aj ty si slovenka… zabudol vol, ze telatom bol …

@anonym_fe3f5f
Toto som si nejak nevšimla, ale mňa to vcelku uráža.
Nechápem, prečo sa tu s nami potom tenerifka baví. Núti ju niekto?

anonym_fe3f5f
Dnes o 16:07
@lenkahvh

@anonym_fe3f5f
Toto som si nejak nevšimla, ale mňa to vcelku uráža.
Nechápem, prečo sa tu s nami potom tenerifka baví. Núti ju niekto?

@lenkahvh turcin horsi od Turka… bohuzial tu sa to presne ukazuje

biba_18
Dnes o 16:15
@anonym_31d3b6

@anonym_389ec9 fúha,presne o Tom ta pani písala ten príspevok,o Tom ako sa ľudia hrozné správajú,ty si bohužiaľ jedna z tých nevychovanych,vôbec nechápeš,že takto sa správať dospelý chlap nemá

@anonym_31d3b6 pre mňa je normálne ísť kadiaľ chcem… a ak neviem niekoho obísť, tak ho slušne poprosiť, že chcem prejsť… autorka nepíše nič o tom, že ho poprosila aby sa jej uhol - naopak, drgla do neho a zvalila to na neho, lebo on ide v strede uličky a zavadzia… namiesto prepáčte… kks…

dadis
Dnes o 16:15
@anonym_389ec9

@anonym_389ec9 A ty si dobre mimo 😁😁😁, ty si nikdy do nikoho omylom nevrazil/a. Lebo to iba tucni 🤦‍♀️.

mikadooo
Dnes o 16:16

@anonym_autor sú ľudia takí aj takí, ja som dnes drcla omylom v obchode do jednej pani a obidve sme okamžite povedali "prepáčte". (Ona stála v uličke a ja som ju chcela obísť). Keď sa niekoho neúmyselne dotknem, poviem "prepáčte", tak učím aj moje deti. Je mi jedno, že je v strede uličky alebo kde. Nikto sa na mňa za "prepáčte" nikdy neoboril, možno trochu pofrflal, ale ani si na to už nespomeniem.

Strana
z2