icon

Silvester a deti

januska20
2. dec 2016

Ahojte,
mamickou som len kratko ,cca pol roka. Chcela by som sa opýtať ako je to s malickymi detmi na silvetra? Budia sa Vase deti na polnocny rachot ?
Alebo to prespia? ďakujem za Vaše skusenosti

tyelde
•
2. dec 2016

Ako ktore, nie kazdy ma rovnaky spanok... Prostrednu by nezobudilo ani keby nam v spalni tanky stepovali, mladsia sa strhne aj ked si sused prdne... To mas ako s dospelymi, nik nie je rovnaky 🙂

sibalka21
•
2. dec 2016

Moj maly sa nebudil prvy silvester, uvidime ako to bude teraz ...

janickacrazy
•
2. dec 2016

@januska20 S prvým synom som prišla z pôrodnice presne na Silvestra domov. Celý rachot prespal, ked prestali rachotiť, sa zobudil. 😀 Malinké deti zvyčajne spia, horšie je to už s takými vačšími, ročnými, dvojročnými, ktoré sa možu zobudiť a báť sa. Náš najmladší má teraz rok, tak uvidíme, čo bude, hádam to nejak zvládneme.

xevulax
•
2. dec 2016

Ja som mala deti

xevulax
•
2. dec 2016

Ospravedlnujem sa odoslalo to skor ako som dopisala. Ja som mala deti nespavcov, zobudili sa na kazdy suchot. Cez Silvestra vsak spia ako zabite vzdy. (Nastastie)

bosoriak
•
2. dec 2016

Mne sa ani raz ani jedna dcera na Silvestra nezobudila (to sa neda povedat o psovi) 🙂 Uvidime tento Silvester.

hradnapani
•
2. dec 2016

@januska20 moj starsi spaval od narodenia velmi slabo, ale silvestre prespal vzdy vsetky :D nikdy to nechapeme, ako je to mozne.

katrinka8
•
2. dec 2016

Keď boli naši takíto maličkí, tak sa nezobudili ani jeden - dcérka mala pol roka, synček mal mesiac (nie súčasne), ani svoje druhé Silvestre sa ešte nezobudili. Resp. synček sa v noci ešte budil, ale nezobudil sa primárne na hluk - aj keby nestrieľalo by sa zobudil. Keď bola dcérka väčšia, tak ostala hore dlhšie ako obyčajne, ak potom o polnoci už zaspala ako zarezaná a nezobudila sa.

renula05
•
13. dec 2016

Mladší syn mal minulý rok na Silvestra 4 mesiace a celé búchanie a ohňostroj spokojne prespal. Ja som ho chodia stále pozerať, ale nič to s ním nerobilo a to sme ani neboli doma, ale u tety, takže ani domáce prostredie nemal. Tento rok netuším ako to zvládne, ale v sobotu niekto hodil delobuch a on nič, aj keď to bola riadna rana. Starší syn to ako 2 ročný zvládol do pol jednej a potom zaspal. Odvtedy býva na Silvestra hore...

marcela_mate
•
13. dec 2016

Náš starší prespal zatiaľ všetky Silvestre a mladší tiež. U nás už od zotmenia búchajú a im sa to nesmierne páči, preto si nemyslím, že by sa báli, keby ich to o polnoci zobudilo. Samozrejme, že večer im povieme, že sa to bude diať celú noc. My sme hore, keby sa náhodou zobudili, pozrú si to s nami 🙂

si_sa_6
•
13. dec 2016

Veru pri každom dieťati je to iné. Kamoška má dve baby. Jedna tá prespala celý silvester vôbec jej nič nevadilo, aj keby niečo buchlo priamo pri nej a pri mladšej má zase problém, že tá sa zobudí na hocičo. že jej fakt na zobudenie stačí málo 🙂