Spánok dieťatka hneď po pôrode
Maminky, chcem sa spýtať, že či je pravda ze dieťa po pôrode spi 24 h pretože sa nalogalo plodovej vody? Dakujem
Nie
@mata2014 isto nie 😁 mne keď malého priniesli to bolo cca 4 hodinky od pôrodu tak na mňa gulal očkami.
@mata2014 u nás absolútne nie od prvého nadychu vrieskala ako pavian cca do 3 mesiacov 😂
urcite nie
@mata2014 nespi... moze spat viac a nemusi pocitovat hlad, lebo ma este zasobu este z pupocnika, ktory ho vyzivoval.. nie z plodovej vody..
moja dcéra spala stále...ani jesť nechcela. výrazne schudla v pôrodnici...
U nas to platilo. Syn sa nalogal plodovej vody - 3 dni ju len vracal, stale spal a nechcel nic jest. V porodnici ani neplakal, len spal. Sestricky mi hovorili, ze je normalne ak sa prvych 24 hod neprisaje, potom tvrdili, ze u deti co sa takto napili plodovej vody je normalne, ze sa to posuva a zacnu byt hladne po 48 hodinach... Na treti den som navela nasla sestricku ochotnu pomoct mi s prisatim a ked sa ani jej nepodarilo moje dieta po 15 min prebudit (najskor som si vypocula dobre ironocky komentar, ze zobudit spiace dieta nie je take zlozite) tak ma zobrala vazne a venovala cely den pokusom dostat do syna aspon trosku mlieka. K veceru uz sme boli znami na celom oddeleni ako ten maly co nechce jest... Z nemocnice nas pustali s tym, ze som dokrmovala flasou - navela, navela ju chytil. Doma sa nastastie krasne rozpapal. Je to zrutik, s kojem sme potom uz nikdy problem nemali.
Nie, môj reval ako tur, jednoducho lebo bol hladný, kolostrum ho nemohlo zasytit, tak prereval dva a pol dna v kuse,schudol, kým sa mi spustilo mlieko, potom už sa nevedel dojest a spal ako anjelik.
Nie mne sa pekne prysal heď po pôrode ako mi ho dali potom v ten deň nechcel ale ráno už prkne papal no bol dosť správy kvôli žltačke tak som ho cez deň budila na papanie

nie