icon

Strkanie plienky do uší u detičiek

sonicka96
21. júl 2022

Ahojte strkali si vaše detičky plienku do uší pri nejakom probléme alebo to má môj syn jednoducho "úchylku"? Lebo mne to už po toľkých mesiacoch príde čudné :D

maribell
21. júl 2022

Pri akom probléme? Napríklad môj má na spanie obľúbenú hračku a už keď je unavený, tak si strká ruky tej hračky do ucha 😅 pri tom si ešte tak hmmka, no podarený je 🤗. To hneď viem, že nastal čas spánku 😴😴.

sonicka96
autor
21. júl 2022

@maribell veď práveže neviem 😀 či to nebude signál že má zápal uši 🤣🤷🏼‍♀️🤦‍♀️ .... Nooooo akože ani toto nevylučujem že znak únavy 🤣

dzulli1980
21. júl 2022

No, keby mal zápal uší, by inak vyvádzal, to je brutálna bolesť aj pre dospelého ... za mňa mu chýba nejaký mojkáčik ... moja dcéra sa vždy pri nejakej "neprávosti, nepochopení, probléme" ľúbila so svojou zavinovačkou, ktorú mala ako bábätko ... prešlo ju to ako 5-ročnú ... tú zavinovačku mám odloženú, keď bude mať 18 jej ju dám ... tá zavinovačka mala dokonca aj meno "Kajoš Lajoš Lúbezný" 😀
@sonicka96

tehotna40
21. júl 2022

@sonicka96 ahoj,moja robila to ze si plienku nastokla na prst a tým si suchala vnútro ucha. Kolko krat ich mala az bordove. Tiez som sa pytala dr ci nemoze mat nejaky problém z uskami, vylucila to. Podľa mňa ich to ukludnuje. Môže to mať niečo spoločné podľa mňa aj zo zubami, vieš keď im rastu ono môžu cítiť aj uska popri tom, mne keď rástli tie zadné stoličky tiež mi išlo usi rozdrapit. Moja keď to teraz začne robiť, vždy jej natriem ďasná gélom, ak jej práve idú nejaké zúbky a snažím sa jej dat niečo iné, zabaviť ju.

akasha18
22. júl 2022

ahoj, moj ma 2,5 roka a robi to tiez 😀…ma svoju plienocku, je to jeho mojkacik (na ostatne mojkaciky vzdy prdel) a vzdy pred zaspatim si ju dava do uska… vyzera, ze ho to ukludnuje. ja sa niekedy smejem, ze “a, uz je unaveny,pripaja si nabijacku” 😀

smajlik323
22. júl 2022

@sonicka96 vieš čo je to zápal uši ??? Neskutočná bolesť,ale neskutočná .... Je to znak únavy a robí to veľa detí, buď si niečo pcha do uší,alebo sa škriabe,ťahá za uši ....alebo zúbky idú.... Šak vidíš či to robí stále,alebo iba občas ....

maribell
22. júl 2022

@akasha18 pripája si nabíjačku 😂 to je podarené 👍😅

jaskolka
22. júl 2022

Deti to robia keď su unavené. Môj nechcel nijake mojkaciky, ale keď bol unavený, začal si ťahať uši. Robil to od bábätka, tetaz už s tým prestal, už len normálne sucha očká pripadne ľahne si rovno niekde.

maggie86
23. júl 2022

@sonicka96 ja som toto robila ako decko 😂 nic som s usami nemala, ani nemam. Proste ma to asi ukludnovalo. Nepamatam si to zamozrejm uz, ale myslim ze je to normalne