Sú chvíle, keď nezvládam rev 7 mesačného synčeka
Ahojte,
Moj syn ma ochvilku 7 mesiacov, milujem ho nadovsetko, ale uz niekedy nezvladam ten jeho rev. Reve pri prezliekani, pri prebalovani, po kupani , pri zaspavani, ked ho polozim na zem, ked je dlho na zemi, niekedy aj na rukach uz, v poslednej dobe reve uz aj v autosedacke ako najaty … ja neviem ci mu idu zuby, alebo co… a ked mame navstevu tak je to ako vymenene babatko kazdy sa pyta ze kedy place ved je spokojny, a mna ide vtedy je*nut jak toto povedia.. nikto nevidi co je doma ked sa zavru dvere kee kazdy odijde … vsetko by bolo lepsie keby pocas jeho spania som dokazala coby len chvilku venovat sama sebe , urobit to co chcem ja bez neho… denne spanky spi na prsniku, neviem sa odpojit niekedy , niekedy sa mi to podari, vecer tiez zaspava nq prse a odpojim sa mozno niekedy az po hodine hodine a pol a ked ani po 2 hodinach sa nedari tak kaslem nato lebo je 10 hodin a uz nemam nervy na to zeby znova som ho uspvalq… zavidim zenam ktore polozia dieta a zaspi im naklude … a mozu si fungovat dalej … je moje vsetko chlapcek ale chyba mi to ze nemusim sa nikomu doprosovat aby som mohla ist len do obchodu.. ak niekam chcem ist planujem to dobreze nie tYzden … a chlapi hocikedy mozu ist kam chcu, ich nesere nic… vedelq som ze ro bude narocne , som najstastejsiq ze je zdravy a ze neriesim horsie veci, ale ved mamicky vsak nie som jedina ktorej idu nervy uz prasknut .. a vycitam si ze mam nervy na tak male babo ked potrebuje len mna a nic ine … som zla matka??
Ale mala som toto pri prvom synovi , takže chápem,dodnes si pamätám to 2 hodinové uspavanie. Treba to zrušiť ten prsník, alebo sa pokúšať dávať cumel namiesto

Ono chyba je učiť zaspávať na prsníku. Ja to eliminujem od narodenia. Teraz ho učím zaspávať samého aspoň večer, má 4 mesiace. Keď ho nakojím a zaspáva, okamžite vyťahujem. Dokonca ho ešte s privretymi očami prenášam do postieľky. Zvykol si a nemá stres z toho, tam zavre oči a spí. Myslím, že zo začiatku bude stres, ale ak by ste to opakovala stále, časom si možno zvykne a upokojí sa.