icon

Sú chvíle, keď nezvládam rev 7 mesačného synčeka

11. apr 2022

Ahojte,
Moj syn ma ochvilku 7 mesiacov, milujem ho nadovsetko, ale uz niekedy nezvladam ten jeho rev. Reve pri prezliekani, pri prebalovani, po kupani , pri zaspavani, ked ho polozim na zem, ked je dlho na zemi, niekedy aj na rukach uz, v poslednej dobe reve uz aj v autosedacke ako najaty … ja neviem ci mu idu zuby, alebo co… a ked mame navstevu tak je to ako vymenene babatko kazdy sa pyta ze kedy place ved je spokojny, a mna ide vtedy je*nut jak toto povedia.. nikto nevidi co je doma ked sa zavru dvere kee kazdy odijde … vsetko by bolo lepsie keby pocas jeho spania som dokazala coby len chvilku venovat sama sebe , urobit to co chcem ja bez neho… denne spanky spi na prsniku, neviem sa odpojit niekedy , niekedy sa mi to podari, vecer tiez zaspava nq prse a odpojim sa mozno niekedy az po hodine hodine a pol a ked ani po 2 hodinach sa nedari tak kaslem nato lebo je 10 hodin a uz nemam nervy na to zeby znova som ho uspvalq… zavidim zenam ktore polozia dieta a zaspi im naklude … a mozu si fungovat dalej … je moje vsetko chlapcek ale chyba mi to ze nemusim sa nikomu doprosovat aby som mohla ist len do obchodu.. ak niekam chcem ist planujem to dobreze nie tYzden … a chlapi hocikedy mozu ist kam chcu, ich nesere nic… vedelq som ze ro bude narocne , som najstastejsiq ze je zdravy a ze neriesim horsie veci, ale ved mamicky vsak nie som jedina ktorej idu nervy uz prasknut .. a vycitam si ze mam nervy na tak male babo ked potrebuje len mna a nic ine … som zla matka??

Strana
z2
katka533
18. apr 2022

Ono chyba je učiť zaspávať na prsníku. Ja to eliminujem od narodenia. Teraz ho učím zaspávať samého aspoň večer, má 4 mesiace. Keď ho nakojím a zaspáva, okamžite vyťahujem. Dokonca ho ešte s privretymi očami prenášam do postieľky. Zvykol si a nemá stres z toho, tam zavre oči a spí. Myslím, že zo začiatku bude stres, ale ak by ste to opakovala stále, časom si možno zvykne a upokojí sa.

katka533
18. apr 2022

Ale mala som toto pri prvom synovi , takže chápem,dodnes si pamätám to 2 hodinové uspavanie. Treba to zrušiť ten prsník, alebo sa pokúšať dávať cumel namiesto

Strana
z2