Tretie dieťa rýchlo po druhom - nevýhody?
Ahojte, zacnem trochu zo sirsia, aby som Vam situaciu objasnila. Mam jedno skoro 3r dievcatko, povahy trocha upistanej, nechodi este do skolky, trocha ziali, puta pozornost. Druhe dievcatko ma skoro 6m, je uplne pohodickove, v noci pekne spinka, zatial ale nema zuby 🙂 S muzom by sme chceli niekedy tretie dieta, nemyslela som, ze to na mna pride takto skoro, sama sebe sa cudujem, co vymyslam, ved su chvile, ked to ani s dvomi nezvladam 🙂 prosim odhovorte ma, robit si dieta takto skoro 🙂 co vsetko strasne moze este prist pri vychove tychto mojich dievcat? Proste co ja viem, napiste mi, pojdu jej zuby, nebude cele noci spat a ty budes vycerpana zgrcana z tehotenstva. Alebo druhe bude uplakane, atd. Proste chcem pocut vyslovene katastroficke scenare, nech sa uvedomim. Povodne som chcela tretie dieta, az ked budu obidve starsie do skolky chodit. Dakujem za Vase postrehy 🙂
drzim palce aby to bolo tak ako si naplanujete 🙂 ci uz tak ci onak...my sme tiez planovali, dcerka mala rok a pol a povedali sme si, ze moze prist druhe dietatko...a cakali sme cakali, makali na nom 😀 a nic a nic a nic...uz som bola zufala dokonca som prisla do fazy zmierenia ze dalsie dieta mat nebudeme..trvalo to tri roky, ked som to vzdala dostalli sme najkrajsi darcek na svete, dnes ma nasa druhorodena dcerka pol roka, starsia pat a pol skoro...nie idealne ale sme radi ze sa podarilo...
Nevymýšľaj dve ti bohato stačia 😂 treba sa im naplno venovať
Mám 4 deti za 5 rokov+ posledný chlapček sa narodil skoro na 4narodky štvrtej...som tu, zdravá, bez ujmy na psychike 😂, nič nám nechýba, máme dom,dvor, dovolenkuje,plesame, často robíme párty na záhrade,alebo ideme kamsi na grilovačku komplet všetci,deti nie sú nikde v ničom ukrátené, chodia na krúžky, doucka, organizujem im detské narodeninové akcie.atd.....jasné, že to má aj nevýhody detičky po sebe, ale všetko má aj plusy aj mínusy...všetko závisí od vás samotných, čo chcete, po kade siahajú vaše sily, trpezlivosť, atď... Dá sa to a je to krásne,keď spolu rastu...a sú tolerantné, kľudne, a ľúbia sa a najmä malého bračeka ...toho najviac...a už aj pomôžu a dosť veľa...

Ja som to mala rovnako. Po druhom pôrode som skoro túžila po ďalšom. Tiež som sa čudovala že ma to tak skoro chytilo. Nakoniec som otehotnela keď mala malá rok. Tiež prvá bola náročné dieťa, nechcela spať, a veci podobne. Druhá co sa týka spánku je anjelik. Aj keď idú zúbky není to taky problém. Dokonca sa teraz sama odstavila od kojenia. Ja som v 31.tt.A na to ako mi bývalo pri prvých dvoch strašne zle, musím povedať že teraz to je oproti tomu prechádzka ružovou záhradou. Bolo mi síce zle, ale dalo sa to zvládnuť. Myslím ze sama najlepšie budeš vedieť kedy je vhodný čas. Ale určite je aspoň ten prvý rok najlepšie počkať už len koli vlastnému zdraviu.