icon

Uspávanie 9 mesačného dieťaťa

maegi
13. mar 2018

Ahojt baby vedeli by ste mi poradiť respektíve ake skúsenosti mate s uspavanim nášho malého uspavame tak ze ho trasieme na rukách alebo v kočíku samozrejme nie moc extrémne ale uz sa to nedá bude mat 9 mesiacov a chcela by som ho naučiť zaspávať samého aspoň sa o to pokúsiť len problém je v tom ze ho nechcem dať nechať vyplakať sa lebo sa vyhadze a som smutna z toho. proces uspávania niekedy trvá az hodinu natriasanie a susuusussu zvuky ktoré ho uspokojujú Dakujem dopredu za rady

maegi
autor
•
13. mar 2018

Este som zabudla poznamenať ze vecer o 19 uz spi s budi sa každé 2-3 hodiny a o 5 definitívne je hore
Neviem ci nemoze byt problém v tom ze ked v noci stane ho nakŕmim 120ml nutrilonom

hulica
•
13. mar 2018

nič iného len dať ho do postieľky a nejak mu spievať, čítať no nevyberať ho. isto sa mu to nebude zo začiatku moc páčiť, no ak budeš trpezlivá, tak neboj sa zvykne si zaspávať aj v postieľke

maegi
autor
•
13. mar 2018

Problém je v tom ze on furt vylieza

maegi
autor
•
13. mar 2018

Z postieľky rozmýšľame s priateľom ze ten matrac dame nižšie aby nemal sancu vyliezať no postaviť sa bude vediet

madamcoco
•
13. mar 2018

@maegi presne tak spava/nespava aj moj 9 mesacny.
Ale budi sa castejsie. Je kojeny.
Starsi robil presne to iste.
Nic nepomoze,iba vydrzat.
A na rukach by som 9 mesacneho neuspavala. Pleties si bic sama na seba. Aj mama musi byt ok aby bolo ok babatko.

deti95060810
•
13. mar 2018

ak ho budeš natriasať na rukách tak to ho takto budeš uspávať ešte véééľmi dlho....jediné riešenie je s tým prestať...
čo myslíš,natriasajú deti aj v detskom domove? asi ťažko, však by sa pracovníci zbláznili....

mirkapp
•
13. mar 2018

tak to je velmi smutne porovnanie s detskym domovom. Neboj sa raz sa nauci spat sam, ma len 9 mesiacov nie 9 rokov

deti95060810
•
13. mar 2018

no neviem koĺko ešte chceš natriasať dieťa, ale samo od seba to neprestane...
my sme si to vyskúšali pri jednej dcére - ďalšia už ani nepoznala zaspávanie na rukách. položili sme do postieľky, dieťa zaspalo samé a mali sme pokoj...🙂

bam11
•
13. mar 2018

Ahoj môj ma 13mesiacov a urobili sme hlúposť keď sme ho naučili zaspávať vo vajíčku. Maly ma 12kg plus to vajíčko a na rukách zo strany na stranu je to makačka. Jedna mamka mi poradila že to mám nechať tak a sameho ho to prejde.tiež nie som zástanca praktiky nechať vyplakat. Tak sme si ich naučili, tak mame co chceme :D Kúpili sme mu detskú posteľ kde si vyjde sám hocikedy a keď je unavený tak tam nabehne, koti sa ale potom zaspí. Chodí spávať o 22hej a to ma len jeden spánok na obed polhodiny. Keď sa v noci zobudí, len natiahnem ruku a hladkam po brušku a zaspí znova. Hlavne ho nevyberaj a nezapaluj svetlo. 🙂