Varujú babka s dedkom vaše 15 mesačné deti?
Chcem sa vas spytat, varuju niekedy vasi rodicia vase deti/dieta? Myslim tak, ze si ho vypytaju, ze by ho radi mali a je u nich aj cez noc? Ze si mozete aspon trosku oddychnut? 🙂
ked sme byvali v BA tak moji rodicia vzdy prisli na navstevu a malokedy odisli bez malej. iba mi nakazali zbal ju a berieme ju. 😀 a mala samozrejme hned vychystana bola pri aute a domov uz ani za svet. 😀 a to nemala ani rok a pol. 😀 ale teraz sme sa nastahovali vedla nich takze uz si ich nebravaju, lebo baby su u nich kazdy den nastahovane. 😀 ale stane sa, ze obcas u nich niektora, hlavne najstarsia prespi. Za to svokra si deti este ani raz nevypytala. 😖 ☹ ale moji rodicia pre nich ziju. takze ja mam uplnu doveru a viem, ze mojim detom je tam super. Lebo ich miluju. takze keby sme byvali od seba dalej, tak isto budu deti chodit k nim aj na prespatie castejsie.
áno, varovali. už aj skôr. môj syn spal u dedkovcov (svokrovcov) prvýkrát keď mal niečo cez rok. bol na nich zvyknutí, tešil sa k nim. cca. od 2 rokov je tam každý piatok celý deň a keď nejde k svojmu tatinovi tak aj noc. minulý rok cez prázdniny, strávil u nich dvakrát po týždni a často mi ho varujú, keď je chorý. vedia sa o neho postarať na jedničku, mám k nim plnú dôveru. malý sa k nim sám často pýta. 😉 a tak isto si svokrovci malého často pýtajú k sebe.
s mojimi rodičmi je môj syn každý deň, keďže žijeme v jednej domácnosti. a tak isto nemám problém vyraziť si večer von, alebo ísť na víkend raz za čas preč bez syna. malý si užíva spoločnosť jedných aj druhých starých rodičov, vie, že oni mu dovolia viac ako ja. takto si obaja aj oddýchneme a tešíme sa na seba. 😎
nie nevaruju. mladsia by nesla s nikym inym okrem mna nikde a starsia je rada so mnou so svokrou sa chvilku pohra max 20minut a uz hlada mna na noc take male dieta by som nedala
stastni ti, korym ma kto pomoct🙂my mame uz len mojich rodicov a aj ti maju viac rokov...mamina je fajn a ked chceme ist na veceru tak nam malu postrazi...ale uprimne dat malu kazdy vikend prec si neviem predstavit, ved to su dva dni v tyzdni kedy sme ako rodina uplne spolu a nechodi sa do prace...asi je fajn najst taky zlaty stred, predsa len nie je povinnost nasich rodicov starat sa o nase deti🙂
Ahoj. Ano, starsi u nich spinal prvy krat ked mal rok, od 8. mesiaca k nim chodil na cely den raz za tyzden- k svokrovcom. K mojim rodicom som s nimi chodila od malinka na cely den aj ja 🙂 . Najskor na cely den, ked si uz zvykli a svokra si zvykla na rozne ,,muchy,,co maly mal, tak som im ho nechala na cely den. Ked mal cez rok, tak tam sem tam aj prespal. A teraz ked su obaja uz vacsi, nie je absolutne problem nechat ich u daktorych starkych. Su zvyknuti, ze tam chodia a hlavne vedia, ze vzdy pre nich prideme. Su spokojni, maju trosku zmenu, stari rodicia pre nich spravia vsetko, troska ich rozmaznavaju (starke vypekaju, vyvaraju,dedkovia zabudaju na svoj vek a vystrajaju s nimi, maznaju a mladez si to uziva a tak je to ok.) Ja si v nedelu, kedy su u svokrovcov porobim co treba, polenosim atd. Sprvu mi to bolo divne, ale zvykla som si a teraz je to uplne super. Ked je pekne, ideme s MM bud prec, alebo robime. Cela rodina si trosku oddychne 🙂 . Ved kde inde su deti vo vacsom bezpeci ako u starych rodicov? (samozrejme vynimky existuju :( ) Pre mna osobne je najdolezitejsie vidiet, ako ich starki lubia a pre to som ochotna tolerovat ovela viac. Opiciu lasku nie, ale to, ze im dopraju, to vidim strasne rada- budu to raz uzasne spomienky- ako mam aj ja ..

Moji rodičia by ju varovali bez problemov,lenže byvaju daleko od nas 😒 a svokrovci byvaju nedaleko,ale vobec
nemaju zaujem ☹ ani len na prechadzku ju nezoberu,hmm....čo už 😉