Večer u nás skoro nič nejazdí. Ako riešiť dopravu pre deti?
Dobrý večer.
Syn má večerné tréningy a keď skončí často už nemá normálny spoj domov.Tak poňho chodíme autom lenže nie vždy sa to dá zladiť s prácou a ostatnými povinnosťami.
Ako to riešite vy keď deti končia neskôr?
Vozíte ich stále? Alebo nejaký taxík?
@anonym_autor zrusit zbytocny kruzok, peniaze sa daju minut rozumnejsie alebo odlozit😉
@anonym_autor zrusit zbytocny kruzok, peniaze sa daju minut rozumnejsie alebo odlozit😉
@anonym_6b4e88 Zbytocny je tak jedine tento tvoj komentar.
@anonym_6b4e88 potom z neho vyrastie nula ako ty - tlieskam ti 👏
@anonym_6b4e88
Prestahovat sa kde chodi MHD 😆
@anonym_6b4e88 potom z neho vyrastie nula ako ty - tlieskam ti 👏
@anonym_fc44c4
Tiež sme považovali krúžky za stratu času, a aj tak sa náš syn stal milionárom 🤭
@anonym_fc44c4
Tiež sme považovali krúžky za stratu času, a aj tak sa náš syn stal milionárom 🤭
@anonym_fd610f ak si nevymyslas, tak je to ale ojedinely pripad. Vacsina deti bez kruzkov, bez zaujmu rodicov nemaju ani ken dobru vychovu, pri vybere skoly sa nemaju od coho odpichnut v dospelosti uz ani nehvoorim a tak koncia za pasmy... V tom lepsok pripade 🙈
Ja som bol asi v 30 kruzkich vsade som vydrzal 1-2 krat a vyprdol sa na to. Od
karate cez skauting a sachy
Na moj terajsi dospelacky zivot sa naozaj ze stazovat nemozem
@anonym_fd610f ak si nevymyslas, tak je to ale ojedinely pripad. Vacsina deti bez kruzkov, bez zaujmu rodicov nemaju ani ken dobru vychovu, pri vybere skoly sa nemaju od coho odpichnut v dospelosti uz ani nehvoorim a tak koncia za pasmy... V tom lepsok pripade 🙈
@lindusss2016
Naše deti vyrastali v zahraničí a tam sa na výchovu detí pozerajú trochu inak. 😊
Veľký dôraz sa kladie aj na priestor na voľnú hru a oddych. Deti po školskom dni potrebujú čas jednoducho vypnúť, načerpať energiu, hrať sa podľa seba a rozvíjať vlastnú kreativitu, bez toho, aby mali každý deň naplánovaný do poslednej minúty. Myslím si, že keď je krúžkov a povinností priveľa, deti môžu byť zbytočne preťažené a namiesto radosti z detstva si môžu odniesť skôr pocit, že stále niečo musia. 😊
My sme to tak chodili najbližšie spojom ako sa dalo a odtiaľ nás zobrali rodičia. Neviem či je u vás taká možnosť..
Na krúžok ma brával ujo so spolužiačkou(ona bývala o dedinu ďalej). Bola to veľká pomoc 🙂
Neskúšali ste? Či nechodí niekto vašim smerom? Mohli by ste sa striedať s inými rodičmi.

Rodičia zoberú viac deti do autá a rozvozia ich.
Potom další týždeň sa rodičia prestriedaju