Žehlíte novorodencovi oblečenie?
Ak áno, do kedy? Pri prvom dieťati som žehlila, teraz zvažujem ..
Ďakujem za skúsenosti🙂
Max 2 mesiace. Nezehlim ani nam.maximalne muzovi veci do prace.úplne zbytocne zabity cas
Pri prvom som žehlila 2 roky, pri druhom 3 mesiace. 🙂 Teraz nežehlím vôbec. Občas, košeľu, či nohavice.
nam nic, ani sme zehlicku nemali 😀
drobcovi zehlim vsetko (paradoxne okrem osusky ktoru som poprve zabudla 🙈 a odvtedy konci len v susicke) a budem do jeho 2r
Ja žehlim, pre mňa je to relax, okrem spodného prádla všetko, a pritom mám aj sušičku. Aj synovi, ak sebe, aj mužovi, takto sa mi viac páčia veci. Rob, ako to tebe vyhovuje. Ak by ma to nebavilo, kašľala by som na to, je to žrút času 🙈
@zooeynka práve preto nechápem tejto diskusii 🤭
@sasitimi17 niekto si robi statistiku asi 🙂
žehlila som, žehlím stále
Nezehlim od narodenia, zbytocnost. Aby to mal na sebe 5 minut a potom sa ogrcal? Cas radsej travim hrou s dietatom, nez so zehlickou.
Prvej som vyzehlila prvykrat vsetko, druhej asi tiez a treti prezil bez zehlicky... Zehlim jedine postelne pradlo aj to len preto, lebo pokrcene sa mi nepaci dat na postel.
@zoja1234 kym bola dcerka malinká, tak som zehlila, ked spala alebo bola pri mne na gauci, ked uz lozila, a behala, tak zasadne len vecer po večeroch ked zaspala, aby sa mi neplantala okolo zehlicky a od cca 2.5 roka zehlim pocas dna, kym sa hra pri mne v obyvacke... alebo vecer pri telke, pustim film a zehlim...
Pokiaľ sme nemali sušičku tak áno.. Odkedy ju mame tak už nie🙂je to zbytočné podľa mna
Druhej dcére prvé 2tyzdne
Zo susicky mi netreba zehlit
Mám sušičku ale cca. do roka žehlim. Skôr pre taký môj pocit, myslím že keď je sušička nieje to úplne potrebné

Ja zehlim a mna to aj bavi. Ved su to male vecicky, ozehlene za par minut. Urcite do 6-12 mesiacov veku by.som zehlila, maju velmi citlivu kozu nachylnu na ekzemy. Alebo alernativne per v Lovele