icon

Žehlíte novorodencovi oblečenie?

24. aug 2022

Ak áno, do kedy? Pri prvom dieťati som žehlila, teraz zvažujem ..
Ďakujem za skúsenosti🙂

Strana
z2
basska_b
24. aug 2022

Ja zehlim a mna to aj bavi. Ved su to male vecicky, ozehlene za par minut. Urcite do 6-12 mesiacov veku by.som zehlila, maju velmi citlivu kozu nachylnu na ekzemy. Alebo alernativne per v Lovele

zorkahorka
24. aug 2022

Max 2 mesiace. Nezehlim ani nam.maximalne muzovi veci do prace.úplne zbytocne zabity cas

zoja1234
24. aug 2022

@trinneo a kedy to stíhaš robiť?

zuzana253
24. aug 2022

Pri prvom som žehlila 2 roky, pri druhom 3 mesiace. 🙂 Teraz nežehlím vôbec. Občas, košeľu, či nohavice.

zuzanka.zuzu
24. aug 2022

nam nic, ani sme zehlicku nemali 😀
drobcovi zehlim vsetko (paradoxne okrem osusky ktoru som poprve zabudla 🙈 a odvtedy konci len v susicke) a budem do jeho 2r

oblecenie99
24. aug 2022

Ja žehlim, pre mňa je to relax, okrem spodného prádla všetko, a pritom mám aj sušičku. Aj synovi, ak sebe, aj mužovi, takto sa mi viac páčia veci. Rob, ako to tebe vyhovuje. Ak by ma to nebavilo, kašľala by som na to, je to žrút času 🙈

sasitimi17
24. aug 2022

@zooeynka práve preto nechápem tejto diskusii 🤭

zooeynka
24. aug 2022

@sasitimi17 niekto si robi statistiku asi 🙂

risolino
24. aug 2022

žehlila som, žehlím stále

beata_k
24. aug 2022

Nezehlim od narodenia, zbytocnost. Aby to mal na sebe 5 minut a potom sa ogrcal? Cas radsej travim hrou s dietatom, nez so zehlickou.

guiseppinka
24. aug 2022

Prvej som vyzehlila prvykrat vsetko, druhej asi tiez a treti prezil bez zehlicky... Zehlim jedine postelne pradlo aj to len preto, lebo pokrcene sa mi nepaci dat na postel.

trinneo
24. aug 2022

@zoja1234 kym bola dcerka malinká, tak som zehlila, ked spala alebo bola pri mne na gauci, ked uz lozila, a behala, tak zasadne len vecer po večeroch ked zaspala, aby sa mi neplantala okolo zehlicky a od cca 2.5 roka zehlim pocas dna, kym sa hra pri mne v obyvacke... alebo vecer pri telke, pustim film a zehlim...

lorin29
25. aug 2022

Pokiaľ sme nemali sušičku tak áno.. Odkedy ju mame tak už nie🙂je to zbytočné podľa mna

didi2102
25. aug 2022

Druhej dcére prvé 2tyzdne

mimi3008
25. aug 2022

Zo susicky mi netreba zehlit

mamalaskam
25. aug 2022

Mám sušičku ale cca. do roka žehlim. Skôr pre taký môj pocit, myslím že keď je sušička nieje to úplne potrebné

Strana
z2