Žehlíte novorodencovi oblečenie?
Ak áno, do kedy? Pri prvom dieťati som žehlila, teraz zvažujem ..
Ďakujem za skúsenosti🙂
Nežehlila som ani pri jednom.
Zehlila som cca do 1,5r. Potom sme kupili susicku a uz nezehlim.
Nie, nezehlila som, ani mi to nenapadlo, mame sušičku a žehličku už a ni neviem kde ju mam, nezehlim vôbec nič .
Pri prvom som zehlila, pri druhom som to nestihala a zistila som, ze je to uplne jedno 🙂
Detske veci som prala zvlast od našich.
Žehlila a stále žehlím/10m
Nezehlila som ani jednému 😁
Zehlim vsetko a zehlila som aj ked boli deti bábätká.
Zehlila som, do dnes zehlim takmer vsetko.
ja som pri malej zvykla zehlit uplne vsetko, keby mam druhe, asi by som to zvazila 😀 samozrejme, ked je dietatko celkom malinke, tak treba, mozno tak prvy mesiac-dva by som povedala.
Ja som zehlila prve tri mesiace, potom mi jedna porodna asistentka povedala ze je to zbytocne a oslobodila ma 😂
Nezehlila som pri ziadnom babatku. Mozno to ma vyznam ak ma dieta exemy alebo nejake kozne papluhy, ale pri zdravom babatku je to zbytocne.
Pri prvom som žehlila všetko do 1,5 roka odvtedy len nové oblečenie, pri druhom tiež plánujem žehliť 😊
Zehlim detské aj dospelé veci, dcera bude mat 4 roky a pri druhom budem žehliť tiež vsetko vsetkym
Do 2 rokov som zehlila vsetko.
Nie
pri prvej dcere som zehlila do roka, teraz mam 8mesacnu a tiez zehlim, tiez cca do roka planujem
Nie, ja krkavcia mat nezehlim 😀
Moja mama ozehlila synove veci, kedze sme narychlo museli dokupit velkost 50 a narychlo prat, lebo bol taky drobny 😀 Nedala si to vyhovorit. Tak syn mal raz v zivote ozehlene 😀
Zehlim tak raz za rok, ked ideme na svadbu a pod. a treba nam kosele/bluzky. Inak nosime rifle a tricka, ked ich dobre zavesim, resp. hned po vybrati zo susicky odlozim, tak ich zehlit netreba 😉
Žehlila som pri prvej aj druhej dcére asi do roka 😁 tretí chudáčik musí vystačiť bez toho, tomu som žehlila len pred narodením, potom už nebol čas 🤷
Ano novorodencom som zehlila dokladne vsetko. Potom este tak do pol roka aspon co bolo priamo na telo. Inak doma vobec nezehlim len vynimocne..
zehlila som a zehlim stale.
Ďakujem vám za skúsenosti...ak to bude v mojich možnostiach tak budem žehliť, ak nie tak sa tým nebudem trápiť vidím že deti prežili aj bez toho (nadnesene povedané) .... rada by som žehlila ale mám isté zdravotné problémy už teraz počas tehotenstva
nezehlila som a ani nezehlim
Nezehlila, totalna zbytocnost.
Pri prvej mozno 2 mesiace,aj tak som prala zvlast vsetko.teraz chystam uz pre druhe babo a nezehlim nic.poradili mi na dezinfekciu k praniu pridat dezinfekciu na pranie z DMky(aj ine znacky maju,je bez vone),a tam to staci.
Ja žehlím aj 4 ročnej… a aj sebe.. no a?
@sasitimi17 no a nic 🙂 Niekto to povazuje za zbytocne, nezehli a nechyba mu to a niekto nie. Kazdy sme iny. Ved je to ok.
Ano. ZeHlim vsetko. Aj muzovi, aj detom 6 a 9.

Tretiemu som nežehlila, keď som vytiahla zo sušičky prádlo bolo jemné, bez čiastočiek prachu a bez problémov.. Pri prvých dvoch deťoch som nemala sušičku a žehlila som