Zvládate 3 detičky?
ako zvladate 3 deticky na dnesnu dobu? ja cakam tretie a bojim sa ako to dopadne poradte dakujem
gratulujem :D ale jak sme sas teraz stahovli do noveho tak som vsetky malicke veci povyhadzovala tak vecsinou my treba vsčetko kupovat :( som ja ale trupka NEVERILA SOM NIKOMU KED MY POVEDALI DO NOVEHO BYTU NOVY PRIRASTOK :D A JE TO TU
mam ale mamka po operacii s chrpticou a ocka mam v spanielsku inac su rozvedeny a svokrovci nie dakujem oni neradi strazia deti a ja by som ich ani tam NASILU NEDALA :D
@matta1 ako @jaduska , mne to pride s troma lahsie ako s jednym 😉 sme sami, mimo sk, da sa. jasne, pochybnosti boli, ale odkedy je tu c3 - patri sem od prvej sekundy, neviem si to inak predstavit. a keby sa akosi zadarilo c4 - aj to by som sa tesila. robit zacnem, ked bude mat c3 1 rok. uz ma miesto v jasliach.
@matta1 Keď bábätko čakáš, tak si ho určite nechaj, s tým by si sa asi ťažko zmierovala. Ja mám dve detičky po sebe - 18 mesiacov rozdiel a momentálne sa čiastočne lúčim s myšlienkou na tretie. Stále som si hovorila, že budeme mať tri detičky, ale necítim sa na to. Konečne zavládlo kľudnejšie obdobie, nikoho netreba kojiť dookola, v noci všetci spíme a pod. Ale keby sa tretie podarilo, určite si ho nechám a teším sa z neho. Ja teda dokonca to celé beriem tak, že keď budú títo dva samostatnejší - rozumej 8-10 rokov, keď budú mať, tak možno sa na to tretie dáme. Keď mi začne byť ľúto, že už nemám "bábätko"🙂
No tak teraz napisem pravdu a budem, nebodaj, oznacena za "supermatku" 😀 Ale napriek tomuto riziku to napisem, lebo to tak je - zvladam a s prehladom..a pracujeme na stvrtom 😉 Vsetko sa krasne da, len si treba zadelit spravne cas..Drzim palce, aby Ti vsetko dobre dopadlo 😉
@matta1 no dvacku musíš ešte dotlačiť🙂 Ale je to dosť, je to hnusný biznis a využívanie ľudí, ktorí sú tak zvedaví ako som bola ja. Hrooozne sme chceli dievčatko, nikde v rodine ani jedno, takže ja som sa celé tehotenstvo z neho vytešovala. A nakúpila celú garderóbu v ružovej🙂 Aj keď principiálne s tou sumou nesúhlasím, išla by som znovu. Ináč by som celé tehotenstvo nevedela čo čakáme. Na 3D nebolo nič vidno
v pondelok idem ku doktorovi ziatim kolko stoji tu v SNV dakujem asi si to hned dam urobit zase u nas v rodine nieje chlapcek tak uz by bolo aj na case :D
@matta1 ja mam tri deti, z toho teraz dvojcata. Da sa to zvladnut, byvame u nasich, mame starsiu Fabiu, manzelov plat, moju ubohu matersku, ale da sa. Uskromnime sa, nevyskakujeme. A psychicky som niekedy v koncoch, ale ked sa na mna usmeju, zvladla by som aj desat deti, len nec su zdrave.
@matta1 Opat po pravde poviem..neviem, ako by sa zilo na Slovensku..Zijeme v Anglicku a tu je to v pohode..Tu sa naozaj da velmi slusne zit. Myslim, ze na Slovensku by to bolo tazsie..len neviem posudit o ako vela tazsie. Jedno je iste - zvladnut zvladnete urcite. Mozno sa ale budete musiet trosku prisposobit novej situacii..
dost tazko sa tu zije bud rada ze si tam kde si ze nesi na Slovensku
no ja ked mam pravdu povedat, tak tri deti su na mna privela, ked sme mali dve deti tak som zvladala vsetko s prehladom a ked sa mi najmladsia narodila, tak tiez bolo vsetko ok, az doteraz, lebo uz chodi kade tade kade sa jej chce a ja za nou vsade musim behat, ale to len ked sme von, ale hlavne zadelit cas tak aby si vsetko stihla tak to je pre mna vela, a hlavne aby som sa vsetkym trom stihla rovnako venovat, a hlavne medzi synom a najmladsou je 5 rocny rozdiel a je to citit, pri potrebach, ked ANdrej niekde chce ist, respektive som chcela s nim chodit plavat aj s Nelkou, ale nemam kde nechat najmladsiu, tak jednoducho nechodime plavat, tak asi v tychto aktivitach ma to brzdi najviac a zatazuje, ze potom bud sedime doma, alebo ideme iba na to ihrisko a Andrej s Nelkou potrebuju uz aj ine aktivity, nielen ihrisko,tak som sa rozhodla pre nejaku posilu, ale to az od septembra, aby som mohla s dvoma starsimi chodit na kruzky
@bonaquaba vidis, tak my to mame jednoduchsie - aj ja mam podobne odstupy, len o rok mladsie. ale ja napr velkeho odovzdam pred plavarnou a zasa vyzdvihnem, na sport chodime vsetci, maly este sedi v nosici, ale aj so strednym sme to zvadli, kym mohol sam cvicit, na hudobku chodia dvaja starsi, maly je so mnou a tak dokola... vzdy sa to nejako utrasie ... a ked ideme na plavaren, tak aj s tatom - vsetci ... a na bagrovisko este aj so psom 😀 😀 😀
jasne, nie je na nich tolko casu, ako keby boli sami, ale nezda, ze by im to chybalo, maju seba navzajom a ulohy stihame aj tak robit..... ja by som nemenila. je to narocne, ano, ale ked sa zrovna nemlatia a nerevu a dokazu sa spolu zabavit - je to krasne. hlavne, ze su zdravi.
@funny no tak to mas super, ked to takto zvladate, mas pri sebe mm, tak to je lahsie, mne ked pride domov tak to je uplne iny zivot, mozeme ist s detmi hocikde a ja tiez si mozem vybehnut, ale ked som sama s nimi, tak sa to neda, ale snazim sa vselijako latat, aby sme nemuseli sediet doma,a moji dvaja sa stale mlatia to su stale v sebe a Nelka ta len place a place a dakedy toho uz mam dost, a ty si si ich ako vychovalala, ked sa ti ani nebiju a v tom mas pravdu, zdravie je najdolezitejsie
@bonaquaba hehehe, ale biju a ako! velky vyzera, ako keby bojoval s tigrom, lebo maly teraz strasne skriabe a hryzie 😀 preto sa mne osvedcilo ich stale niekam vyhanat von - do lesa, na tury, na bicykle, na kruzky, no jednoducho ustvat. vnutri je to s nimi na nevydrzanie, to ide len chvilu 😉 vsak na nich aj narevem, ale to nepomaha, im je to jedno, ale mne sa ulavi 😉 ja nie som ziadna supermatka a nemam pocit, ze by som to mala nejako velmi pod kontrolou 😀
nastastie najmensi je hrozne robustny, ten sa tom chaose bavi. ale mas pravdu, manzel chodi vecer z prace a vikendy byva doma. na sluzobky chodi teraz pomenej.
ale vedia sa spolu aj zahrat - a to som sa naucila si fakt vychutnavat...
ja si to inak neviem predstavit - teraz je ta faza malych deti, rastu neuveritelne rychlo a zachvilu budeme riesit pubertu. preto sa tesim z kazdeho dna, co sme spolu a este su mali. lebo to detske nadsenie z roznych kamienkov, paliciek a takych tych mini veci - to pominie. moje decka su hrozne dive, ale ked nieco mile vymyslia, povedia, alebo zaboduju v skolke, na terapii, som na nich hrda.... su moji a nedam ich 😉
@funny no u nas je to podobne, ked su von tak ani o sebe nevedia a nie su v sebe, ale aknahle su dnu, tak je to na nevydrzanie, ked Lucka bola mensia, tak som stale s nimi bola von,l ebo sa dalo, ale teraz ma rezim spanku a tak sa nam neda a tiez ked idem na ihrisko s nou von, tak ona sa na smykalku vyberie, ale ja sa bojim, aby nespadla so schodov, lebo smykda je vysoka, tak tam lietam z jednej strany na druhu za nou a dakedy sa na sebe rehocem, ze chodim za nou ako chora vrana na tej smykde myslim 😀 , tak snazim sa vyberat teraz aj miesta kde to nie je take nebezpecne, ale co ked dvaja starsi chcu byt na ihrisku, ale neva ako vravis, tento cas rychlo ubehne a neuveritelne to leti, ze o chvilu bude ta puberta a budeme riesit uplne nieco ine

a mozem sa opytat kto skusat TEST NA POHLAVIE ???????????????? NEVIEM SA DOCKAT :D DAKUJEM ZA ODPOVEDE