icon

Majú seniori e-mail a používajú internet?

thirstymonk
Včera o 08:07

Čauko. Kuchtím jednu vec na svojom localhoste - nazvime to "aplikáciou" a tá aplikácia má široký záber. Mierená je aj na malé deti, aj na dôchodcov. Čo myslíte, majú dedkovia a babky dnes e-mail? Poznajú internet? Či ešte stále seniorom treba servírovať popod nosy všetko na listočkoch?

Len aby som sa vedel zariadiť.
Diky

Strana
z3
anonym_29b298
Včera o 19:42
@milan987957

@milandobry
No ja neviem prečo nejaký mladý možno 30r. ťuťko sa naváža do dôchodcov.
Ja som pred mesiacom oslávil 77 a v mojom skladacím mobile mám 7 vybraných najlepších AI aplikácii a občas ich porovnávam ktorá je v akom odbore silnejšia. Mám 3 mailové účty selektované na rôzne oblasti komunikácie a typy adresátov. Mám cez 200 používanych aplikácií a 2 anti malware defendery, hlavne kvôli bezpečnosti bankových transakcií mobilbankingom cez moje ucty. Atď. Atď. Atď. A tu sa nejaký tutko odvažuje na seniorov. Hneď by som si ho podal

@milan987957 ked sa mozem pytat, k comu z IT si mal pristup v 90.rokoch,co si ovladal...?

anonym_1ea279
Včera o 20:17
@natalka13

preco seniorom? tu na koni 30r odmietaju online obj u lekarov, lebonto treba online uhradit, platby mobilom, platby online ..... ak si objednaju tak na dobierku🙈
moj 80r otec ma mail pouziva iphone pocitac IA hodinky..... hodnoty tlaku preposiela mailom z hodiniek lekarovi.
mama ma FB IG mail 78rocna.

@natalka13 objednavam na dobierku vzdy ked ide o nejaky novy, mne neznamy eshop, to nema nic s vekom, to je opatrnost 🙂

No a k otazke, ako ktori. Moja mama, svokrovci, aj vela dalsich ludi v okoli vo veku nad 60r (skor aj k 70 uz) maju email, pouzivaju internet, smartfony, objednavaju si dovolenky online, nakupy online a pod. Tiez poznach takych, ktori nic z toho nemaju ci nerobia. Vysoko individualne.

natalka13
Včera o 20:20
@anonym_1ea279

@natalka13 objednavam na dobierku vzdy ked ide o nejaky novy, mne neznamy eshop, to nema nic s vekom, to je opatrnost 🙂

No a k otazke, ako ktori. Moja mama, svokrovci, aj vela dalsich ludi v okoli vo veku nad 60r (skor aj k 70 uz) maju email, pouzivaju internet, smartfony, objednavaju si dovolenky online, nakupy online a pod. Tiez poznach takych, ktori nic z toho nemaju ci nerobia. Vysoko individualne.

@anonym_1ea279 a ked zaplatis dobierku za kabelku a v krabici budu stare noviny? Ako ti to pomoze?

marianarem
Včera o 21:14

@thirstymonk Tak asi ako ktori. Moji rodicia su 70tnici a na internete su vareni-peceni, emaily maju a pouzivaju. Socialne siete ale nie. Kolegovia z prace 60+, 70+ su na tom podobne, inernet a email vo velkom, socialne siete mensina. Suseda babka Anka 89rocna internet nepouziva a nezaujima ju, socialnu siet ma vytvorenu nazivo a velmi bohatu.

marica61
Včera o 21:30

@thirstymonk Jasné, že máme internet a email, dokonca platím všetko cez internetbanking, platenie kartou v obchode je samozrejmosť.
Nemysli si, že len ty si šampión. Máme s manželom po 70-ke. 🥰👍😃

euka210
Včera o 22:34

@thirstymonk moji 74r rodicia maju xy rokov mail, vedia si co to pohladat. 68r svokra sa nezaujima ani o net ani nic podobne. Mobil ma este tlacitkovy, rovnako aj moja mama.
Su i taki, co funguju na nete, pc, fb a pod.a maju 70r.

Strana
z3