icon

Platba za zariadenie sociálnej starostlivosti: čo je pravda?

Dnes o 19:37

Ahojte , neviete mi povedať, či je pravda, že pri umiestnení do zariadenia sociálnej starostlivosti sa platba za zariadenie nemože zrealizovať formou internetbankingu z účtu klienta, ktorý je umiestnený do uvedeného zariadenia? Ale musí sa platiť z účtu osoby, ktorá podala žiadosť o umiestnenie? Nie je to blbosť?

Strana
z2
autor
Dnes o 22:12
@anonym_714015

@anonym_autor Fuuha, este pravnik, grc.. Este aj sestru bezcharakterne klamat. Ale okradat otca (aj vas!) , tak to je iny level hnusu..

@anonym_714015 tak ano, je to tak, pre klud v rodine som to stale preluskla, ale asi uz vacsieho debila zo seba robit nenecham

autor
Dnes o 22:13
@anonym_714015

@anonym_autor Fuuha, este pravnik, grc.. Este aj sestru bezcharakterne klamat. Ale okradat otca (aj vas!) , tak to je iny level hnusu..

@anonym_714015 cim dalej , tym viac sa mi zda, ze je bez chrbtovej kosti, nikoho vo svojom okoli nepoznam , co by zazival nieco podobne

anonym_714015
Dnes o 22:15
@anonym_autor

@anonym_714015 odovodnuje to tym, ze lieky, pluenky apod- ale minuly mesiac to bolo 500 eur, to sa mi zda brutal premrstena suma

@anonym_autor Aj to sa dokladuje. A aj na lieky a hygienicke veci atd. Posielam vzdy, ked o to poziadaju z maminho uctu a do poznamky pisem, ze ide o doplnenie depozitu. A vzdy si od nich pritom vyziadam vyuctovanie nakladov, poslu mi to na mail a hned aj preposielam bratovi, aby vedel, aka platba odisla z uctu okrem pravidelnej mesacnej uhrady.

autor
Dnes o 22:19
@anonym_714015

@anonym_autor Aj to sa dokladuje. A aj na lieky a hygienicke veci atd. Posielam vzdy, ked o to poziadaju z maminho uctu a do poznamky pisem, ze ide o doplnenie depozitu. A vzdy si od nich pritom vyziadam vyuctovanie nakladov, poslu mi to na mail a hned aj preposielam bratovi, aby vedel, aka platba odisla z uctu okrem pravidelnej mesacnej uhrady.

@anonym_714015 ale on tvrdi, ze to kupovsl on, nie zariadenie

anonym_714015
Dnes o 22:19
@anonym_autor

@anonym_714015 praveze surodenec je pravnik 😀 otec ma alzheimera, tazky stupen, zbaveny svojoravnosti zatial nebol

@anonym_autor Vydrbany bratcek pravnik a aj som si myslela, ze pojde o taku diagnozu (u nas to iste). Cize vie, ze otec uz nijako kontrolovat ucet ani mu zrusit dispozicne pravo nie je schopny. Kedze je pravnik, "nevybavil" otcovi aj obmedzenie sposobilosti na pravne ukony? Aj ked v tomto pripade by to bola uz len formalita, kedze uz ziadnych ukonov nie je schopny.

autor
Dnes o 22:20
@anonym_714015

@anonym_714015 tak takto si to aj ja predstavujem, zeby to pri korektných a normálnych slušných vzťahoch malo vyzerať

autor
Dnes o 22:21
@anonym_714015

@anonym_autor Vydrbany bratcek pravnik a aj som si myslela, ze pojde o taku diagnozu (u nas to iste). Cize vie, ze otec uz nijako kontrolovat ucet ani mu zrusit dispozicne pravo nie je schopny. Kedze je pravnik, "nevybavil" otcovi aj obmedzenie sposobilosti na pravne ukony? Aj ked v tomto pripade by to bola uz len formalita, kedze uz ziadnych ukonov nie je schopny.

@anonym_714015 o tom nič neviem, keďže mi nič nepovedal, to sa asi nedá nikde zistiť? na úrade alebo tak?

Strana
z2