Je reálne postaviť kvalitnú novostavbu do 150 tisíc eur?
Ahojte, je podľa vás reálne v dnešnej dobe postaviť kvalitnú novostavbu do 150 tisíc eur ? Povedzme 90-100m švorcovych.
Modra strecha,je forum o stavani,prerabani,kupovani a chlapi poradia viac.
Skus sa tam opytat.
Ťažko, možno tvrdá svojpomoc.
Ja si myslim, ze ano ale len cisto dom. Ppchybujem,ze by vyslo aj na plot,dlazbu,branu,... Drzim palce. Ale aj keby do 200 tisic, stale je to ok .. pozeram casto reality, nove domy aj s pozemkami u nas predavaju po cca 300 tisic a aj so ziskom samozrejme.. takze sa to musi dat.
@anonym_autor pozri si katalogove projekty r.domov,napr.
https://www.eurolineslovakia.sk/sk
Pri kazdom projekte,je cenova kalkulacia mat.a rozpocet, pri stavbe na kluc a svojpomocne.
Nepistaviš.
Jasne ze je, len treba by sikovny, zohnat material bez DPH a nebat sa, v mojej rodine sa takto staval rodinny dom od zakladu 4 roky, okrem betonovania zakladu domu a strechy si spravili vsetko sami, kurenie, okna, fotovoltaiku, dlazbu, kupelnu, teraz dokoncuju obvodovy ochranny mur voci svahu, fimy su dnes na Slovensku mega predrazene lebo kazdy majitel musi mat BMW za 160 000€ a preto v skoro kazdej najdes romaka, dokonca samotna firma ti material na stavbu ukradne.
@anonym_c4f07c hmmm, každý majiteľ stavebnej firmy musí mať BMW za 160000? No, idem sa opýtať môjho muža, kde je ten jeho bavorak 🤔. Ja mám 13 ročný sharan a on 10 ročnú dodávku 🤭.

@anonym_c4f07c za štyri roky by som sa na taky dom mohla vysrať. To sa akurát tak po styroch rokoch rozvedu.
@anonym_c51ed1 Ale maju "DOMČEK"😏😜