icon

Návrh investičného jednoizboveho bytu 24 m2

herieta123
Včera o 13:29

Návrh investičného jednoizboveho bytu 24m4

Ahojte, čo poviete na tento náš návrh jednoizboveho bytu? Potrebujem viac názorov, mne sa to páči ale možno ešte nejake užitočné zmeny vás napadnú. Jedna sa o malinky jednoizbový byt, takze som musela využiť každý cm aby tam bolo všetko potrebné . Chcela som, aby tam bol gauč aj plnohodnotná postel, keďže som v mladosti bývala v jednoizbaku, tak toto bola moja podmienka 🙂 plnohodnotný spánok nenahradí gauc. TV bude otočná, čiže sa bude dať bez problémov pozerať z postele.
A ak ma niekto slušnosti so spotrebičmi, poraďte do akej značky ísť, aby boli kvalitne ale nie veľmi drahé , taká zlata stredná cesta. Dakujeeeem

herieta123
autor
Včera o 15:35
@biba_18

@herieta123 a teraz čítam - čo má 24 štvorákov a čo má celkovo 36?

@biba_18 asi viem lepšie koľko ma m2 🙂
Áno táto miestnosť ma 24 +chodba a kúpeľňa .

herieta123
autor
Včera o 15:38
@anonym_850147

V takom byte nie je podstatny ostrovcek, ale ulozne priestory. Kde su skrine? Ci nieco nevidim? Kde su tie 4 foto?

@anonym_850147 hore nad linkou je veľa úložného priestoru, vedľa rúry je vstavaná chladnička a od nej na ľavo je všetko úložný. Plus chodba tam je 2m vstavaná skriňa .myslim si, že úložného priestoru tam bude dosť , ak sa mýlim povedzte 🙂))

herieta123
autor
Včera o 15:38
@anonym_f08987

@herieta123
Ako by moj sef povedal snazis sa upliest z ho**a bic, nic v zlom, ale ta zastena je pekna ale len zmensuje mini byt,
Mozno skor daco taketo

Ada Wall Bed With Integrated Sofa – InvisibleBed.com https://share.google/qaBmxGLCaO4sQFhb5

@anonym_f08987 pozerala som tie postele , ale sú príliš drahé a zamna to je nepraktické

herieta123
autor
Včera o 15:39
@anonym_037df8

Je to maličké, ale kuchyňa vyzerá ok, aj ten pult, to by som nechala tak. Ale osobne by som prehodila tu posteľ ku stene miesto toho pracovného stola (kľudne by som ju dala až ku stene, aj tak to predpokladam bude pre jedného človeka). Môžeš to nechat nejako vizuálne oddelené od kuchynskej linky, tou zastenou napríklad. A pracovný stôl môžeš tým pádom prehodiť oproti k oknu, bude to oveľa praktickejšie ako pracovať alebo sa učiť v tme v kúte. Keby som to zariadzovala pre seba, telku a sedačku by som nedávala vôbec. Viac by som ocenila ten voľný priestor medzi posteľou a pracovnou časťou. Na mňa pôsobí tá posteľ v strede nejako klaustrofobicky, v podstate máš len trošku miesta po stranách.

@anonym_037df8 ďakujem krásne za nápad a názor ☺️

biba_18
Včera o 15:40

@herieta123 lenže v zadaní píšeš že byt má 24 štvorákov, teda aj s kúpelňou a chodbou… keď tak napíš že izba má 24 a nie byt…

anonym_0f82af
Včera o 15:43

@herieta123 Mne sa to páči, akurát by som sa bála, že či by som nohami nebúchala o tú stenu, keď budem spať v posteli. Chýba mi tam ešte digestor, ale viem, že v niektorých domácnostiach si ho nedávajú.

anonym_850147
Včera o 15:45
@herieta123

@anonym_850147 hore nad linkou je veľa úložného priestoru, vedľa rúry je vstavaná chladnička a od nej na ľavo je všetko úložný. Plus chodba tam je 2m vstavaná skriňa .myslim si, že úložného priestoru tam bude dosť , ak sa mýlim povedzte 🙂))

@herieta123 uvodny popis nebol presny a odkial mame vediet, ze je tam 2m skrina.? Z 1 foto tiez vela nevidim

muzula
Včera o 15:45

Ja tam digestor "vidim" (teda skor tusim) - napravo od umyvadla je varna doska a digestor je pravdepodobne nad nou, zabudovany.

herieta123
autor
Včera o 15:54
@biba_18

@herieta123 lenže v zadaní píšeš že byt má 24 štvorákov, teda aj s kúpelňou a chodbou… keď tak napíš že izba má 24 a nie byt…

@biba_18 je to dôležité ? 🙂 riešim iba tento priestor , ktorý ma 24 m2 ☺️ takze pre vás nepodstatná vec. Áno mala som napísať miestnosť, nenapadlo ma že sa tu budú riešiť takéto ,,detaily ,, sama vidíte že kúpeľňa na fotke nieje.

herieta123
autor
Včera o 15:55
@anonym_850147

@herieta123 uvodny popis nebol presny a odkial mame vediet, ze je tam 2m skrina.? Z 1 foto tiez vela nevidim

@anonym_850147 ja som vám odpísala na vašu odpoved, koľko skríň tam je a či je to podľa vás dostačujúce, nič viac 😊

herieta123
autor
Včera o 15:56
@anonym_0f82af

@herieta123 Mne sa to páči, akurát by som sa bála, že či by som nohami nebúchala o tú stenu, keď budem spať v posteli. Chýba mi tam ešte digestor, ale viem, že v niektorých domácnostiach si ho nedávajú.

@anonym_0f82af ďakujem za názor , áno nad tým som rozmýšľala aj ja , preto nedám tie lamely úplne až k postel ale nechám tam par cm 🙂 digestor je nad varnou doskou zabudovaný

herieta123
autor
Včera o 15:57
@muzula

Ja tam digestor "vidim" (teda skor tusim) - napravo od umyvadla je varna doska a digestor je pravdepodobne nad nou, zabudovany.

@muzula presne tak ☺️

biba_18
Včera o 16:05

@herieta123 preto píšem čo píšem - ak viem že to má mať 24 vrátane kúpelne - toto na fotke 24 mať nemôže. je to jednoduchá matika. je teda jedno čo ty si myslíš - dôležité je čo napíšeš…
čo sa týka rozmiestnenia - ja by som posteľ a gauč v jednej izbe nepotrebovala. ak ty potrebuješ - to môže ostať tak ako to je. len mne tam chýba poriadny stolík ku gauču, telka je nad gaučom, to neviem ako by sa dala pozerať. ak by som tam mala ísť bývať ja, veľmi by som sa čudovala o čom ten gauč vôbec je… 😏 a ako by som tú telku pozerala a ako by som si pripojila ntb k telke… máš tam síce prcaovný kút - ale ten by som ja osobne vôbec nevyužila, ak by som nechcela pracovať na HO… 🤷‍♀️

anonym_d86f86
Včera o 16:10
@muzula

to sa vola perspektiva

@muzula
Ukazovala som to aj v kancelarii ta 1 sa nevola perspektiva to je perspektivny gulas, ale to je jedno lebo 2, 3, 4 su OK,
PS; Na garzonku taka kuchynska linka na investicny byt je luxus vyhodene peniaze,

tykat
Včera o 16:18

@herieta123 tak bez pohladu zhora s celkovou dispoziciou bytu a rozmerov sa to posudit velmi neda.

herieta123
autor
Včera o 16:20
@biba_18

@herieta123 preto píšem čo píšem - ak viem že to má mať 24 vrátane kúpelne - toto na fotke 24 mať nemôže. je to jednoduchá matika. je teda jedno čo ty si myslíš - dôležité je čo napíšeš…
čo sa týka rozmiestnenia - ja by som posteľ a gauč v jednej izbe nepotrebovala. ak ty potrebuješ - to môže ostať tak ako to je. len mne tam chýba poriadny stolík ku gauču, telka je nad gaučom, to neviem ako by sa dala pozerať. ak by som tam mala ísť bývať ja, veľmi by som sa čudovala o čom ten gauč vôbec je… 😏 a ako by som tú telku pozerala a ako by som si pripojila ntb k telke… máš tam síce prcaovný kút - ale ten by som ja osobne vôbec nevyužila, ak by som nechcela pracovať na HO… 🤷‍♀️

@biba_18 ok , beriem. Zle som sa vyjadrila , mala som napísať miestnosť 🙂
Bývala si vvjednoizbovom byte ? Najlepšie to pochopia ti, čo bývali 🙂
ja som bývala dva roky, preto som ten gauc dala pod telku, pretože za dva roky sme ani raz nesedeli na gauči a nekukali telku. Vždy sme pozerali z posteli, preto som to vyriešila s otočnou tv že sa dá pozerať aj z postele. Keď prišla napr návšteva , tv sme nepozerali max sme si zapli hudbu. Dá sa sedieť za pultom a pozerať tv ak by napr pracovali za ntb a chceli popritom pozerať. Poprípade si vedia gauc premiestniť chrbtom k pultu. Bude tam tak či tak dostačujúci priestor .

herieta123
autor
Včera o 16:24
@anonym_d86f86

@muzula
Ukazovala som to aj v kancelarii ta 1 sa nevola perspektiva to je perspektivny gulas, ale to je jedno lebo 2, 3, 4 su OK,
PS; Na garzonku taka kuchynska linka na investicny byt je luxus vyhodene peniaze,

@anonym_d86f86 to je už náš problém či sú to vyhodené peniaze 🙂 nechcem ho zariadiť a prenajať len tak aby bol- ako robia všetci. Na oko všetko lacno zariadené , nabuchane . Len aby bolo a zarábalo 🙂

Chcem ho zariadiť tak, ako keby som ho zariadila pre seba 😊
kvalitne , aby tam nič nechýbalo a nájomcovia boli spokojní 😎

anonym_87c7ba
Včera o 16:24
@herieta123

ja som bývala dva roky, preto som ten gauc dala pod telku, pretože za dva roky sme ani raz nesedeli na gauči a nekukali telku. Vždy sme pozerali z posteli, preto som to vyriešila s otočnou tv že sa dá pozerať aj z postele. Keď prišla napr návšteva , tv sme nepozerali max sme si zapli hudbu. Dá sa sedieť za pultom a pozerať tv ak by napr pracovali za ntb a chceli popritom pozerať. Poprípade si vedia gauc premiestniť chrbtom k pultu. Bude tam tak či tak dostačujúci priestor .

@herieta123 v tom ze ty nepozeras telku z gauca tipujem budes 1 z tisica. Pri prenajme (business) sa musis odosobnit od tvojich zvykov a riesit zvyky 99% populacie. Robis to "pre inych"... takze co najviac generalne a vyuzitelne. Tie okna som myslel, ze vyzeraju skor ako byvaly nebytovy priestor - vyklad (zima / teplo / hluk / malo sukromia... ale mozno zly obrazok...

bludna
Včera o 16:29

@herieta123 Byvala som v jednoizbaku rovnakej vymery. Za mna tam mas kopu zastavaneho priestoru, vobec ten byt neposobi vzdusne. Tie lamely su fakt otrasne. Ak to chces vizualne oddelit, dala by som tam vysoku kovovu policu. Pokojne sa da ukotvit zo stropu a dat len do polovice vysky, ked sa bojis, ze sa nebudu dat vystriet nohy. Uplne by som sa v takom malom priestore vyhla drevodekoru a isla do niecoho moderneho. Telku by som nedavala vobec. Hlavne ak planujes prenajimat mladym ludom a nie boomerom 😀 Zvysok je za mna rozlozeny velmi rozumne.

herieta123
autor
Včera o 16:30
@anonym_87c7ba

@herieta123 v tom ze ty nepozeras telku z gauca tipujem budes 1 z tisica. Pri prenajme (business) sa musis odosobnit od tvojich zvykov a riesit zvyky 99% populacie. Robis to "pre inych"... takze co najviac generalne a vyuzitelne. Tie okna som myslel, ze vyzeraju skor ako byvaly nebytovy priestor - vyklad (zima / teplo / hluk / malo sukromia... ale mozno zly obrazok...

@anonym_87c7ba áno máš pravdu, preto je tam možnosť , že si nájomcovia gauc prehodia oproti tv , chrbtom pri pulte. Je tam priestorovo aj táto možnosť. 🙂 rátam aj stym . Nie nie , je to krásna novostavba 🙂 a výhľad a kľud lepši nemôže byt 🙂 foto je len vizualizacia , takyto je pohľad z okien/ balkóna

biba_18
Včera o 16:33

@herieta123 no, takto… mama žila v gasonke - teraz tam je syn - áno, ona pozerala telku a syn má na telku napojený comp… ja osobne mám telku zapnutú 24/7 a aj veci do práce sa mi lepšie robia na gauči ako na stoličke 😏
zariadenie bytu je veľmi individuálne… ak natrafíš na takých ako si ty budú s tým bytom ok - ak na takých ako sme my, bol by problém 🤷‍♀️

biba_18
Včera o 16:37

@bludna môj syn má 25 a má telku. nepozerá na nej síce tv vysielanie - ale netflix, hbo, iné platformy, yt, a má zapojený aj comp na ňu. telka nie je iba pre boomerov… a keď tam bude mať nejakého futbalového alebo hokejového fanúšika, ten tiež veľmi telku za chrbtom neocení 😏

anonym_9fe49e
Včera o 16:51
@herieta123

@herieta123 pripajam sa k nazoru ze TV za chrbtom gauča nie je dobry napad. vy ste boli asi vynimka, nepoznam nikoho kto by TV mal takto, aj ti co ju minimalne vyuzivaju, ju maju oproti gaucu alebo kreslu. skrinka nad postelou (otvorena nika) je neprakticka, ak si tam odlozi mobil, hodinky, prstene a pod. musi sa postavit na posteli. radsej by som pridala len taku jednu stvorcovu niku/policku vedla postele alebo na zem postavila nejaky maly stolik s uloznym priestorom (ako stolicka na nozickach). nabytok je pekny, moderny, aj linka. spotrebice Whirpool su ok. na okna by som nedavala tie zvisle zaluzie ale nejaky pekny bezovy zaves a kludne aj zaclonu hladku az po zem. takisto stolik pred gauc by som vybrala taky s polickou trosku vacsi. inak navrh je ok.

herieta123
autor
Včera o 17:48
@biba_18

@herieta123 no, takto… mama žila v gasonke - teraz tam je syn - áno, ona pozerala telku a syn má na telku napojený comp… ja osobne mám telku zapnutú 24/7 a aj veci do práce sa mi lepšie robia na gauči ako na stoličke 😏
zariadenie bytu je veľmi individuálne… ak natrafíš na takých ako si ty budú s tým bytom ok - ak na takých ako sme my, bol by problém 🤷‍♀️

@biba_18 áno jasne , netrafim každému do vkusu, to mi je jasne. Ale tak ak by to bolo ako píšete vy, tak stále je tam možnosť ako som písala , že si premiestnia gauc 🙂

herieta123
autor
Včera o 17:49
@bludna

@herieta123 Byvala som v jednoizbaku rovnakej vymery. Za mna tam mas kopu zastavaneho priestoru, vobec ten byt neposobi vzdusne. Tie lamely su fakt otrasne. Ak to chces vizualne oddelit, dala by som tam vysoku kovovu policu. Pokojne sa da ukotvit zo stropu a dat len do polovice vysky, ked sa bojis, ze sa nebudu dat vystriet nohy. Uplne by som sa v takom malom priestore vyhla drevodekoru a isla do niecoho moderneho. Telku by som nedavala vobec. Hlavne ak planujes prenajimat mladym ludom a nie boomerom 😀 Zvysok je za mna rozlozeny velmi rozumne.

@bludna ďakujem za názor 🙂 čo je podľa teba moderne ? Do akej farby ?

herieta123
autor
Včera o 17:50
@anonym_9fe49e

@herieta123 pripajam sa k nazoru ze TV za chrbtom gauča nie je dobry napad. vy ste boli asi vynimka, nepoznam nikoho kto by TV mal takto, aj ti co ju minimalne vyuzivaju, ju maju oproti gaucu alebo kreslu. skrinka nad postelou (otvorena nika) je neprakticka, ak si tam odlozi mobil, hodinky, prstene a pod. musi sa postavit na posteli. radsej by som pridala len taku jednu stvorcovu niku/policku vedla postele alebo na zem postavila nejaky maly stolik s uloznym priestorom (ako stolicka na nozickach). nabytok je pekny, moderny, aj linka. spotrebice Whirpool su ok. na okna by som nedavala tie zvisle zaluzie ale nejaky pekny bezovy zaves a kludne aj zaclonu hladku az po zem. takisto stolik pred gauc by som vybrala taky s polickou trosku vacsi. inak navrh je ok.

@anonym_9fe49e ďakujem za názor . Noo hej nad tou skriňou vedľa posteli stále rozmýšľam či dať či nie. S tým som neni stotoznena ani ja na 100%
Áno na oknách bude len dlha záclona , budú tam vonkajšie žalúzie 🙂

bludna
Včera o 18:22
@herieta123

@herieta123 Ako som pisala, urcite by som sa vyhla drevodekoru, nevyzera to pekne snad v nijakom interieri. Tie vrchne skrinky v kuchyni by som zrusila uplne. Stolarina je draha a su tam zbytocne, miesta je kopec a je to predsalen jednoizbak, budu tam tak max 2 ludia. Dala by som tam uzku policu s podsvietenim alebo 2 male lampy zvrchu na svetlo. Snazila by som sa vyuzit farebny akcent, akakolvek sa ti paci, a v tej farbe pridat uzke subtilne regale na miesto niektorych vstavanych prvkov. Nech je do cele vzdusnejsie. Asi by som zrusila aj ten pult a nahradila sedenim. Tiez nieco subtilnejsie, idealne okruhly stol, ziadne hrube nohy ani kovove podstavy. Zaclony/zavesy by isli prec, vyhlad je len na nejaku luku, odkial nikto nebude vidiet do bytu. Osvietenie je za mna strasne tvrde. Zvolila by som nieco prijemnejsie/nenapadnejsie. Ale toto su subjektivne veci z mojho pohladu. Myslim si, ze dispozicia je vyriesena velmi dobre na tento ucel.

bludna
Včera o 18:29
@herieta123

@herieta123 Inspirovala by som sa napriklad tu. Su to jednoduche riesenia ale byty posobia ovela vzdusnejsie.
https://www.rules.sk/interier/dvojizbovy-byt-gu...
https://www.rules.sk/interier/farebny-byt-na-pr...

anonym_dea38f
Včera o 18:49

Mne sa to veľmi páči, akurát ten pult by som tam nedala, ale klasický guľatý stol a stoličky, na ktorých sa sedí určite pohodlnejšie ako na barových..

anonym_0dcdaf
Včera o 18:52

@herieta123 návrh je pekný, ale tiež mi nedáva zmysel tá TV nad gaučom nakoľko na ňu nevidíš, tak nechápem na čo tam je. Asi by som sa snažila skôr ju dať do priestoru.