icon

Poskytujete jedlo robotníkom počas práce?

12. jún 2026

Ak vám príde niekto niečo robiť - napr. aj na celý deň - myslím majstra/robotníka - platíte ho - dávate im aj nejaké jedlo? Myslím obed.
Alebo podľa toho, ako dlho sa zdržia?
Ďakujem za názory.

Strana
z3
anonym_38cd78
Včera o 05:36

Áno ja som tak naučená. Teda keď nám niekto príde robiť väčšie prace tak ich ponúkneme, buď niečo navarím ale spravim chlebíčky, jednohubky… ale to sa musí zdržať fakt dlhšie, napr. keď nám robia výkopové prace, pripadne stolár robí nábytok… nie pre každú prkotinu… to ponúknem aspoň kávu, čaj, vodu.

anonym_664364
Dnes o 08:06

Ako neni povinnost varit. Ale ja osobne nejake pohostenie aj jednoduche , zqbezpecim. Tym si chcem poistit to ze svoju pracu vykonaju kvalitne. Totiz najst dobrych a kvalitnych robotnikov, je ako hladat ihlu v kope sena.

anonym_33bffb
Dnes o 08:15
@anonym_664364

Ako neni povinnost varit. Ale ja osobne nejake pohostenie aj jednoduche , zqbezpecim. Tym si chcem poistit to ze svoju pracu vykonaju kvalitne. Totiz najst dobrych a kvalitnych robotnikov, je ako hladat ihlu v kope sena.

@anonym_664364 Moze to znamenat aj ze majitelka je v pohode,tak ju trochu osklbeme a nad kvalitou prace skor prizmuri ocko.

tilly
Dnes o 08:18
@anonym_664364

@anonym_664364 myslíš, že keď dáš niekomu pohostenie, bude sa viac snažiť?

anonym_dd2526
Dnes o 08:46
@anonym_664364

@anonym_664364 zaujímavá teória 🤔

michaela329
Dnes o 10:02
@anonym_664364

@anonym_664364 to Ti majú zabezpečiť referencie a zmluva.

Strana
z3